Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Imprimanta laser Lexmark CS622DE, color, A4, Retea, USB, Duplex, 1200x1200 dpi
Lexmark Imprimanta laser Lexmark CS622DE, color, A4, Retea, USB, Duplex, 1200x1200 dpi Viteză de imprimare color de până la 40 [37] de pagini pe minut*, economii de toner şi un ecran tactil color de 10,9 cm [4,3"], toate acestea sunt oferite în Lexmark CS622de.   Interacţionaţi cu uşurinţa Un ecran tactil color e-Task de 4 3765163
3071.99 Out of stock

Imprimanta laser Lexmark CS622DE, color, A4, Retea, USB, Duplex, 1200x1200 dpi

COD: [ CS622DE ] ID: 3765163
3.071,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.072,00 Lei
(TVA inclus)
Imprimanta laser Lexmark CS622DE, color, A4, Retea, USB, Duplex, 1200x1200 dpi

Descrierea produsului Imprimanta laser Lexmark CS622DE, color, A4, Retea, USB, Duplex, 1200x1200 dpi

Viteză de imprimare color de până la 40 [37] de pagini pe minut*, economii de toner şi un ecran tactil color de 10,9 cm [4,3"], toate acestea sunt oferite în Lexmark CS622de.
 
Interacţionaţi cu uşurinţa
Un ecran tactil color e-Task de 4,3" oferă o interfaţă precisă, cu viteză mare de reacţie, similară tabletelor, şi cu capacităţi multi-touch. Interfaţa e-Task oferă, de asemenea, acces la o serie de aplicaţii pentru comoditate şi productivitate. Iar noul buton de alimentare şi portul USB pentru imprimare directă de pe panoul frontal, plus administrarea securizată a dispozitivelor bazată pe browser, facilitează utilizarea.
 
Proiectat pentru a dura
Cadrul din oţel, sistemul de imagine cu durată lungă de viaţă şi sistemul robust de alimentare cu hârtie, care gestionează cu fiabilitate suporturi de tipuri şi dimensiuni diferite, suportă toate performanţe de durată în orice mediu. Cu o tavă opţională de până la 1.451 de pagini şi un volum lunar recomandat de pagini de până la 10.000 de pagini, veţi petrece mai puţin timp cu întreţinerea şi mai mult timp imprimând.
 
Securitate cu acoperire integrală
Abordarea cuprinzătoare a Lexmark în privinţa securităţii produselor reprezintă un mandat de design şi proiectare valabil pentru întregul nostru portofoliu de produse. Caracteristicile noastre de securitate vă ajută să păstraţi informaţiile în siguranţă – pe document, pe dispozitiv, în reţea şi în toate situaţiile similare. Drept consecinţă, Keypoint Intelligence – Buyers Lab a onorat Lexmark cu un prestigios premiu BLI PaceSetter pentru Securitatea imagisticii documentelor***. Iar acest produs Lexmark vă permite să fiţi pregătiţi pentru GDPR.
 
Eficienţă energetică
Faceţi fiecare watt de putere electrică să conteze, prin intermediul caracteristicilor de gestionare a energiei, care reduc consumul electric al dispozitivului atât în modul activ, cât şi în modul de repaus. Temperatura de fuziune mai scăzută, gestionarea automată a nucleelor procesorului în funcţie de volumul de lucru şi imprimarea faţă-verso standard au contribuit toate la obţinerea evaluării EPEAT® Silver şi certificării ENERGY STAR® (2.0). Aceasta creează beneficii pentru planetă şi pentru bugetul dvs.
 
Conexiuni clasice, confort wireless
Pe lângă conexiunile USB şi gigabit ethernet incluse, acest dispozitiv vă permite să vă conectaţi wireless prin AirPrint, Google Cloud Print şi Mopria, în orice reţea cu acces Wi-Fi existent. O placă Wi-Fi opţională oferă o conexiune suplimentară de imprimare mobilă directă, securizată. Iar cu Lexmark Mobile Print, imprimarea se face extrem de uşor, selectând opţiunea de imprimare, alegând imprimanta şi selectând lucrarea.
 
Culoarea care doar pare costisitoare
Datorită calibrării PANTONE®, paginilor şablon color încorporate şi caracteristicii Lexmark de înlocuire a culorii, veţi obţine culori precise, profesionale la nivel intern. Şi veţi economisi toner, cu instrumentele incluse care vă permit să alegeţi când şi cât de multă culoare să imprimaţi, inclusiv drivere de imprimare doar alb-negru, permisiuni şi cote de imprimare color pentru fiecare utilizator, control global densitate culoare, instrument de economisire culoare în funcţie de obiect, proofing înainte de imprimare şi multe altele.

Detalii tehnice

Caracteristici imprimareTipLaserjet color
Format suportatA4
Viteza de printare alb/negru38 ppm
Viteza de printare color38 ppm
Rezolutie la printare alb/negru1200 x 1200 dpi
Rezolutie la printare color1200 x 1200 dpi
Printare prima pagina < 7 secunde
Volum de pagini lunar100.000
Volum de pagini lunar recomandat1500 - 10000
DiverseDuplexDa
ReteaDa
WirelessOptional
ProcesorDual Core 1000Mhz
Memorie Flash1024 MB
Caracteristici fiziceLungime (mm)442
Latime (mm)421
Inaltime (mm)308
Greutate (kg.)21
Consum570 W (Max.)
Acustic53 dBA
Vezi mai mult