Summer Deals! Reduceri incendiare! Vezi oferte
Powerline MikroTik PL7510Gi, Gigabit (Alb)
Mikrotik Powerline MikroTik PL7510Gi, Gigabit (Alb) Un produs powerline de nivel superior pentru retele LAN mai rapide!   PWR-LINE PRO (PL7510Gi) este un accesoriu inteligent la rețeaua dvs. existentă, ideal pentru locațiile în care semnalul sau cablurile nu ajung. De obicei datele de pe liniile 3796955
271.99 Out of stock

Powerline MikroTik PL7510Gi, Gigabit (Alb)

COD: [ PL7510GI ] ID: 3796955
271,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
271,99 Lei
(TVA inclus)
Powerline MikroTik PL7510Gi, Gigabit (Alb)

Descrierea produsului Powerline MikroTik PL7510Gi, Gigabit (Alb)

Un produs powerline de nivel superior pentru retele LAN mai rapide!
 
PWR-LINE PRO (PL7510Gi) este un accesoriu inteligent la rețeaua dvs. existentă, ideal pentru locațiile în care semnalul sau cablurile nu ajung. De obicei datele de pe liniile electrice sunt limitate la 100Mbps, dar cu PWR-LINE PRO puteți atinge viteza de până la 600 Mbps avand un port gigabit ethernet!
 
Pur și simplu conectați produsul și adăugați altul undeva in locatia dv, ele se vor conecta intre ele prin cablurile retelei electrice imobilului.
Se pot folosi pana la 8 astfel de echipamente pe o retea.
 
PL7510Gi este compatibil cu celelalte produse PWR-LINE de la MikroTik PL74xx sau PL75xx!
PWR-LINE PRO - nu lăsați cablurile să vă limiteze viteza retelei!
 
Mod functionare buton SYNC:
 
 
  • Țineți apăsat 0,5 - 3 secunde. Timp de 120 de secunde va încerca să comunice cu un alt dispozitiv PWR-LINE PRO. LED-ul 2 (chihlimbar) clipeste intermitent indică faptul că este în modul de căutare. Trebuie să faceți același lucru și pe celălalt dispozitiv PWR, astfel încât să se poată sincroniza. Apăsați din nou butonul pentru a anula căutarea.
  • Țineți apăsat 5 - 8 secunde. Se generează o nouă cheie de securitate. Acest lucru este necesar pentru a elimina un dispozitiv PWR-LINE PRO dintr-o rețea PWR existentă.
  • Țineți 10 - 15 secunde. Resetează toate setările legate de PWR.
  • În caz de probleme la asocierea dispozitivului, mențineți apăsat butonul SYNC timp de 5 - 8 secunde pentru a genera o nouă cheie de rețea și apoi încearcți din nou să se asocieze în rețeaua PWR-LINE PRO, ținând din nou butonul SYNC timp de 0,5 - 3 secunde.

Leduri si comutator PoE

LED 1 -  albastru - indică starea de pornire a dispozitivului.

LED 2 - chihlimbar - indică faptul că dispozitivul este împerecheat, chihlimbar clipește indicând faptul că dispozitivul este în modul de căutare. Poate fi activat cu butonul de sincronizare. Vă rugăm să consultați secțiunea butonului de conectare (sincronizare) PWR.
 
LED 3 - verde - indică conectivitatea portului Ethernet.
 
LED 4 - roșu - indică faptul că PoE este activ.
 
Switch 5 - Comutatorul PoE în mod implicit este setat pe OFF. Poate fi utilizat pentru avtivarea PoE in cazul in care se doreste.
 
Exemplu de utilizare:
 

Detalii tehnice

Specificatii HardwareInterfata1 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
Caracteristici fiziceDimensiuni (l x L x H)94 x 105 x 32 mm
Consum14 W
Vezi mai mult