Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Placa video ASUS GeForce RTX 3070 ROG STRIX OC 8‎GB GDDR6 256-bit
Asus Placa video ASUS GeForce RTX 3070 ROG STRIX OC 8‎GB GDDR6 256-bit ROG Strix GeForce RTX™ 3070   De sus până jos, ROG Strix GeForce RTX™ 3070 a fost radical îmbunătățită pentru a putea acomoda noile și impresionantele chip-uri Ampere de la NVIDIA și pentru a aduce pe piață următorul val de i 3801344 5 3
4051.99 Out of stock
Placa video ASUS GeForce RTX 3070 ROG STRIX OC 8‎GB GDDR6 256-bit Din punct de vedere tehnic placa este superba. DIn punct de vedere a preturilor, sper ca piata isi va reveni in urmatoarele 6 luni
5
Placa video ASUS GeForce RTX 3070 ROG STRIX OC 8‎GB GDDR6 256-bit Am fost unii dintre norocoșii care a avut privilegiul sa cumpără acest placa de video la un preț de 4299lei (știu ca și asta e mult, ca prețul ar trebui sa fie undeva în jurul sumei de 3000). Rulează perfect orice joc, unii în 4k alții în 1440p depinde de settings. Un lucru care e uimitor este faptul ca nu încălzește peste 64 C nici dacă soliciți la maxim. Părerea mea e dacă oricum ai banii ăștia să ei cartela de seria rtx 30 nu ia una din variantele cu cooler Basic sau vrm-uri puține și de proaste calitate, mai bine cheltui 200-300 lei în plus și ei una de calitate.
5
Placa video ASUS GeForce RTX 3070 ROG STRIX OC 8‎GB GDDR6 256-bit Clar este cea mai buna implementare de 3070 dar si pretul este pe masura.
5

Placa video ASUS GeForce RTX 3070 ROG STRIX OC 8‎GB GDDR6 256-bit

COD: [ ROG-STRIX-RTX3070-O8G-GAM ] ID: 3801344
  • Servicii evoMAG
4.051,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
4.051,99 Lei
(TVA inclus)
Placa video ASUS GeForce RTX 3070 ROG STRIX OC 8‎GB GDDR6 256-bit

Descrierea produsului Placa video ASUS GeForce RTX 3070 ROG STRIX OC 8‎GB GDDR6 256-bit

ROG Strix GeForce RTX™ 3070
 
De sus până jos, ROG Strix GeForce RTX™ 3070 a fost radical îmbunătățită pentru a putea acomoda noile și impresionantele chip-uri Ampere de la NVIDIA și pentru a aduce pe piață următorul val de inovații pentru performanță în gaming. Un design nou și mai mult metal înconjoară grupul de ventilatoare Axial-tech. Aranjamentul uniform al generației recente de ventilatoare a fost înlocuit de o nouă schemă de rotație și de roluri specializate pentru ventilatorul central și cele auxiliare. Sub palele ventilatorului se află un radiator mai mare și mai impresionant, care este pregătit pentru cele mai solicitante sarcini din punct de vedere termic. PCB-ul are și el câteva trucuri ascunse în mânecă, și chiar backplate-ul a primit câteva modificări de natură a spori performanța. Dacă așteptai tot ce este mai bun în materie de design al unei plăci grafice, așteptarea a luat sfârșit!
 
 
Multiprocesoare de streaming NVIDIA Ampere: Elementul constitutiv al celui mai rapid și mai eficient GPU din lume, noul SM (Multiprocesor de Streaming) Ampere vine cu un volum de procesare dublu față de cel al FP32 și cu o eficiență energetică îmbunătățită.
Nuclee RT de generația a 2-a: Experimentează un volum de procesare dublu față de nucleele de Ray Tracing (RT) din prima generație, plus RT și umbre concomitent pentru un nou nivel de performanță în materie de ray tracing.
Nuclee Tensor de generația a 3-a: Obține un volum de procesare dublu cu raritate structurală și algoritmi AI avansați precum DLSS. Acum cu suport pentru rezoluții de până la 8K, aceste nuclee oferă un spor masiv de performanță în jocuri și noi capabilități AI.
Designul ventilatoarelor Axial-tech a ajustat cu mai multe pale pentru ventilator și un ventilator central care se rotește în direcție inversă.
Designul pe 2.9 sloturi extinde suprafața de răcire comparativ cu generația anterioară, pentru rezerve termice mai sporite ca niciodată.
Super Alloy Power II include bobine din aliaj premium, condensatori din polimeri solizi și o rețea de etaje de alimentare pentru curenți mari.
GPU Tweak II oferă un reglaj intuitiv al parametrilor de performanță, al controalelor termice și al monitorizării sistemului.
 
