Tableta grafica Wacom Cintiq 22", Full HD (Negru)
Wacom Tableta grafica Wacom Cintiq 22", Full HD (Negru) Tableta grafica Wacom Cintiq 22", Full HD   Wacom Cintiq 21.5 inchi este alegerea perfecta pentru ca sesiunea dumneavoastra creativa sa fie productiva si confortabila. Ecranul cu functie anti-stralucire, previne orice reflexe ce iti pot distrage at 3777381 5 1
5044.99 In stock
Tableta grafica Wacom Cintiq 22", Full HD (Negru) Singura firmă care a putut să-mi aducă această tabletă grafică în 3 zile de la comandă. Prețul a fost cel mai mic de pe piața în acel moment. Restul firmelor din domeniu "0"cu felicitări. Tableta a fost cadou pt fica mea.

Tableta grafica Wacom Cintiq 22", Full HD (Negru)

COD: [ DTK2260K0A ] ID: 3777381
5.044,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 5 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 6 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
5.045,00 Lei
(TVA inclus)
Tableta grafica Wacom Cintiq 22", Full HD (Negru)

Scurta descriere

Tableta grafica Wacom Cintiq 22", Full HD
 
Wacom Cintiq 21.5 inchi este alegerea perfecta pentru ca sesiunea dumneavoastra creativa sa fie productiva si confortabila. Ecranul cu functie anti-stralucire, previne orice reflexe ce iti pot distrage atentia. Formatul full HD ofera o claritate deosebita, astfel incat sa puteti vedea fiecare detaliu pe ecran. Paralaxia redusa va ofera, de asemenea, control complet, deci cursorul dumneavoastra este exact acolo unde doriti. Toate acestea se imbina pentru ca desenul pe Wacom Cintiq sa se simta la fel de natural ca desenul pe hartie.
Detalii tehnice
Tableta GraficaRezolutie maxima1920 x 1080
Suprafata activa (mm)476 x 268
Sensibilitate la presiune8192
Greutate (g)5600
Continut PachetTableta GraficaWacom Cintiq 22
Adauga review

Review-uri

Marius Cosac 27.06.2020 01:14
Singura firmă care a putut să-mi aducă această tabletă grafică în 3 zile de la comandă. Prețul a fost cel mai mic de pe piața în acel moment. Restul firmelor din domeniu "0"cu felicitări. Tableta a fost cadou pt fica mea.

Pro

Ușor de folosit. Standul pentru tableta este inclus. Pen-ul este plăcut la utilizare, experiență cu acesta se poate compara cu un creion pe hârtie. Tableta se simte solidă, rezistentă la aplicarea apalăsarilor accentuate. Experiență de desen cu acest dispozitiv este mult mă plăcută decât cea cu produse de aceeași marime, dar mult mai ieftine.

Contra

Nu se poate mișca ușor dintr-un loc in altul, acesta fiind destul de grea. Absența butoanelor tip shortcut pe lateralul acesteia. Deocamdată acestea sunt singurele probleme pe care le-am gasit cu acest produs, flosind-ul timp de două săptămâni din momentul cumpărării. Există posibilitatea ca, calulatorul/laptopul să fie suprasolicitat de tableta, în cazul acesta tot ce trebuie facut este sa deconectati cablurile de la tableta din calculator si sa il răsfățați pe acesta. Acest lucru este posibil a se intampla dacă aveți un calculator mai vechi. Dar acest lucru nu este serios si nu va afectează nici tableta, zici calculatorul.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu