evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele: ShowroomProcesator comenzi online, Depozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi!

Raporteaza o problema
Access point TP-LINK TL-WA5210G, De exterior, Rezistent la apa, Antena 12dBi, PoE pasiv
Tp-link Access point TP-LINK TL-WA5210G, De exterior, Rezistent la apa, Antena 12dBi, PoE pasiv TL-WA5210G este un CPE wireless de mare putere pentru exterior care face parte din categoria soluţiilor de comunicaţie wireless pe distanţe extinse. Acesta integrează funcţiile unui acces point, client WISP, antenă de mare câştig, toate într-o ca 55383 4 13
216.99 Out of stock
Access point TP-LINK TL-WA5210G, De exterior, Rezistent la apa, Antena 12dBi, PoE pasiv
5
Access point TP-LINK TL-WA5210G, De exterior, Rezistent la apa, Antena 12dBi, PoE pasiv
5
Access point TP-LINK TL-WA5210G, De exterior, Rezistent la apa, Antena 12dBi, PoE pasiv
5
Access point TP-LINK TL-WA5210G, De exterior, Rezistent la apa, Antena 12dBi, PoE pasiv
5
Access point TP-LINK TL-WA5210G, De exterior, Rezistent la apa, Antena 12dBi, PoE pasiv E a doua antena care mi se trimite. Sincer nu am o parere buna despre ea. Prima antena a avut probleme pentru ca nu-si lua IP. Iar a doua pe care o am si`n prezent imi face aceeasi figura. ( Noroc cu garantia ). Va trebui sa o trimit si pe a doua inapoi. Credeam ca e ceva de ea dar se pare ca nu....
5
Access point TP-LINK TL-WA5210G, De exterior, Rezistent la apa, Antena 12dBi, PoE pasiv Incepand cu 08.11.2010 am cumparat 18 access point-uri. Nu am intampinat probleme majore dar am eliminat din retea echipamentele altor producatori. In prezent sunt foarte multumit aceste antene.
5
Access point TP-LINK TL-WA5210G, De exterior, Rezistent la apa, Antena 12dBi, PoE pasiv
5
Access point TP-LINK TL-WA5210G, De exterior, Rezistent la apa, Antena 12dBi, PoE pasiv un router slab , pt curti de 100 de metri , sau 2-4 etaje la bloc !
5
Access point TP-LINK TL-WA5210G, De exterior, Rezistent la apa, Antena 12dBi, PoE pasiv Pentru Claudia. Nu sunt mare specialist in domeniu dar vreau sa-ti spun ca, dupa ce m-am documentat pe net si cu putin sprijin din partea unor specialisti in domeniu, am facut o retea undeva la tara. Asa cum am scris mai jos, folosesc numai acest tip de AP-uri si sunt foarte multumit de performante. Distanta de la locatia unde este instalat modemul Romtelecom la locatia unde am instalat modemul este mai mare de 5 km iar "distributia" catre cei peste 30 utilizatori o fac prin 3 AP-uri fara antene externe. Daca faci setarile in mod corespunzator, antena acopera fara nici o problema curtea. Poti pui o antena exterioara sectoriala sau omnidirectionala (o antena de 8db, din experienta iti spun ca asigura fara probleme 3-400 m) In concluzie, parerea me e ca sigur nu e de vina AP-ul ci setarile pe care le-ati facut... Iar antena pe care o folosesti e o antena "punct la punct" cu un unghi de doar 14 grade pe orizontala... daca nu esti chiar in fata ei nu ai cum sa ai semnal...
5
Access point TP-LINK TL-WA5210G, De exterior, Rezistent la apa, Antena 12dBi, PoE pasiv Este cel mai bun aparat de genul acesta la un pret foarte mic fata de concurenta.
5
Access point TP-LINK TL-WA5210G, De exterior, Rezistent la apa, Antena 12dBi, PoE pasiv Il recomand, raport foarte bun calitate-pret
5
Access point TP-LINK TL-WA5210G, De exterior, Rezistent la apa, Antena 12dBi, PoE pasiv Folosesc acest echipament pentru conectarea unui bloc aflat la aproximativ 200 m distanta ( in mod bridge ) si pot spune ca isi face treaba fara probleme. Viteza reala este undeva la 4 MB.
5
Access point TP-LINK TL-WA5210G, De exterior, Rezistent la apa, Antena 12dBi, PoE pasiv
5

Access point TP-LINK TL-WA5210G, De exterior, Rezistent la apa, Antena 12dBi, PoE pasiv

COD: [ TL-WA5210G ] ID: 55383
216,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 215,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
217,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 216,00 Lei)
Access point TP-LINK TL-WA5210G, De exterior, Rezistent la apa, Antena 12dBi, PoE pasiv

Scurta descriere

TL-WA5210G este un CPE wireless de mare putere pentru exterior care face parte din categoria soluţiilor de comunicaţie wireless pe distanţe extinse. Acesta integrează funcţiile unui acces point, client WISP, antenă de mare câştig, toate într-o carcasă rezistentă la intemperii. TL-WA5210G dispune de o antenă de 12dBi. Puterea de ieşire ridicată şi senzitivitatea RX crescută pot extinde considerabil distanţa de transmisie pentru a furniza o conexiune wireless stabilă. Compatibil cu standardele IEEE 802.11b/g, TL-WA5210G oferă o viteză de până la 54Mbps, fiind ideal pentru navigarea pe internet sau schimbul de fişiere.