Îmbunătățiri Axial-tech
 
Designul ventilatoarelor noastre Axial-tech a fost optimizat pentru un nou radiator mai mare, care este echipat cu mai multe lamele și are o suprafață de disipare mai mare decât cele din generația trecută. Numărul de pale a fost sporit pentru toate ventilatoarele, cu 13 pale pe ventilatorul central și 11 pe ventilatoarele auxiliare. Inelul barieră care înconjoară ventilatoarele a fost redus în dimensiuni pentru a putea prelua mai mult aer din laterale și pentru a oferi un flux de aer îmbunătățit în sistemul de răcire. Palele suplimentare ale ventilatorului central și inelul de înălțime completă oferă o presiune statică îmbunătățită, care trimite aerul rece direct pe distribuitorul de căldura al GPU-ului.
 
 
Direcții Noi
 
Pentru a susține rolurile specializate ale ventilatorului central și celor auxiliare, direcția de rotație a ventilatorului central a fost inversată. Asta reduce turbulențele fluxului de aer care circulă în interiorul sistemului de răcire, fiind o nouă îmbunătățire a performanțelor termice generale ale plăcii.
 
Suma acestor inovații în materie de răcire ale ROG Strix rezulta într-o viteză mai mică a ventilatoarelor și ridică pragul de performanță pentru obținerea unei temperaturi a GPU-ului sub 55 de grade, moment în care ventilatoarele se pot opri complet. Utilizatorii care caută performanțe silențioase vor fi mulțumiți pe deplin.
 
 
MaxContact
 
Pentru a direcționa eficient căldura de la procesorul grafic spre radiatoare, astfel încât să beneficiați de noul design al ventilatoarelor, este necesară o atenție specială. Folosim un proces de producție care îmbunătățește finisajul suprafețelor radiatorului la nivel microscopic. Suprafața extra plată permite un contact mai bun cu procesorul grafic pentru un transfer termic îmbunătățit.
 
 
Design pe 2.9 Sloturi
 
Radiatorul distribuie căldura în heatpipe-uri care o transportă către un bloc de lamele care ocupă majoritatea spațiului oferit de ampreanta mare de 2.9 sloturi. Mărirea dimensiunilor radiatorului față de generația anterioara oferă mai multe rezerve termice necesare noului chipset de înaltă performanță.
 
 
Componente Premium
 
Condensatorii, bobine și MOSFET-uri de top au fost selectate pentru a livra fără efort sute de wați la doar o milisecundă de la solicitare. Componentele Super Alloy Power II sunt lipite pe PCB prin intermediul procesului nostru avansat de producție automatizată Auto-Extreme. Îmbinările netede de pe spatele PCB-ului și eliminarea erorilor umane asigură faptul că fiecare placă se conformează riguroaselor noastre specificații.
 
 
FanConnect II
 
Pe spatele plăcilor grafice ROG Strix sunt montați doi conectori PWM FanConnect, care oferă flexibilitate DIY adițională. Ventilatoarele carcasei pot fi atașate direct la GPU și pot fi reglate cu ajutorul unei curbe bazată pe temperaturile CPU sau GPU, oferind admisie sau evacuare de aer suplimentară pentru sarcinile 3D solicitante.
 
 
Carcasă Nouă
 
În plus față de modificările de design din interior, plăcile grafice ROG Strix au căpătat și o față nouă, cu accente metalice care se asortează cu estetica designului plăcilor de bază ROG și ROG Strix. Amestecul de texturi și de materiale ale suprafețelor reprezintă o expunere deosebită atunci când placa este montată vertical și este iluminată de LED-urile din carcasă. Pentru cei ce preferă un aspect mai elegant și mai subtil, schema de culori pe gri permite o asortare perfectă cu întregul sistem.
 
 
Este Mai Rece Pe Spate
 
Întorcând placa invers observăm mai multe îmbunătățiri de design. Un backplate mai larg un PCB scurtat permite aerului cald să fie direcționat către zona ventilatoarelor de evacuare ale carcasei, în loc să fie recirculat prin cooler-ul plăcii grafice. Un suport pentru GPU oferă stabilitate suplimentară pentru suprafața critică de contact dintre procesorul grafic și radiator. Panoul I/O este fabricat din oțel inoxidabil pentru a proteja porturile și a oferi un montaj mai securizat. Un switch Dual Bios amplasat într-o poziție comodă permite selectarea rapidă a modurilor „performanță” și „silențios”, pentru personalizarea de bază comportamentului implicit al plăcii, fără niciun fel de software.
 
 
Parte Frontală Funcțională
 
O atenție sporită a fost acordată părții frontale a plăcii grafice, întrucât este cea mai vizibilă parte în configurațiile tipice. Un nou element RGB adresabil poate fi personalizat cu Armoury Crate pentru a crea un aspect uniform împreună cu alte componente ROG. Pentru a satisface cerințele de alimentare ale GeForce RTX 3070, există doi conectori de alimentare cu 8 pini, alături de un circuit integrat care monitorizează voltajul provenit de la sursă. Circuitul este suficient de rapid pentru a detecta orice semnal tranzitoriu din linia de alimentare care scade prea mult. Dacă acest lucru se întâmplă, se va aprinde un LED roșu pentru a indica o problemă de alimentare. De asemenea, este vizibilă și rama metalică de ranforsare a lui Strix, care adaugă un nou element de rezistență.
 
Suită Software
 
Hardware-ul nu este singurul domeniu în care cercetarea și dezvoltarea sunt aplicate pentru a duce lucrurile la nivelul următor. Echipa ROG a construit utilitarul software GPU Tweak II pentru a oferi caracteristici unice, împreună cu monitorizarea, ajustarea și reglarea standard pe care le aștepți. La fel ca toate plăcile noastre grafice premium, ROG Strix GeForce RTX 3070 este livrată împreună cu software-ul de streaming XSplit și wtfast Gamers Private Network pentru a vă asigura că experiența online este cea mai bună.
 
 
ARHITECTURĂ NVIDIA AMPERE
 
Noua arhitectură NVIDIA Ampere oferă cele mai bune performanțe în jocuri, dispunând de nuclee avansate Ray Tracing din generația a 2-a și de nuclee Tensor din generația a 3-a, cu un volum de procesare sporit.
 
 
RTX PORNIT.
 
Experimentează cele mai mari blockbuster-e de azi cum nu ai mai făcut-o niciodată, cu fidelitatea vizuală a ray tracing-ului în timp real și cele mai bune performanțe oferite de sistemul DLSS asistat de AI.
 
 
DLSS CU ACCELERARE AI
 
NVIDIA DLSS este un sistem de randare asistată de AI revoluționar, care îmbunătățește frame rate-urile cu o calitate a imaginii fără compromis folosind nucleele Tensor dedicate pentru procesarea AI din plăcile GeForce RTX. Asta îți oferă resurse de performanță care asigură setări înalte și rezoluții pentru o experiență vizuală incredibilă. Revoluția AI a ajuns la gaming.
 
 
 
 
 

 

 

Detalii tehnice

EsentialeChipsetnVidia
Model ChipsetGeForce RTX 3070
InterfataPCI Express x16 4.0
Sistem de racireActiv (Triple-Slot)
OpenGL4.6
OpenCL2.0
Caracteristici tehniceMemorie (MB)8192 MB
Bus memorie256 biti
Tip memorieGDDR6
Latime de banda448 GB/s
Conector alimentare (pini)2 x 8 pini
Unitati de procesare5888
Sursa minima recomandata750W
FrecventeFrecventa memorie14000 MHz
OverClockedDa
ExpunereRezolutie maxima (digital)7680 x 4320
ConectoriHDMIx2
DisplayPortx3
Caracteristici fiziceLungime (mm)318.5
Latime (mm)140
Grosime (mm)57.8
Adauga review

Review-uri

Vlad Colceru 24.03.2021 02:09
★★★★★
Clar este cea mai buna implementare de 3070 dar si pretul este pe masura.

Pro

Racire exceptionala.

Contra

Zgomot foarte puternic de inductoare (coil whine)
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Gereb Zoltan 18.01.2021 18:40
★★★★★
Am fost unii dintre norocoșii care a avut privilegiul sa cumpără acest placa de video la un preț de 4299lei (știu ca și asta e mult, ca prețul ar trebui sa fie undeva în jurul sumei de 3000). Rulează perfect orice joc, unii în 4k alții în 1440p depinde de settings. Un lucru care e uimitor este faptul ca nu încălzește peste 64 C nici dacă soliciți la maxim. Părerea mea e dacă oricum ai banii ăștia să ei cartela de seria rtx 30 nu ia una din variantele cu cooler Basic sau vrm-uri puține și de proaste calitate, mai bine cheltui 200-300 lei în plus și ei una de calitate.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cosmin 17.11.2020 08:45
★★★★★
Din punct de vedere tehnic placa este superba. DIn punct de vedere a preturilor, sper ca piata isi va reveni in urmatoarele 6 luni

Pro

Placa este silentioasa si ruleaza la temperaturi scazute. Foloseste acelasi cooler ca si RTX 3080 si RTX 3090. Nu cred ca Asus va monta acel cooler pe placi mai jos de 3070 pentru ca ar fi overkill si ar costa mai mult coolerul ca si procesorul grafic. Calitatea constructiei este foarte buna. Este mai mare si ma groasa decat generatia Strix de la Pascal (1060, 1070, 1080, 1080 Ti) Cea mai frumoasa implementare RGB dintre toate placile video (parerea mea personala)

Contra

In anul 2018 am cumparat RTX 2080 cu 4000 lei iar un Strix 2080 costa 4500 lei, aceasta fiind o placa din clasa 8. RTX 3070 Strix a costat 4300 lei si este o placa din clasa 7 cu 50 % mai slaba ca si RTX 3080. Din pacate desi Nvidia recomanda un pret de pornire de 2500 lei, acest model de RTX 3070 costa 4300 lei cu 72 % mai mare decat pretul recomandat. Chiar daca pretul colerului ar fi 200 euro asta ar insemna ca placa ar trebui sa coste maxim: 2500 lei + 200 x5 = 3500 lei, 3250 lei fiind un pret mai realist. Din pacate lipsa stocurilor, faptul ca seria RTX 2000 nu a fost un succes fiind scumpa si faptul ca multi au asteptat sa treaca de la Pascal la Ampere sarind peste Turing, cererea pentru placi video fiind foarte mare in acest moment a dus la aceste preturi uriase.
7 din 10 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult