Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Videoproiector BenQ MH733, 1920 x 1080, 4000 lumeni, Contrast 16000:1, 3D Ready (Alb)
Benq Videoproiector BenQ MH733, 1920 x 1080, 4000 lumeni, Contrast 16000:1, 3D Ready (Alb) Proiectii clare chiar si in conditii de iluminare ambientala Luminozitatea ridicata, de 4000 ANSI-Lumeni, a videoproiectorului BenQ MH733, permite realizarea de prezentari clare, intr-o sala de dimensiuni medii, avand lumina ambientala. Dezbatere 3674275
4599.99 Limited Availability

Videoproiector BenQ MH733, 1920 x 1080, 4000 lumeni, Contrast 16000:1, 3D Ready (Alb)

COD: [ 9H.JGT77.13E ] ID: 3674275
4.599,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
4.600,00 Lei
(TVA inclus)
Videoproiector BenQ MH733, 1920 x 1080, 4000 lumeni, Contrast 16000:1, 3D Ready (Alb)

Scurta descriere

Proiectii clare chiar si in conditii de iluminare ambientala

Luminozitatea ridicata, de 4000 ANSI-Lumeni, a videoproiectorului BenQ MH733, permite realizarea de prezentari clare, intr-o sala de dimensiuni medii, avand lumina ambientala. Dezbaterea, colaborarea dintre participanti, luarile de notite, sunt acum posibile, asa cum se cuvine unei prezentari de succes, fara nici un compromis de calitate si cu detalii evidentiate clar. Imagini de o calitate profesionala pentru a satisface cele mai pretentioase asteptari.
Rezolutie FullHD pentru o imagine clara si pentru detalii evidentiate

MH733, cu rezolutia nativa FullHD (1920 x 1080) si raportul proiectiei 16:9, face ca cele mai fine detalii sa fie evidentiate. Lizibilitatea sporita a proiectiei, va incadra prezentarea la rangul de "profesional"
 
Functia "USB Reader" pentru a realiza proiectii fara calculator

Cu ajutorul portului USB de tip A si a functiei integrate "USB Reader", se pot face prezentari, fara a fi nevoie de un calculator, doar folosind un stick de memorie. Sunt suportate urmatoarele fisiere : JPG, PDF, Microsoft Word, Excel si PowerPoint
 
Prezentari fara nici un efort, folosind reteaua LAN si aplicatia BenQ Qcast

Instaland proiectorul MH733 intr-o retea LAN si folosind aplicatia BenQ QCast, se pot face foarte usor proiectii de pe PC sau de pe dispozitive mobile (smart). Utilizatorii vor putea sa faca, pe un ecran mare, proiectii de poze sau de fisiere Word, Excel sau PowerPoint, practic de pe orice dispozitiv. In plus, aplicatia BenQ QCast are functionalitati multiple, pentru cresterea eficientei si pentru satisfacerea nevoilor multiple ale prezentatorilor dintr-o companie.
 
Prezentari wireless folosind adaptorul BenQ WDRT8192

Pregatit pentru integrarea intr-o retea WiFi, BenQ MH733, permite realizarea proiectiilor wireless, de pe PC sau dispozitive mobile, folosind aplicatia BenQ QCast si utilizand adaptorul wireless USB BenQ WDRT8192*. Introdu acest adaptor in portul USB tip A, denumit "Wireless Dongle", al proiectorului MH733 si prezentarea poate sa inceapa.

*Adaptorul USB wireless dongle BenQ WDRT8192 este un accesoriu optional.
 
Prezentari wireless de pe orice calculator sau dispozitiv "Smart"

Oferind utilizatorilor multe modalitati de prezentare wireless, aplicatia BenQ Qcast poate afisa "in oglinda" (mirroring) ecranul calculatorului, sau poate afisa continutul in ecran separat (extended) - pastrand private datele sensibile de pe ecran. MH733 confera dispozitivelor "Smart", capabilitatea de a afisa wireless, poze sau documente (PowerPoint, Word, Excel, PDF). Utilizatorii care au dispozitive ce utilizeaza Android 5.0 (sau mai nou), au posibilitatea sa afiseze "in oglinda" (mirroring) ecranul dispozitivului mobil, pe un ecran mare.
Partajarea ecranului de proiectie, pentru o intalnire eficienta si productiva

Pentru a satisface nevoia de a afisa wireless, continut multimedia de pe multitudinea de dispozitive inteligente existente si in acord cu conceptul BenQ BYOD ("Bring Your Own Device"), va prezentam BenQ QCast : prezentari HD multimedia, inclusiv documente, video, precum si "live camera". Fie ca este vorba de dispozitive ce utilizeaza Android™ sau iOS™, BenQ Qcast permite conectarea multipla, a 4 terminale client, in 4 "ecrane" separate (partajarea ecranului mare pentru 4 utilizatori). Cu aceasta solutie, BenQ incurajeaza colaborarea si exprimarea ideilor, pentru o sedinta eficienta.
 