Design rezistent la intemperii, soluţie durabilă pentru exterior
TL-WA5210G este conceput pentru funcţionarea în mediul dur exterior. Acesta integrează o carcasă rezistentă la intemperii şi la temperaturi extreme (-30°C~70°C). În plus, sistemul de protecţie împotriva fulgerelor 4000V şi descărcărilor electrostatice 15KV încorporat, vă ajută să preveniţi scurt-circuitele provocate de furtuni şi descărcări electrice şi asigură fiabilitatea funcţionării dispozitivului.

Mare putere şi sensibilitate de recepţie crescută

Asemenea unui difuzor la volum ridicat pentru ca sunetul (semnalul wireless) să ajungă mai departe, acest dispozitiv dispune de putere crescută pentru viteze mai mari şi acoperire extinsă, pentru aplicaţii de lungă distanţă, oferind reţelei flexibilitatea de a ajunge şi mai departe. Degradarea semnalului pe distanţe lungi este atenuată utilizând senzitivitatea RX crescută, acest lucru facilitând viteze mai mari pe distanţe mai lungi, la fel ca o pereche de căşti cu senzitivitate crescută, permiţând AP-ului să detecteze şi să recepţioneze cele mai slabe semnale. Aceste două aspecte coroborate, asigură calitatea semnalului pe o distanţă mai îndepărtată şi viteze mai mari comparativ cu alte dispozitive la o distanţă similară.


Distanţa extinsă în exterior, sparge limitările WiFi
TL-WA5210G este echipat cu o antenă cu polarizare duală de 12dBi, elementul cheie pentru realizarea unei conexiuni WiFi pe distanţe extinse. Opţiunea ACK timeout ajustabilă prin setarea distanţei între două AP-uri, vă permite să stabiliţi valoarea de timeout până la 15km pentru operarea pe distanţe lungi în exterior, sau chiar până la 52km cu suportul unei antene de câştig ridicat.

Multiple aplicaţii, disponibile în industrii diverse
TL-WA5210G suportă modurile de operare client AP, router client, bridge, repetor, AP şi gateway pentru a facilita aplicaţii wireless diverse, oferind utilizatorilor o experienţă mai dinamică şi mai cuprinzătoare. În special în modul router client AP pentru CPE WISP, AP-ul se va comporta ca un client pentru WISP (Wireless Internet Service Provider). Cu toate acestea, funcţiile de router sunt adăugate între partea dinspre WAN wireless şi cea Ethernet LAN. Prin urmare, abonatul WISP poate partaja cu uşurinţă conexiunea WISP cu un simplu switch.

Suport PoE - flexibilitate de conectare
TL-WA5210G poate fi alimentat cu ajutorul unui cablu Ethernet care transmite simultan date şi tensiune oriunde este amplasat AP-ul, chiar şi la o distanţă de până la 60 de metri. Această caracteristică permite opţiuni multiple de amplasare a dispozitivului în locaţii convenabile pentru maximizarea semnalului, cum ar fi pe un perete sau pe tavanul biroului dvs.
Detalii tehnice
SpecificatiiPorturi LAN1 x 10/100 Mbps
WirelessDa (IEEE 802.11b, IEEE 802.11g)
Viteza transfer54 Mbps
SecuritateSSID Enable/Disable MAC Address Filter 64/128/152-bit WEP Encryption WPA/WPA2/WPA-PSK/WPA2-PSK (AES/TKIP) Encryption
Frecventa2.4 GHz - 2.4835 GHz
Caracteristici fiziceLungime (mm)265
Latime (mm)120
Inaltime (mm)83
Adauga review

Review-uri

Bogdan 28.10.2013 14:40

Pro

cum fac rost de bani il iau

Contra

83 din 157 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Rossi 15.10.2013 14:43
Folosesc acest echipament pentru conectarea unui bloc aflat la aproximativ 200 m distanta ( in mod bridge ) si pot spune ca isi face treaba fara probleme. Viteza reala este undeva la 4 MB.

Pro

Usor de configurat.

Contra

Ceva probleme cu calitatea semnalului in mod router.
70 din 136 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ferezan Adrian 14.10.2013 20:36
Il recomand, raport foarte bun calitate-pret

Pro

Un router foarte bun si acoperire extinsa

Contra

68 din 133 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Corneliu 30.09.2013 10:02
Este cel mai bun aparat de genul acesta la un pret foarte mic fata de concurenta.

