Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Generator curent electric profesional cu automatizare Könner & Söhnen KS 10000E ATS, 18 CP, Autonomie 14 h, Protectie suprasarcina, Senzor nivel scazut ulei, Pornire electrica, Benzina (Albastru/Negru)
CADOU
 1. Ulei de motor Könner & Söhnen 10W-30, 1l
Ulei de motor Könner & Söhnen 10W-30, 1l
 2. Valoare cadou57,05 Lei
Könner&söhnen Generator curent electric profesional cu automatizare Könner & Söhnen KS 10000E ATS, 18 CP, Autonomie 14 h, Protectie suprasarcina, Senzor nivel scazut ulei, Pornire electrica, Benzina (Albastru/Negru) KS 10000E ATS Link descarcare manual utilizare. Modelele de generatoare LPG - Livrat fara ulei si benzina, utilizati numai benzina fara plumb! Recomandari tip ulei SAE10W 30-40 Tutorial umplere ulei   Avantaje produs: Unitate ATS inclusa (automatiz 3829434
5999.00 In stock

Generator curent electric profesional cu automatizare Könner & Söhnen KS 10000E ATS, 18 CP, Autonomie 14 h, Protectie suprasarcina, Senzor nivel scazut ulei, Pornire electrica, Benzina (Albastru/Negru)

COD: [ KS 10000E ATS ] ID: 3829434
6.099,00 Lei
-2%
(mai ieftin cu 100,00 lei)
5.999,00 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
Offer
6.099,00 Lei
-2%
(mai ieftin cu 100,00 lei)
5.999,00 Lei
(TVA inclus)
Generator curent electric profesional cu automatizare Könner & Söhnen KS 10000E ATS, 18 CP, Autonomie 14 h, Protectie suprasarcina, Senzor nivel scazut ulei, Pornire electrica, Benzina (Albastru/Negru)

Descrierea produsului Generator curent electric profesional cu automatizare Könner & Söhnen KS 10000E ATS, 18 CP, Autonomie 14 h, Protectie suprasarcina, Senzor nivel scazut ulei, Pornire electrica, Benzina (Albastru/Negru)

Link descarcare manual utilizare.

Modelele de generatoare LPG - Livrat fara ulei si benzina, utilizati numai benzina fara plumb!

Recomandari tip ulei SAE10W 30-40

Tutorial umplere ulei

 
Avantaje produs:
 • Unitate ATS inclusa (automatizare) - asigura pornirea automata a generatorului in  momentul intreruperii sursei principale de alimentare si oprirea acestuia in momentul revenirii la aceasta. Generatorul este dotat cu functia de "intarziere la  pornire si oprire", asigurand prin urmare monitorizarea fluctualitatii de  tensiune in retea. Acest lucru permite furnizarea energiei de urgenta in mod automat, fara interventia utilizatorului. Spre deosebire de alti analogi - automatizarea  este deja inclusa. Nu presupune aprovizionarea echipamentelor suplimentare extra-costisitoare, iar instalare este  foarte simpla!                 
 • Motorul de marca germana Könner & Söhnen standard EURO V extrem de fiabil si puternic  18 c.p cu numar de serie individual, alternatorul de inalta calitate cu bobinaj 100% cupru impreuna cu carburatorul  japonez asigura o exploatare durabila la sarcini maxime 
 • Pornirea electrica  si automata permite lansarea generatorului fara a depune efort fizic. 
 • Rezervoru din otel  de o capacitate marita asigura o autonomie de 14 h (la o sarcina de 50%)                                                                                                         
 • Sistemul inteligent de control a tensiunii AVR , intrerupatoarele automate la suprasaricna , protectia nivel scazut de ulei si combustibil garanteaza siguranta operatorului si a  echipamentului.
 • Poate fi conectat un invertor de sudura (curent maxim 200А)
 • Panoul de control cu LED dispaly (contor ore functionare, frecventa si tensiune) face posibila monitorizarea calitativa a functionarii generatorului si efectuarea intretinerii tehnice la timp.                                                               
 • Functionare silentioasa
 • Cadru puternic din otel cu picioruse suporturi, sistem antivibratiii si protectie anticoroziva.
 • Bateria se reincarca atat in regim Stand By, cat si  in timpul functionarii generatorului 
 • Prize: 1x16A; 1x32A/230v; 1x12V DC 
 • Compatibil cu kitul de transport KS10KIT
 • Supurt tehnic asigurat in Romania cu acoperire nationala
 • Peste 10 ani de experienta in productia de generatoare, utilizarea de materiale de inalta calitate si componente fiabile, testarile efectuate la fiecare etapa de productie ne permit sa oferim un produs de o calitate deosebit de inalta la un raport optim pret-calitate
Generatorul pe benzina KS 10000E ATS a marcii germane Könner & Söhnen se distinge prin tehnologiile inovatoare si eficienta sa. Este o alegere excelenta pentru alimentarea cu energie electrica de urgenta sau permanenta a unei case, garaj, atelier sau ferma. Datorita puterii si functionalitatii sale largi, poate fi folosit atat in scop privat, cat si comercial: in agricultura si industrie, sevicii municipale si rutiere, constructii sau pompierat.  Generatoarele Könner & Söhnen reprezinta rezultatul multor ani de lucru ai specialistilor germani. Compania  ofera produse de inalta calitate la preturi accesibile si intruchipeaza termenul de "tehnologie populara" ca nici un alt brand. Produsele corespund standardelor internationale de calitate si protectie a mediului.
 