Conectivitate la internet, folosind aplicatia BenQ Qcast

Spre deosebire de alte videoproiectoare, care, integrate in reteaua LAN, acceseaza dificil internetul (din cauza limitarilor legate de IP-uri si subnet mask-uri), aplicatia BenQ Qcast, ofera utilizatorilor proiectorului MH733, un acces facil la reteaua externa internet. Prezentatorii, pot acum, ori de cate ori e nevoie, sa caute si sa partajeze informatiile din reteaua internet.
Functiile telecomenzii, sunt acum la indemana

Aplicatia BenQ QCAst, preia inclusiv functiile telecomenzii. Avand "butoane" sugestive, este foarte usor sa controlezi proiectorul, atunci cand este montat pe tavan sau telecomanda acestuia nu este disponibila.
 
Flexibilitate sporita, pentru o instalare rapida si eficienta
Capabilitati avansate de calibrare a imaginii, pentru o geometrie perfecta


Functia "Keystone" pe doua axe, este intalnita adesea la videoproiectoarele profesionale. Acum, aceasta functie este prevazuta si la BenQ MH733 si permite corectarea efectului de trapez, pe 2 axe - atit pe orizontala cat si pe verticala. Asadar, functia "Keystone" este foarte utila atunci cand videoproiectorul nu este amplasat perfect pe centrul ecranului de proiectie. Avand un interval de corectie de pana la 30 grade pe orizontala si 20 grade pe verticala, aveti posibilitati generoase de amplasare a videoproiectorului, atat in plan vertical cat si in plan orizontal (lateral fata de centrul ecranului de proiectie). Mai mult, fiecare colt al imaginii poate fi reglat independent, cu ajutorul functiei "Corner Fit", pentru a obtine o geometrie perfecta a
 
Compatibilitate cu marea majoritate a sistemelor de control

BenQ MH733 este compatibil cu marea majoritate a sistemelor de control : Crestron, AMX, Extron si PJ-Link, sisteme care faciliteaza controlul unui videoproiector prin reteaua LAN, usurand integrarea unui videoproiector intr-o retea existenta. Atunci cand nu exista o infrastructura LAN, controlul videoproiectorului se poate face prin protocolul RS232 - pe o distanta de maxim 15 metri.
 
Control centralizat cu ajutorul aplicatiei BenQ MDA

Aplicatia BenQ MDA ("Multiple Display Administrator") este un puternic instrument privind managementul unuia sau mai multor videoproiectoare, incluzand pornirea si oprirea acestora (optiune foarte importanta pentru situatia in care proiectoarele sunt montate in locuri inaccesibile si la distante prea mari pentru a fi operate cu ajutorul telecomenzii), precum si functionarea acestora dupa un program prestabilit.
 
Modul de functionare "LampSave"

MH733 are un cost de intretinere extrem de redus, datorita intervalelor marite de inlocuire a lampii acestuia. Modul de functionare "LampSave", ajusteaza in mod dinamic luminozitatea lampii, analizand continutul ce urmeaza a fi afisat, fara a face rabat de la calitatea imaginii. Aceasta ajustare dinamica, prelungeste durata de viata a lampii cu pana la 50%, videoproiectorul BenQ MH733, avand o durata de viata a lampii (in modul LampSave) de 15.000 ore. Deci, la o utilizare normala, intr-o sala de sedinte (calcule valabile pentru o utilizare de 4 ore in zile lucratoare), lampa proiectorului MH733 va trebui inlocuita dupa aproximativ 13 ani.
 
Tehnologia "Digital Light Processing" (DLP)
Perfectiunea de durata a imaginii, datorita tehnologiei DLP


Tehnologia "Digital Light Processing" (DLP), a fost premiata in 2015 de catre "Academy Award of Merit" cu statueta Oscar® si reprezinta tehnologia de top, ce este folosita in proportie de 90% din cinematografele digitale de pe glob si de 100% de catre cinematografele IMAX. BenQ este numarul #1 mondial privind numarul de videoproiectoare cu tehnologie DLP, tehnologie ce domina piata globala a proiectiilor digitale.

Dureaza mai mult. Mult mai mult.

Avand in componenta DMD-ului, micro-oglinzi digitale durabile si un sistem optic aproape etanj, pentru a diminua posibilitatea aparitiei prafului, videoproiectorul BenQ MH733 nu isi va pierde calitatea imaginii odata cu trecerea timpului. Chiar si dupa mii de ore de functionare, inlocuirea lampii va avea ca efect, obtinerea aceleasi calitati ale imaginii ca si in prima zi de functionar
 
 
Claritate de cristal

Videoproiectoarele BenQ ofera un contrast si un factor de umplere al pixelilor de neegalat, pentru a produce cele mai clare proiectii si de a accentua cele mai fine detalii. Iar tehnologia proprietara BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate sa faca, oferind un cost de intretinere mai mic, luminozitate fara compromisuri si optimizarea duratei de viata a lampii

 

Detalii tehnice
DenumireMarimeNormal
SpecificatiiTehnologie displayDLP
Luminozitate (Lumen)4000 lm
Contrast16.000:1
Rezolutie recomandata (pixeli)1920 x 1080
Rezolutie maxima (pixeli)WUXGA (1920 x 1200)
Putere lampa240 W
Durata de viata a lampii4000 - 15000 ore
Reproducere culori1.07 miliarde de culori
Raport imagine16:9
Compatibilitate formate videoNTSC, PAL, SECAM
Caracteristici fiziceLungime (mm)296,5
Adancime (mm)120
Inaltime (mm)221
Greutate (kg)2.5
Consum (W)321 W
Nivel Zgomot (Normal)33dB/29dB (Normal/Eco. Mode)
Nivel Zgomot (Economic)31 dBA