Pro

Este un produs excelent cu siguranta. Orice obiectie este cu siguranta nefondata si vine din necunoastere sau intelegere eronata. Il folosesc chiar acum pe o retea cu 2 AP Tp-Link la 9 km. Unul este ca acesta si merge cu antena interna, iar celalalt un Tp-link WA5110G( de interior) cu antena facuta de mine si nu pierd nici o picatura din ce da reteaua la intrare(16 Mb/s). Are toate setarile posibile si necesare, poate fi folosit si ca router wireless simplu sau WISP. DEaca cuiva nu i-a mers nu-i din vina aparatului cu certitudine. Pt Claudia: - pt antena externa are in setari posibilitatea de selectie. Fara aceasta selectie nu va functiona. Iar la antena interna 2 moduri pt unda- vertical si orizontal si trebuie selectat cel identic cu receptorul sau emitatorul.Pt Claudiu: Sansa sau mai degraba ghinionul ca 2 astfel de aparate sa nu functioneze in acelasi fel este aproape imposibila. Sigur nu ai stiut sa-l setezi corect. Acesta nu este un aparat pt neiniati, trebuie sa stii ceva retelistica.

Contra

79 din 151 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Barau Gheorghe 31.08.2012 13:04
Pentru Claudia. Nu sunt mare specialist in domeniu dar vreau sa-ti spun ca, dupa ce m-am documentat pe net si cu putin sprijin din partea unor specialisti in domeniu, am facut o retea undeva la tara. Asa cum am scris mai jos, folosesc numai acest tip de AP-uri si sunt foarte multumit de performante. Distanta de la locatia unde este instalat modemul Romtelecom la locatia unde am instalat modemul este mai mare de 5 km iar "distributia" catre cei peste 30 utilizatori o fac prin 3 AP-uri fara antene externe. Daca faci setarile in mod corespunzator, antena acopera fara nici o problema curtea. Poti pui o antena exterioara sectoriala sau omnidirectionala (o antena de 8db, din experienta iti spun ca asigura fara probleme 3-400 m) In concluzie, parerea me e ca sigur nu e de vina AP-ul ci setarile pe care le-ati facut... Iar antena pe care o folosesti e o antena "punct la punct" cu un unghi de doar 14 grade pe orizontala... daca nu esti chiar in fata ei nu ai cum sa ai semnal...
82 din 150 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
mierlaru lavinia claudia 27.08.2012 20:15
un router slab , pt curti de 100 de metri , sau 2-4 etaje la bloc !

Pro

usor de setat

Contra

i-am montat si antena Antena Grid Exterior TP-Link 24dBi la o inaltime de 10 m ... si abia gasesti reteaua la 200 metri ! Concluzia niciodata astfel de povesti cu routere ce bat la multi km nu este credibila !
78 din 150 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Barau Gheorghe 14.03.2012 11:56

Pro

Asa cum am mentionat si in comentariile anterioare, sunt foarte multumit de acest produs. Asigura o conexiune stabila si de calitate. Usor de montat, configurat si aliniat. Un alt avantaj este alimentarea poe.Altele: Echipei Evomag transmit multumiri pentru modul de lucru, promptitudine si profesionalismul de care au dat dovada pe toata perioada colaborarii.
82 din 150 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Barau Gheorghe 18.02.2012 14:41
Incepand cu 08.11.2010 am cumparat 18 access point-uri. Nu am intampinat probleme majore dar am eliminat din retea echipamentele altor producatori. In prezent sunt foarte multumit aceste antene.
80 din 149 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Claudiu 07.10.2011 00:06
E a doua antena care mi se trimite. Sincer nu am o parere buna despre ea. Prima antena a avut probleme pentru ca nu-si lua IP. Iar a doua pe care o am si`n prezent imi face aceeasi figura. ( Noroc cu garantia ). Va trebui sa o trimit si pe a doua inapoi. Credeam ca e ceva de ea dar se pare ca nu....
76 din 155 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ianovici Ionel-Gabriel 24.07.2011 18:00

Pro

In general este un produs foarte bun, tocmai din aceasta cauza l-am ales.

Contra

Am avut ceva probleme de compatibilitate intre acest produs si un alt produs marca Dlink.
73 din 139 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Roman Mihail 23.03.2011 11:03

Pro

Serviciu prompt, produsul este cel comandat.
69 din 150 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
DIACONESCU ADRIAN 10.02.2011 11:03

Pro

Foarte bun il pui pe geam afara si ai net mai mult ca sigur o sa fie o retea fara parola...nu e bine dar uneori trebuie si mai ales cand esti in deplasari, foarte bun usor de instalat si reglat antena f sensibila
97 din 164 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Barau Gheorghe 08.11.2010 14:10

Pro

Am achizitionat recent acest produs si sunt foarte multumit.
90 din 165 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu