Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Soundbar Creative Sound BlasterX Katana
Creative Soundbar Creative Sound BlasterX Katana Sound BlasterX Katana Acest soundbar este denumit dupa sabie(katana) perfecta tehnologic in structura; Creative Sound BlasterX Katana prezinta acelasi rafinement elegant si putere formidabila in design si sunet. Intr-o liga proprie, Katana se potriveste chiar sub monit 3256378
1264.99 In stock

Soundbar Creative Sound BlasterX Katana

COD: [ 51MF8245AA000 ] ID: 3256378
1.264,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 3 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 6 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.264,99 Lei
(TVA inclus)
Soundbar Creative Sound BlasterX Katana

Descrierea produsului Soundbar Creative Sound BlasterX Katana

Acest soundbar este denumit dupa sabie(katana) perfecta tehnologic in structura; Creative Sound BlasterX Katana prezinta acelasi rafinement elegant si putere formidabila in design si sunet. Intr-o liga proprie, Katana se potriveste chiar sub monitorul dumneavoastra. In plus, Sound BlasterX dispune de sistemul Aurora Reactive lightning, o serie de 49 de lumini programabile aliniate de la o margine la alta, facandu-l perfect pentru a optimiza sau personaliza configurarea desktop-ului.

Elegant dar puternic

Sound BlasterX Katana poate fi asezat sub monitoare sau TV. Profil subtire, sub 60mm, acest UMAS(Under Monitor Audio System) este superior in forma si functionalitate obisnuitelor "gaming soundbar" si este perfect pentru toate configurarile, in special pentru multi-monitor PC.

Carcasa este minunat fabricata si consolidata cu un panou din aluminiu. Aceasta constructie diminueaza vibratiile daunatoare care reduc claritatea.

Sistem de iluminare Aurora Lightning System
 
Katana incorporeaza acest sistem, 49 de lumini LED programabile, de la o margine la alta. Aurora Reactive dispune de 16.8 milioane culori pentru a personaliza efectele de iluminare, astfel incat sa puteti crea propriul profil care sa imbunatateasca experienta in jocuri.
 
 
 
Optiuni de conectivitate
 
Sound BlasterX Katana dispune de mai multe optiuni de conectivitate - sistem versatil compatibil cu multe dispozitive multimedia.
 
 
USB Flash Drive: Player Audio integrat
 
Aveti posibilitatea de a reda intreaga colectie direct de pe Sound BlasterX Katana cu ajutorul unui Flash USB care contine melodiile preferate si apasati butonul Play.
 
 
Control de la distanta
 
Relaxati-va si bucurati-va de filmul dumneaovastra. Katana dispune de telecomanda - aveti posibilitatea de ajustare a setarilor cu usurinta.
 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleModelSound BlasterX Katana
Canale2.1
Putere totala (W)150
TelecomandaDa
Format decodareMP3Da
WAVDa
WMADa
FLACDa
ConectivitateUSB 2.0 gazdaDa
BluetoothDa
Intrare audioDa
Vezi mai mult