Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Router Wireless ASUS BLUE CAVE, Gigabit, Dual Band, 2600 Mbps, 4 x Antene interne (Alb/Albastru)
Asus Router Wireless ASUS BLUE CAVE, Gigabit, Dual Band, 2600 Mbps, 4 x Antene interne (Alb/Albastru) ASUS Blue Cave este construit cu performanțe de top și proiectat cu un design elegant. Combinând puterea soluției WiFi Intel cu inovațiile tehnologie ASUS, echipamentul intuitiv Blue Cave îți permite să transmiți cursiv și să te joci fără 3614646 5 5
934.99 Out of stock
Router Wireless ASUS BLUE CAVE, Gigabit, Dual Band, 2600 Mbps, 4 x Antene interne (Alb/Albastru) Foarte buna pentru apartament
5
Router Wireless ASUS BLUE CAVE, Gigabit, Dual Band, 2600 Mbps, 4 x Antene interne (Alb/Albastru) Foarte bun pentru un apartament
5
Router Wireless ASUS BLUE CAVE, Gigabit, Dual Band, 2600 Mbps, 4 x Antene interne (Alb/Albastru) Totul a fost foarte ok.
Router Wireless ASUS BLUE CAVE, Gigabit, Dual Band, 2600 Mbps, 4 x Antene interne (Alb/Albastru) Un produs foarte bun
Router Wireless ASUS BLUE CAVE, Gigabit, Dual Band, 2600 Mbps, 4 x Antene interne (Alb/Albastru) Il folosesc ca si AIMesh node.

Router Wireless ASUS BLUE CAVE, Gigabit, Dual Band, 2600 Mbps, 4 x Antene interne (Alb/Albastru)

COD: [ BLUE CAVE ] ID: 3614646
1.299,00 Lei PRP
934,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 364,01 Lei
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.299,00 Lei PRP
934,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 364,01 Lei
Router Wireless ASUS BLUE CAVE, Gigabit, Dual Band, 2600 Mbps, 4 x Antene interne (Alb/Albastru)

Descrierea produsului Router Wireless ASUS BLUE CAVE, Gigabit, Dual Band, 2600 Mbps, 4 x Antene interne (Alb/Albastru)

ASUS Blue Cave este construit cu performanțe de top și proiectat cu un design elegant. Combinând puterea soluției WiFi Intel cu inovațiile tehnologie ASUS, echipamentul intuitiv Blue Cave îți permite să transmiți cursiv și să te joci fără întârzieri, de oriunde din locuință. Iar mulțumită soluției avansate de securitate ASUS AiProtection și controlului parental Family Overview, ai garanția că siguranței în mediul online.

 

*Comparația lățimii de bandă pe 5GHz a fost efectuată într-un mediu controlat din laboratoarele ASUS.

Conexiunea Wi-Fi Perfectă, Concepută pentru A-Ți Revoluționa Locuința

Designul și performanțele unice care caracterizează Blue Cave sunt posibile mulțumită tehnologiei Wi-Fi sofisticate pe care am dezvoltat-o. Antenele interne reprezintă de multe ori un compromis: ele permit obținerea unui design exterior mai "curat", dar pot fi afectate de interferențe, care au un impact negativ asupra performanțelor. În cazul Blue Cave, cele patru antene atent optimizate reușesc chiar să depășească performanțele unor antene externe, cu până la 28%. Amplasarea și orientarea fiecărei antene față de celelalte antene și față de circuitele interne au fost alese și testate cu atenție pentru a obține cel mai bun semnal WiFi, indiferent de direcție: cea mai bună acoperire a fost obținută folosind trei antene verticale și una orizontală, pentru a ajuta la transmiterea semnalului WiFi de la un etaj la altul. Placa ultra-subțire cu circuite și radiatoarele speciale, acoperite cu graphene, au fost proiectate special astfel încât să folosească într-un mod cât mai eficient spațiul interior.
 

Un Internet Mai Sigur pentru Toată Lumea
 
Toți membrii familiei tale - tineri sau bătrâni - sunt expuși pericolelor de pe Internet în fiecare moment de prezență online. Atacurile cibernetice deghizate pot trece neobservate, iar datele personale pot fi astfel sustrase, în timp ce copiii pot accesa accidental conținut inadecvat. Blue Cave include Control Parentat Avansat, care îți conferă siguranța de care ai nevoie, alături de o soluție de securitate de nivel comercial pentru rețeaua de acasă și un control complex, intuitiv, pentru a defini experiența online a fiecărui membru al familiei, pentru fiecare dispozitiv, direct din aplicația mobilă.
 
 
Soluție de Securitate de Nivel Comercial pentru Rețeaua de Acasă
 
Soluția ASUS AiProtection, bazată pe tehnologie Trend Micro™, este încorporată în Blue Cave pentru a furniza o protecție complexă rețelei tale. Cu AiProtection, toate dispozitivele conectate — inclusiv echipamentele pentru case inteligente (loT) — sunt protejate împotriva riscului de compromitere a datelor.
 
 
Fără Taxă de Abonare
 
Unele routere asigură protecție timp de numai 3 ani, dar ASUS AiProtection acoperă întreaga durată de viață a produsului.
 
 
Protecție Împotriva Atacurilor
 
Sistemul de Prevenire a Intrușilor (Intrusion Prevention System – IPS) blochează toate atacurile informatice ce au ca punct de plecare Internetul.
 
