Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Monitor Gaming LCD VA LED Philips 23.8" 242E1GAJ/00, Full HD (1920 x 1080), HDMI, DisplayPort, Boxe, 144 Hz, 4 ms (Negru)
Philips Monitor Gaming LCD VA LED Philips 23.8" 242E1GAJ/00, Full HD (1920 x 1080), HDMI, DisplayPort, Boxe, 144 Hz, 4 ms (Negru) Afişajul VA oferă imagini uimitoare cu unghiuri largi de vizionare   Afişajul cu LED VA de la Philips utilizează o tehnologie avansată de aliniere verticală pe mai multe domenii care îţi oferă un raport de contrast static foarte înalt pen 3802795
707.99 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Monitor Gaming LCD VA LED Philips 23.8" 242E1GAJ/00, Full HD (1920 x 1080), HDMI, DisplayPort, Boxe, 144 Hz, 4 ms (Negru)

COD: [ 242E1GAJ/00 ] ID: 3802795
707,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat maine dupa ora 17:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
707,99 Lei
(TVA inclus)
Monitor Gaming LCD VA LED Philips 23.8" 242E1GAJ/00, Full HD (1920 x 1080), HDMI, DisplayPort, Boxe, 144 Hz, 4 ms (Negru)

Descrierea produsului Monitor Gaming LCD VA LED Philips 23.8" 242E1GAJ/00, Full HD (1920 x 1080), HDMI, DisplayPort, Boxe, 144 Hz, 4 ms (Negru)

Afişajul VA oferă imagini uimitoare cu unghiuri largi de vizionare
 
Afişajul cu LED VA de la Philips utilizează o tehnologie avansată de aliniere verticală pe mai multe domenii care îţi oferă un raport de contrast static foarte înalt pentru imagini foarte vii şi luminoase. Pentru că aplicaţiile standard de birou sunt manevrate cu uşurinţă, este adecvat în mod special pentru fotografii, navigare pe web, filme, jocuri şi aplicaţii grafice solicitante. Tehnologia optimizată de gestionare a pixelilor îţi oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 grade, rezultând imagini foarte clare.
 
 
AMD FreeSync™ Premium: jocuri uniforme, fără întreruperi şi fără tremur
 
Jocurile nu ar trebui să presupună o alegere între redarea sacadată şi cadrele întrerupte. AMD FreeSync™ Premium oferă jucătorilor pasionaţi o experiență de joc uniformă, fără întreruperi, la performanţe de vârf. Nu există compromisuri, te poţi juca cu încredere cu o rată de reîmprospătare mare, compensare redusă a ratei de cadre şi latenţă scăzută.
 
 
Rate de reîmprospătare de 144 Hz pentru imagini uimitoare, extrem de omogene
 
Joci jocuri intense şi competitive. Ai nevoie de un afişaj cu imagini extrem de omogene, fără decalaj de timp. Acest afişaj Philips recreează imaginea de pe ecran până la 144 de ori pe secundă, efectiv de 2,4 ori mai rapid decât un afişaj standard. O rată mai scăzută a cadrelor poate face ca inamicii să pară că sar din loc în loc pe ecran, făcându-i ţinte dificile. Cu o rată a cadrelor de 144 Hz, poţi vizualiza acele imagini esenţiale care lipsesc de pe ecran, care arată mişcarea inamicilor într-un mod extrem de omogen, pentru ca tu să îi poţi ochi cu uşurinţă. Cu un decalaj de intrare extrem de redus şi fără fenomenul de sfâşiere a imaginii, acest afişaj Philips este partenerul perfect pentru jocuri

Răspuns rapid (MPRT) de 1 ms pentru o imagine clară şi jocuri neîntrerupte
 
MPRT (timpul de răspuns al imaginii video) este un mod mai intuitiv de a descrie timpul de răspuns, care se referă direct la durata dintre vizualizarea zgomotului neclar până la imagini clare şi precise. Monitorul pentru jocuri prin consolă Philips cu MPRT de 1 ms elimină eficient petele şi neclaritatea din imaginile video, oferind imagini mai clare şi precise pentru îmbunătăţirea experienţei de joc. Cea mai bună alegere pentru jocuri palpitante şi sensibile la acţiune.
 
 
Mod de joc SmartImage optimizat pentru jucători
 
Noul afişaj pentru jocuri de la Philips dispune de acces direct OSD, reglat fin pentru jucători, oferindu-vă opţiuni multiple. Modul „FPS” (Primul care trage) îmbunătăţeşte temele întunecate ale jocurilor, permiţându-vă să vedeţi obiecte în zone întunecate. Modul „Curse auto” adaptează afişajele cu cel mai rapid timp de răspuns şi culori superioare împreună cu reglaje de imagine. Modul „RTS” (Strategie în timp real) dispune de modul SmartFrame special, care permite evidenţierea anumitor zone şi reglarea dimensiunilor şi a imaginii. Jucătorul 1 şi Jucătorul 2 vă permit să salvaţi setări personalizate pe baza diferitelor jocuri, asigurând cea mai bună performanţă.
 
 
Gamă de culori mai largă Ultra Wide-Color pentru o imagine vie
 
Tehnologia Ultra Wide-Color asigură un spectru mai mare de culoare pentru o imagine mai luminoasă. Gama de culori mai largă Ultra Wide-Color produce nuanţe de verde cu aspect mai natural şi tonuri intense de roşu şi albastru. Adu la viaţă divertismentul media, imaginile şi chiar productivitatea şi culorile vii cu tehnologia Ultra Wide-Color.
 
Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii
 
Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.
 
 
Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii
 
Studiile au demonstrat că, aşa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, şi razele de lumină albastră cu lungime redusă de undă provenite de la afişajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare şi pot afecta vederea în timp. Dezvoltată pentru confort, setarea de mod LowBlue de la Philips utilizează o tehnologie software inteligentă pentru a reduce lumina albastră dăunătoare, cu lungime de undă redusă.

Afişaj 16:9 Full HD pentru imagini clare şi detaliate
 
Calitatea imaginii contează. Afişajele obişnuite oferă calitate, dar îţi doreşti mai mult. Acest afişaj are rezoluţie Full HD 1920 x 1080. Cu Full HD pentru detalii clare îmbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil şi culori realiste care compun o imagine reală.
 
 
SmartContrast pentru detalii negre, bogate
 
SmartContrast este o tehnologie Philips care analizează conţinutul pe care îl afişaţi, reglând automat culorile şi controlând intensitatea luminii de fundal pentru îmbunătăţirea dinamică a contrastului, în vederea obţinerii celor mai bune imagini digitale şi clipuri video sau pentru jocurile în care sunt afişate nuanţe întunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglată fin pentru afişarea precisă a aplicaţiilor zilnice de birou şi pentru un consum redus de energie.
 
 
Boxe stereo integrate pentru multimedia
 
O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

Detalii tehnice

GeneralRecomandat pentruGaming
Tip PanelLCD VA
Tip DisplayLED
Diagonala (inch)23.8
TouchscreenNu
Ecran CurbatNu
FormatFull HD
Rezolutie1920 x 1080
Timp raspuns (ms)4
Contrast tipic3500:1
Unghi de vizualizare orizontal/vertical178 / 178
Intensitate luminoasa(cd/mp)350
Difuzor integratDa
3D ReadyNu
TV TunerNu
Aspect imagine16:9
Refresh Rate (Hz)144
Dimensiune punct(mm)0.2745
Reproducere culori (milioane)16.7
ConectivitateHDMI1 x HDMI 1.4
DisplayPort1 x DisplayPort 1.2
Caracteristici FiziceMontare pe pereteVESA 100 x 100
CuloareNegru
Putere consumata(W)14.8
Dimensiuni cu stand (mm)540 x 414 x 207
Dimensiuni fara stand (mm)540 x 325 x 43
Greutate cu stand (Kg)3.07
Greutate fara stand (Kg)2.49
Vezi mai mult