 
MOTOARE FIABILE DE MARCA  Special pentru marca Konner & Sohnen, inginerii germani au creat seria de motoare K&S, supuse timp de multe ore la incercari si testari pe mai multe niveluri, acest lucru facandu-le atat de fiabile. Motoarele performante Konner & Sohnen indeplinesc toate standardele europene de calitate, inclusiv standardul modern de mediu EURO V.
 
 
MOTOARE CU NUMERE DE SERIE INDIVIDUALE  Motoarele Konner & Sohnen indeplinesc toate standardele mondiale si europene de calitate, inclusiv pe cele referitoare la nivelul de emisii de noxe si nivelul de zgomot. Acest lucru este dovedit de certificatele de calitate emise la nivel european. Fiecare motor si fiecare generator are propriul numar de serie, ceea ce ne permite sa monitorizam aspectele legate de calitatea productiei si a serviciilor post-vanzare.
 
 
SISTEM ATS INTEGRAT  Panoul de control al generatorului cu functia ATS (comutator de transfer automat) este prevazut cu terminale de alimentare, comutator ATS si indicator de functionare ATS.
 
 
PANOU DE CONTROL ERGONOMIC, AMPLASAT IN MOD CONVENABIL, CU PORNIRE ELECTRICA  Panoul amplasat in mod convenabil si ergonomic al generatorului va permite sa controlati cu usurinta intreaga unitate si nu necesita abilitati suplimentare. Afisajul LED inteligent modern va indica intotdeauna numarul de ore lucrate, frecventa si tensiunea de iesire. Informatiile de pe afisaj permit un control ai sarcinii echipamentului si o intretinere tehnica in timp util a generatorului, prelungindu-i durata de functionare.
 
 
ALTERNATOR CU BOBINAJ DIN CUPRU 100% 
 
Generatoarele TM Konner & Sohnen sunt dotate cu alternatoare tip sincron ultraperformante cu bobinaj din cupru 100%. Numai bobina din cupru poate rezista la sarcini maxime fara a se deteriora pentru a asigura o functionare fiabila pe termen lung a grupului electrogen.
 
 
CONTACTORI DE COMUTARE 
 
Contactoarele fiabile de comutare din 100% cupru au o capacitate crescuta de 40 A, ceea ce asigura o performanta pe termen lung, in conditii sigure a sistemului ATS.
 
 
SISTEM DE PORNIRE USOARA 
 
Sistemul de pornire usoara va permite sa porniti motorul rapid, acest lucru facandu-se fara prea mult efort.
 
 
REZERVOR DIN OTEL 
 
Generatoarele «Konner & Sohnen» sunt echipate cu un rezervor de combustibil din otel de capacitate mai mare, care prelungeste timpul de functionare al generatorului fara realimentare. Indicatorul de nivel de combustibil este amplasat pe rezervor pentru o utilizare mai usoara.
 
 
CADRU DIN OTEL RANFORSAT 
 
Acest model este dotat cu un cadru din otel ranforsat cu diametru de ø 32 mm, care serveste la protejarea generatorului contra diferitelor tipuri de deteriorari si ii asigura un transport practic.
 
 
AMORTIZOARE PENTRU REDUCEREA VIBRATIILOR 
 
Toate modelele de generatoare Konner & Sohnen sunt prevazute cu talpi din cauciuc pentru a reduce vibratiile. Datorita suporturilor de cauciuc, generatorul in timpul functionarii nu va deteriora suprafata pe care e plasat, iar carcasa acestuia nu se va zgaria.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTipGenerator curent electric
ModelKS 10000E ATS
Putere maxima (kVA)8.0
Putere nominala (kVA)7.5
Tensiune nominala (V/Hz)230
Numar fazeMonofazat
Tip motor4 timpi
Putere motor (CP)18
Tip combustibilBenzina
Capacitate cilindrica (cm³)440
Turatie nominala (rpm)3000
Sistem pornireManuala
Automata
Electrica
Autonomie14 ore
Capacitate rezervor combustibil (L)25
Indice Protectie (IP)23 M
Dimensiuni (mm)590 x 700 x 545
Greutate (Kg)87.8
Putere nominala (W)7500
Putere maxima (W)8000
Vezi mai mult