 
Blocarea Accesului la Site-urile Web cu Conținut Periculos
 
AiProtection folosește baza de date Trend Micro pentru a identifica și bloca site-urile periculoase, prevenind instalarea viruşilor chiar înainte de a fi accesate.
 
 
Detectarea Dispozitivelor Infectate și Blocarea Conexiunilor
 
Chiar dacă un dispozitiv deja infectat s-a conectat la Blue Cave, AiProtection previne compromiterea informațiilor sale personale.
 
 
Control Parental Avansat
 
ASUS Blue Cave îți permite să monitorizezi modul în care familia ta utilizează Internetul și să decizi cât timp îi este permis fiecărui membru să petreacă online, sau ce aplicații poate folosi. Cea mai avansată soluție de control parental îți permite să blochezi anumite categorii de aplicații mobile și site-uri web, setările putând fi aplicate tuturor dispozitivelor care aparțin unui membru al familiei, în timp ce restul utilizatorilor beneficiază de acces nerestricțional la Internet.
 
Securizare Completă a Dispozitivelor – Protecție Antivirus Suplimentară
 
Blue Cave include un nivel suplimentar de protecție exclusivă pentru dispozitivele tale — PC-uri, telefoane și tablete — chiar și atunci când acestea nu sunt conectate la rețea! Mulțumită Blue Cave, toate dispozitivele tale beneficiază de protecție completă împotriva virușilor, indiferent de locul în care sunt folosite. Fiecare router Blue Cave oferă timp de un an în mod gratuit soluțiile Trend Micro™ Mobile Security pentru două dispozitive mobile și Trend Micro Antivirus+ Security pentru două PC-uri cu sistem de operare Windows!
 
 
*Eliberarea codurilor de activare se va încheia pe data de 31 Decembrie 2018, ora 11:59pm (UTC+8).
 
Pregătit pentru O Casă Mai Inteligentă
 
Casa ta devine tot mai inteligentă, iar din acest motiv și routerul pe care îl folosești trebuie să fie unui inteligent. Blue Cave funcționează cu IFTTT și Amazon Alexa, astfel că îl poți integra în locuința ta inteligentă extrem de ușor, simplificându-ți astfel viața de zi cu zi mai mult decât oricând. De exemplu, îi poți cere asistentului Alexa să întrerupă funcția WiFi, pentru a savura o cină liniștită în familie, fără niciun fel de întreruperi! Sau poți utiliza serviciul IFTTT pentru a primi o notificare transmită în mod automat prin email atunci când copiii ajung acasă. Dai o petrecere? Activează rețeaua WiFi pentru musafiri strict pentru prieteni și poți schimba și culoare iluminatului ambiental atunci când aceștia se conectează!
 
Rețea Ușor de Controlat
 
Blue Cave elimină toate neajunsurile legate de administrarea rețelei de acasă. Este ușor de instalat și ușor de monitorizat, prin intermediul interfeței intuitive pentru PC sau folosind ASUS Router app. Cu numai câteva apăsări sau glisări, poți vedea rapid când se conectează dispozitive noi sau când sunt disponibile actualizări noi, modificând totodată setări în funcție de necesități.
 
Aplicație Mobilă
 
ASUS Router app este modalitatea perfectă de administrare a rețelei fără a folosi un PC. Aceasta permite controlul tuturor funcțiilor importante și îți oferă o imagine cuprinzătoare asupra a tot ce se petrece.
 
Navigator PC
 
Interfața web intuitivă ASUSWRT pentru PC îți oferă controlul asupra tuturor funcțiilor și setărilor de care dispune Blue Cave. Aceasta reprezintă o soluție excelentă pentru momentele în care dorești să exploatezi întregul potențial oferit de Blue Cave.
 

Detalii tehnice

SpecificatiiPorturi LAN4 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
Porturi WAN1 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
WirelessDa (Wireless 802.11 a/b/g/n/ac)
Port USB1 x USB 3.0
Memorie Flash128 MB
RAM512 MB
Viteza transfer800 + 1733 Mbps
Frecventa2.4 GHz/ 5 GHz
Antene4 x Antene Interne
SecuritateWPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise , WPA2-Enterprise , Suport WPS
Caracteristici fiziceLungime (mm)160
Latime (mm)160
Inaltime (mm)80
Greutate800
Alimentare19 V max. 1.75 A
Adauga review

Review-uri

Bogdan A 06.01.2021 18:54
★★★★☆
Il folosesc ca si AIMesh node.

Pro

Functioneaza ok acoperire buna.

Contra

Nu este Ethernet Backhaul full compatibil.Trebuie setat Ethernet ca si prio la nivelul nodului.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
FOARFA MARIAN 19.12.2020 15:30
★★★★★
Un produs foarte bun

Pro

Foarte bun calitativ. Livrare prompta

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Szasz Ion 16.12.2020 18:07
★★★★☆
Totul a fost foarte ok.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cornel Constantinescu 04.03.2019 09:25
★★★★★
Foarte bun pentru un apartament

Pro

Forte usor de configurat.
2 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cornel Constantinescu 02.03.2019 12:14
★★★★★
Foarte buna pentru apartament

Pro

Usor de configurat. Aplicatie pe mobil pentru administrare.
4 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult