Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Scanner Canon ScanFront400, A4, 45 ppm, Retea, Duplex
Canon Scanner Canon ScanFront400, A4, 45 ppm, Retea, Duplex ScanFront 400 ScanFront 400 este un scaner de reţea autonom şi puternic pentru birou, care oferă scanare rapidă, uşoară şi fiabilă pentru diferite formate şi tipuri de documente, direct în fluxul de lucru al companiei dvs., cu doar câteva clicuri, fără a 3614351
10199.99 Out of stock

Scanner Canon ScanFront400, A4, 45 ppm, Retea, Duplex

COD: [ CASCN-SF400 ] ID: 3614351
10.199,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
10.200,00 Lei
(TVA inclus)
Scanner Canon ScanFront400, A4, 45 ppm, Retea, Duplex

Descrierea produsului Scanner Canon ScanFront400, A4, 45 ppm, Retea, Duplex

ScanFront 400 este un scaner de reţea autonom şi puternic pentru birou, care oferă scanare rapidă, uşoară şi fiabilă pentru diferite formate şi tipuri de documente, direct în fluxul de lucru al companiei dvs., cu doar câteva clicuri, fără a avea nevoie de PC sau software.

 

 

Nu este necesar un PC
 
Un ecran tactil TFT luminos, cu viteză mare de reacţie, de 10,1” (25,7 cm) oferă o interfaţă simplă pentru toate operaţiile de scanare, cu butoane dedicate pentru operaţii, pentru setări şi destinaţii frecvente.
 
 
Scaner de reţea dedicat
 
Simplificaţi fluxurile de documente cu scanare rapidă, uşoară şi directă în e-mail, în foldere din reţea, pe FTP, memorie USB, fax sau imprimante.
 
 
Ideal pentru fiecare afacere
 
Designul potrivit pentru birou şi funcţionarea silenţioasă îl fac perfect atât pentru utilizarea în back office, cât şi în orice alt spaţiu de lucru în care se intră în contact direct cu clienţii, în companii cu orice dimensiuni.

 

Creşterea productivităţii
 
Scanaţi mai multe documente cu funcţia de scanare ultrafiabilă, de mare viteză, de 45 pagini pe minut şi un alimentator automat de documente mare, rezistent, pentru 60 de coli, ajungând până la 6.000 de scanări pe zi.
 
 
Gamă largă de suporturi
 
Transformaţi fiecare scanare într-o plăcere, orice fromat de la A4, A5 şi cărţi de vizită până la role de documente lungi (până la 3 metri), plicuri, carduri din plastic şi paşapoarte.
 
 
Funcţionare sigură
 
Securitatea este o dotare standard, incluzând o parolă de conectare, funcţia de deconectare automată, solicitarea confirmării adresei înainte de trimitere şi gestionarea de la distanţă a utilizatorilor şi a setărilor.
 
 
Integrare
 
Integrarea puterii şi a flexibilităţii în fluxul de documente cu ajutorul fişierelor index de metadate personalizate, create la fiecare scanare, permiţând clasificarea uşoară a documentelor.

 

Detalii tehnice

DenumireModelScanFront 400
CaracteristiciTip scannerScanner sheetfed
Tehnologia de scanareCIS
Sursa de luminaRGB LED
Rezolutia optica600 x 600 dpi
Viteza de scanare alb/negru45ppm/ 90imp
Viteza de scanare color45ppm/ 90imp
Format fisier scanatTIFF, JPEG, PNG, PDF, PDF/A
DiverseMarimea documentelorA4
InterfataUSB 2.0
DuplexDa
ADFDa
Capacitate ADF60 coli
Vezi mai mult