Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte

Cooler-Stand Laptop Kensington

Filtrare produse
Ordonare dupa
Suport pentru laptop Kensington SmartFit®, 15" (Negru)
417,99 Lei
Stand pentru laptop Kensington Easy Riser, Aluminiu, 16" (Argintiu)
145,99 Lei
Suport pentru laptop Kensington SmartFit Easy Riser, 12-17"
126,99 Lei
Suport pentru laptop Kensington SmartFit Easy Riser, cu spatiu pentru racire, pentru diagonale de pana la 17", Gri
126,99 Lei
Ordonare dupa


  De ce sa îți cumperi un cooler pentru laptop?  Foarte multi oameni petrec ore in sir in fata laptopului. Unii o fac pentru a lucra, altii pentru a se juca iar altii pentru a socializa pe Facebook sau Instagram. Indiferent cat de bun ar fi laptopul pe care il folosesti, este aproape imposibil ca acesta sa nu se supraincalzeasca.

  Din pacate, supraincalzirea poate duce la aparitia unor daune pentru computer. Din fericire, exista posibilitatea de a achizitiona coolere, niste accesorii care ofera o ventilatie suplimentara si mentin laptopul rece si functional.


  Tipuri de coolere  Exista 2 tipuri de coolere pentru care poti opta: cele interne, cu care sunt dotate deja computerele, insa care pot fi inlocuite pentru performante mai bune si cele externe, care au forma de masuta si servesc drept suport pentru laptop.

  Acestea din urma pot avea unul sau doua ventilatoare si pot sa difere foarte mult in functie de performanta.


  Design, performanta, intretinere  Atunci cand achizitionezi un cooler te poti orienta in functie de aceste 3 criterii. In ceeea ce priveste designul, poti opta pentru mai multe materiale ( aluminiu, otel sau plastic), pentru diverse grade de inclinare si mai multe culori.

  In cazul performantei, este bine sa cauti coolere cu viteze reglabile ale ventilarii, cat mai putin zgomotoase si cu alimentare USB, pentru compatibilitate cu orice laptop.