Raporteaza o problema
Radio cu ceas Philips AJB3552/12, 1.5 W (Negru)
Philips Radio cu ceas Philips AJB3552/12, 1.5 W (Negru) Compatibilitate DAB şi FM pentru o experienţă radio completă   Tehnologia radio digitală DAB (Digital Audio Broadcasting) este nu numai un sistem de transmisie FM analogică, ci şi o nouă modalitate de a difuza programe radio prin intermediu 3759550
339.00 In stock

Radio cu ceas Philips AJB3552/12, 1.5 W (Negru)

COD: [ AJB3552/12 ] ID: 3759550
449,00 Lei
-24%
(mai ieftin cu 110,00 lei)
339,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 338,20 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza poimaine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
449,00 Lei
-24%
(mai ieftin cu 110,00 lei)
339,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 338,20 Lei)
Radio cu ceas Philips AJB3552/12, 1.5 W (Negru)

Scurta descriere

Compatibilitate DAB şi FM pentru o experienţă radio completă
 
Tehnologia radio digitală DAB (Digital Audio Broadcasting) este nu numai un sistem de transmisie FM analogică, ci şi o nouă modalitate de a difuza programe radio prin intermediul unei reţele de emiţătoare terestre. Aceasta oferă ascultătorilor mai multe opţiuni şi informaţii la o calitate excepţională a sunetului, clar şi fără bruiaj. De asemenea, permite unităţii receptoare să reţină semnalele cele mai puternice. Pentru posturile digitale DAB, nu trebuie să memorezi frecvenţe, iar posturile sunt memorate după nume, deci nu mai este nevoie să cauţi frecvenţele.
 
 
Senzor de lumină pentru auto-întunecare pentru experienţă de vizionare confortabilă
 
Asiguraţi-vă întotdeauna că puteţi citi afişajul, indiferent ce moment al zilei este. Senzorul de lumină încorporat citeşte intensitatea luminii ambientale şi apoi stabileşte cât de strălucitor trebuie să fie ecranul pentru a asigura claritate. În timpul zilei sau când iluminarea este puternică, creşte automat luminozitatea astfel încât să puteţi vedea cu uşurinţă ecranul pe fundalul fluxului de lumină înconjurător. Seara sau în condiţii de lumină foarte scăzute, afişajul se împrospătează, permiţându-vă să priviţi ecranul fără disconfort şi lăsându-vă să dormiţi fără a fi deranjat de distorsiuni.
 
 
Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic
 
Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.
 
 
Sincronizarea automată a orei vă asigură ora exactă fără dificultate
 
Cu funcţia de setare automată a orei din radioul dvs. cu ceas, nu trebuie să setaţi niciodată ora. Ceasul se sincronizează automat cu semnalele radio, chiar şi atunci când este oprit. Atunci când este nevoie să fie reglat, ceasul se actualizează singur într-o perioadă de un minut şi face sincronizări de rutină cu semnalele radio pentru a asigura ora exactă în permanenţă. Din momentul în care scoateţi radioul cu ceas din cutia lui până în momentul în care are loc o pană de curent, vă puteţi baza pe faptul că produsul dvs. Philips vă indică ora exactă, fără nicio dificultate şi cu fiabilitate.
 
 
Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută
 
Începeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor.

Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă
 
Ecranul LCD cu fundal iluminat asigură o vizionare şi utilizare facile în condiţii de lumină scăzută şi oferă informaţii clare imediat.
 
Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort
 
Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.
 
 
Treziţi-vă cu postul de radio preferat sau cu o sonerie
 
Treziţi-vă cu sunete de la postul radio preferat sau cu o sonerie. Pur şi simplu setaţi soneria radioului cu ceas Philips pentru a vă trezi cu postul de radio ascultat ultima dată sau alegeţi să vă treziţi cu un sunet de sonerie. La ora trezirii, radioul cu ceas Philips va porni automat postul de radio sau va declanşa soneria.
 
 
Radio digital pentru o experienţă a radioului clară şi fără bruiaj
 
Radioul digital este nu numai un sistem de transmisie analogică FM, ci şi o nouă modalitate de a difuza programe radio prin intermediul unei reţele de emiţătoare terestre. Aceasta oferă ascultătorilor mai multe opţiuni şi informaţii la o calitate excepţională a sunetului, clar şi fără bruiaj. De asemenea, acest lucru permite unităţii receptoare să reţină semnalele cele mai puternice. Pentru posturile digitale, nu trebuie să memoraţi frecvenţe, iar posturile sunt memorate după nume, deci nu mai este nevoie să căutaţi frecvenţele.
 
 
Setare uşoară a ceasului pentru configurare fără instrucţiuni a orei şi a alarmei
 
Ora şi alarma sunt atât de uşor de setat, încât este posibil să nu fie necesară consultarea Ghidului de iniţiere rapidă sau a Instrucţiunilor de utilizare. Pur şi simplu utilizaţi butoanele fine ale radioului cu ceas pentru a seta ora şi alarma.
 
Alarmă cu repetare reglabilă pentru timp de amânare extrem de flexibil
 
Bucuraţi-vă de câteva momente de somn în plus în dimineţile în care vă este greu să vă treziţi. Atunci când se declanşează alarma, nu trebuie decât să apăsaţi o dată butonul Repetare alarmă şi să vă continuaţi somnul pentru încă cinci minute. Dacă doriţi să dormiţi mai mult, apăsaţi butonul de două ori pentru încă zece minute şi de trei ori pentru încă cincisprezece minute – sau apăsaţi pur şi simplu de 6 ori pentru a dormi cu 30 de minute mai mult. Atâta vreme cât alarma nu este oprită, puteţi reactiva alarma ori de câte ori doriţi. Obţineţi acele minute suplimentare atât de necesare de somn, cu siguranţa că alarma va suna întotdeauna din nou.
 
Funcţia Timer Sleep opreşte automat radioul la ora setată
 
Cronometrul de oprire vă permite să alegeţi câtă vreme doriţi să ascultaţi un post de radio la alegere, înainte de a adormi. Este suficient să setaţi limita de timp (până la o oră) şi să selectaţi postul de radio pe care doriţi să-l ascultaţi până ce adormiţi. Acest aparat de radio Philips va continua să redea muzica pe durata de timp selectată, apoi va trece automat în modul Standby silenţios şi economic. Cronometrul de oprire vă permite să adormiţi în sunetele DJ-ului radio favorit, fără a fi nevoit să număraţi oi sau să vă îngrijoraţi la gândul consumului de curent electric.
Detalii tehnice
Specificatii produsDesignModern
Lungimi de undaFM
Putere (W)1.5