Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Access Point Edimax OAP1750, Gigabit, Dual Band, de Exterior, PoE
Edimax Access Point Edimax OAP1750, Gigabit, Dual Band, de Exterior, PoE O soluţie premium cu viteze foarte mari AC1750 pentru o performanţă de elită​OAP1750 este o soluţie wireless premium realizată pentru afacerile mici care necesită o performanţă de elită e reţelei. Produsul are cea mai recentă tehnologie 3 1600396
4099.99 In stock

Access Point Edimax OAP1750, Gigabit, Dual Band, de Exterior, PoE

COD: [ OAP1750 ] ID: 1600396
4.099,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 11 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 12 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
4.099,99 Lei
(TVA inclus)
Access Point Edimax OAP1750, Gigabit, Dual Band, de Exterior, PoE

Descrierea produsului Access Point Edimax OAP1750, Gigabit, Dual Band, de Exterior, PoE

O soluţie premium cu viteze foarte mari AC1750 pentru o performanţă de elită

​OAP1750 este o soluţie wireless premium realizată pentru afacerile mici care necesită o performanţă de elită e reţelei. Produsul are cea mai recentă tehnologie 3 x 3 IEEE 802.11ac pentru vitezele wireless concurenţiale dual-band de până la 1750Mbps. Un design cu montaj pe perete şi o calitate a construcţiei de grad industrial, combinate cu o operare prietenoasă şi un set extins de caracteristici, fac ca acest produs să fie o soluţie ideală dual-band de înaltă performanţă pentru operaţiile solicitante din fiecare zi.

Pentru afacerile care necesită securitate, flexibilitate şi viteză – seria Edimax Pro are o gamă largă de aplicaţii potenţiale, de la mediile de birou, la şcoli, campusuri, hoteluri şi spitale. SSID-urile multiple pot fi configurate pentru departamente diferite sau pentru diferite grupuri de utilizatori, iar serverul RADIUS oferă o verificare suplimentară cu o arhitectură scalabilă AP pentru managementul central al access point-urilor multiple. Capacitate de înaltă densitate de până la 100 de clienţi simultani, ideal pentru locurile de muncă unde angajaţii pot folosi propriile device-uri, sau pentru alte medii cu un număr mare de clienţi şi de dispozitive wireless, iar roamningul rapid permite tranziţia rapidă între mai multe access point-uri. Suport Power over Ethernet (PoE) şi o interfaţă de management pe bază de web pentru şi opţiuni extinde se gestionare pentru departamentele MIS şi pentru administratorii de reţea. Un capac opţional pentru securitate previne furtul sau vandalismul, iar funcţia de detecţie AP vă protejează reţeaua faţă de accesul neautorizat.

Când performanţa şi securitatea sunt importante pentru afacerea dumneavoastră, aveţi nevoie de produse care sunt realizate special. Seria Edimax Pro este realizată pentru a vă ajuta afacerea şi pentru a vă oferi o conectivitate pe care să vă puteţi baza în fiecare zi, cu o siguranţă şi o eficienţă garantate, OAP1750 oferă cel mai înalt nivel de performanţă wireless de pe piaţa actuală.

Caracteristici:

        Dual-band de mare viteză 802.11AC: Dual-band concurent IEEE 802.11ac cu viteză wireless 1750Mbps.
        Instalare uşoară: Design cu montare pe perete cu un kit de instalare uşoară.
        Construcția robustă: carcasă din aluminiu turnat sub presiune rezistentă la interperii IP67, rezistentă la coroziuni, sare, umiditate, rugină, scut împotriva condiţiilor meteo ASTM B117 pentru a asigura folosira în cele mai aspre condiţii.
        Realizat pentru o utilizare intensă: Suportă până la o sută de utilizatori simultani, ideal pentru mediile aglomerate şi pentru locurile de muncă unde angajaţii pot folosi propriile device-uri.
        Mai multe SSID-uri pentru managementul securităţii: Suportă până la 32 SSID-uri (16 x 2,4GHz şi 16 x 5GHz) ideal pentru mai multe departamente, grupuri de utilizatori, clienţi sau invitaţi.
        Roaming rapid: Comutare uşoară într acces point-uri fără lag sau întreruperi, asigurând o performanţă de top şi aplicaţiile de streaming video şi voce.
        Acoperire mare şi sensibilitate crescută: Radiofrecvenţa reglabilă fără alimentare şi o sensibilitate crescută a receptorului pentru acoperirea spaţiilor mari.
        Mobilitate deosebită: O acoperire mai mare cu 1,5x decât acces point-urile normale pentru o acoperire totală care asigură o conectivitate Wi-Fi în mediile industriale.
        Power over Ethernet: Suportă IEEE 802.3at PoE şi IEEE 802.3af PSE şi are adaptorul de alimentare inclus.
        Server încorporat RADIUS: Cu management de până la 256 de conturi pentru utilizatori.
        Mediil de afaceri în aer liber: O alegere avansată pentru aplicaţii de înaltă performanţă. Adecvat pentru o gamă largă pentru aplicaţiile comerciale precum, hotel, săli de conferinţă, şcoli, campusuri, resorturi, magazine, stadioane, exteriorul Mallurilor, autostrăzi, linii de cale ferată şi altele..
        Central Management: Edimax Pro Network Management Suite (NMS), easy and Intuitive web-based central management suite, supports AP array architecture.

Detalii tehnice

SpecificatiiPorturi LAN1 x 10/100/1000 Mbps
WirelessDa (IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac)
Viteza transfer1750 Mbps
Frecventa2.4 GHz
5 GHz
Caracteristici fiziceGreutate (g)2908
Vezi mai mult