Raporteaza o problema
Statie radio CB Midland M-5
Midland Statie radio CB Midland M-5 Statia radio CB Midland M-5 este un produs inovator ce se adreseaza in special utilizatorilor cu spatiu limitat, ce doresc o statie compacta si discreta, dimensiunile acesteia fiind de doar 110x120x25 mm.     Datorita dimensiunilor reduse ace 3674967
463.99 Limited Availability

Statie radio CB Midland M-5

COD: [ C1277 ] ID: 3674967
463,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
464,00 Lei
(TVA inclus)
Statie radio CB Midland M-5

Scurta descriere

Statia radio CB Midland M-5 este un produs inovator ce se adreseaza in special utilizatorilor cu spatiu limitat, ce doresc o statie compacta si discreta, dimensiunile acesteia fiind de doar 110x120x25 mm.
 
 
Datorita dimensiunilor reduse aceasta nu necesita instalarea standard a statiilor CB, putand fii plasata oriunde in autovehiculul dumneavoastra. Un alt avantaj al acestei statii este plasarea tuturor comenzilor, precum si a display-ului pe microfon, oferind utilizatorilor si pasagerilor siguranta in timpul condusului si un confort sporit.
 
 
Statie Midland M-5
 
Precum majoritatea statiilor moderne prezente pe piata aceasta vine cu posibilitatea de a conecta diferite accesorii audio cum ar fi castile fara fir sau un difuzor extern prin Bluetooth. O alta caracteristica practica este portul USB montat pe panoul frontal al statiei ce ofera posibilitatea utilizatorului de a-si incarca cu usurinta dispozitivele electrice, cum ar fi telefonul, tableta, sau GPS-ul
 
 
 Acest produs ofera numeroase functii, cum ar fi: functia de scanare canale, S/Metru in TX/RX, squelch manual sau digital automat ce ofera reducerea zgomotului receptionat, posibilitatea de a comuta intre difuzorul de pe microfon sau cel de pe statie, gain ajustabil in AM si FM, canal de urgenta, functia de blocare a tastelor, iesire catre un difuzor extern si conexiune 2 pini Kenwood pe microfon pentru accesorii audio.
 
 
In concluzie, modelul Midland M-5 este unul absolut special, imbinand un produs de dimensiuni reduse, discret si robust, personalizabil, si cu functii inovative de ultima generatie.
 
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipAM-FM
Canale40
Frecventa26.565 - 27.99125 MHz
Alimentare12 V
Putere audio3 Watt (8 Ohm) difuzor radio / 2 Watt (16 Ohm) microfon
Putere emisie4 W
Curent absorbit2A
Dimensiuni (L x H x A / Greutate)110 x 120 x 25 mm
Caracteristici specialeASQDa
ASQ reglabilDa
Scanare canaleDa
Potentiometru RF GainDa
Blocare tastaturaDa
Buton canale urgentaDa
Conexiuni panou spateConexiune S-metru externDa
Pachetul contineStatie radioDa
Microfon statie radioDa
Suport montaj statieDa
Cablu alimentareDa
Manual in limba romanaDa