Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Placa video ASUS Radeon RX 7700 XT TUF Gaming OC 12GB GDDR6 192-bit
Asus Placa video ASUS Radeon RX 7700 XT TUF Gaming OC 12GB GDDR6 192-bit Placa video ASUS TUF Gaming Radeon™ RX 7700 XT OC Edition, 12GB GDDR6, 192bit    FLYIN' TUF Arhitectura AMD RDNA™ 3 imbunatatita prin racire si furnizare de energie pentru a produce fara efort cadre la rezo 4117266
2799.99 In stock

Placa video ASUS Radeon RX 7700 XT TUF Gaming OC 12GB GDDR6 192-bit

COD: [ TUF-RX7700XT-O12GGAM ] ID: 4117266
  • Servicii evoMAG
2.799,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.799,99 Lei
(TVA inclus)
Placa video ASUS Radeon RX 7700 XT TUF Gaming OC 12GB GDDR6 192-bit

Descrierea produsului Placa video ASUS Radeon RX 7700 XT TUF Gaming OC 12GB GDDR6 192-bit

Placa video ASUS TUF Gaming Radeon™ RX 7700 XT OC Edition, 12GB GDDR6, 192bit 

 

FLYIN' TUF

Arhitectura AMD RDNA™ 3 imbunatatita prin racire si furnizare de energie pentru a produce fara efort cadre la rezolutie 4K si chiar mai mult,

si este sustinuta de un arsenal de intarituri robuste pentru a va acoperi sase.

Blocati, incarcati si dominati cu TUF Gaming Radeon™ RX 7700 XT.

   

MODERNIZARI AXIAL-TECH

Mai mare si mai bun. Ventilatoarele Axial-tech se rotesc pe rulmenti cu doua bile si au fost marite pentru a propulsa cu 24% mai mult aer prin placa, pregatind terenul pentru temperaturi mai scazute, mai putin zgomot si performante mai mari.

   

Formatiune bine intretinuta

Cele doua ventilatoare laterale se rotesc in sens invers acelor de ceasornic pentru a minimiza turbulentele si a maximiza dispersia aerului prin radiator. Toate cele trei ventilatoare se opresc atunci cand temperatura GPU este sub 55 Celsius, permitandu-va sa jucati jocuri mai putin solicitante sau sa efectuati sarcini usoare intr-o liniste relativa. Ventilatoarele pornesc din nou atunci cand temperaturile depasesc 60 Celsius, referindu-se la o curba de viteza care echilibreaza performanta si acustica pentru munca sau joc.

   

Faza ca Blaze

Un radiator de dimensiuni generoase absoarbe in mod eficient caldura de la GPU AMD Radeon™ RX 7700 XT, permitand ca aceasta sa fie evacuata de cele trei ventilatoare Axial-tech.

   

Escadrila de Rezistenta

O gama de condensatori cu o durata de viata de 20.000 de ore la 105 grade Celsius ofera o toleranta mai mare la temperatura si la ondulatii pentru linia de alimentare a GPU-ului, pregatind placa pentru o utilizare pe termen lung in conditii dificile.

   

Suit Up

O carcasa din aluminiu si o placa spate din aluminiu previn flexiunea PCB-ului si dispun de orificii mari pentru a creste si mai mult disiparea caldurii.

   

CRESTEREA FIABILITATII

Tehnologia Auto-Extreme este un proces de fabricatie automatizat care stabileste noi standarde in industrie, permitand ca toate operatiunile de lipire sa fie realizate intr-o singura trecere. Acest lucru reduce presiunea termica asupra componentelor si evita utilizarea de substante chimice de curatare dure, ceea ce are ca rezultat un impact mai redus asupra mediului, un consum mai mic de energie de productie si un produs mai fiabil in general.

   

Aura Sync

Iluminarea ARGB compatibila cu Aura de pe carcasa adauga un strop de culoare personalizabila sau efecte functionale la constructia ta. Asociaza-te cu o gama vasta de componente de sistem compatibile si coordoneaza stralucirea pentru a crea o tema care te caracterizeaza in mod unic.

   

SUPORT PENTRU PLACA GRAFICA

Suportul de placa grafica inclus in pachet alunga slabiciunea si contine, de asemenea, o surubelnita pentru a va ajuta sa construiti.

   

GPU Tweak III

ASUS GPU Tweak III este mai intuitiv si mai bogat in functii ca niciodata. O interfata reinnoita ofera o mai mare accesibilitate prin integrarea functiilor de baza intr-un tablou de bord centralizat, iar tunerul nostru de tensiune-frecventa a fost revizuit pentru a face overclocking-ul si mai usor. Bunatati suplimentare, precum tehnologia ventilatorului 0dB, schimbarea automata a profilurilor, un afisaj pe ecran complet personalizabil si capacitati de inregistrare, va asigura ca veti obtine maximum de la placa dvs. grafica.

   

Software AMD

Cea mai recenta versiune AMD Software elibereaza intregul potential al GPU-ului dvs. cu driverele Day-0 optimizate pentru noile lansari de jocuri si o experienta de joc extrem de personalizabila.

 

Detalii tehnice

EsentialeChipsetAMD
Model ChipsetRadeon™ RX 7700 XT
InterfataPCI Express x16 4.0
Sistem de racireActiv (Triple-Slot)
DirectX12
OpenGL4.6
Nr. Tranzistoare58000 milioane
Caracteristici tehniceMemorie (MB)12288 MB
Bus memorie192 biti
Tip memorieGDDR6
Proces de fabricatie5 nm
Conector alimentare (pini)2 x 8 pini
Unitati de procesare3456
Sursa minima recomandata750W
FrecventeFrecventa procesor2599 MHz Boost
Frecventa memorie18 Gbps
OverClockedDa
ExpunereRezolutie maxima (digital)7680 x 4320
ConectoriHDMIx1
DisplayPortx3
Caracteristici fiziceLungime (mm)319
Latime (mm)150
Grosime (mm)59
Greutate (kg)1.736
Vezi mai mult