Blu-ray Player Panasonic DP-UB820EGK, 4K, 7.1, compatibil HDR10 (Negru)
Panasonic Blu-ray Player Panasonic DP-UB820EGK, 4K, 7.1, compatibil HDR10 (Negru) Blu-ray player Smart Ultra HD 4K PANASONIC DP-UB820EGK, Wi-FI, Bluetooth, Procesor HCX, HDR10+, negru   Procesor HCX pentru formatul Blu-ray Ultra HD   Playerul Blu-ray Ultra HD cu tehnologie 4K PRO HDR de la Panasonic dispune de un procesor H 3774131
2917.99 Out of stock

Blu-ray Player Panasonic DP-UB820EGK, 4K, 7.1, compatibil HDR10 (Negru)

COD: [ DP-UB820EGK ] ID: 3774131

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Blu-ray Player Panasonic DP-UB820EGK, 4K, 7.1, compatibil HDR10 (Negru)

Descrierea produsului Blu-ray Player Panasonic DP-UB820EGK, 4K, 7.1, compatibil HDR10 (Negru)

Blu-ray player Smart Ultra HD 4K PANASONIC DP-UB820EGK, Wi-FI, Bluetooth, Procesor HCX, HDR10+, negru
 
Procesor HCX pentru formatul Blu-ray Ultra HD
 
Playerul Blu-ray Ultra HD cu tehnologie 4K PRO HDR de la Panasonic dispune de un procesor HCX pentru formatul Blu-ray Ultra HD, dotat cu tehnologii originale de procesare a imaginilor pentru redarea de imagini la o calitate uimitoare. Culorile exacte si reproducerea HDR, care formeaza elementele esentiale ale rezolutiei Ultra HD, reprezinta baza imaginilor de inalta definitie. Acestea va ofera o experienta de vizualizare complet noua, de care nu ati mai avut niciodata parte.
 
 
Bucurati-va de fotografii 4K uimitoare
Suport HDR multiplu
 
Playerele Blu-ray Ultra HD Panasonic accepta mai multe formate HDR, cum ar fi HDR10, care reprezinta formatul HDR standard pentru filme, precum si discuri Blu-ray UHD. Acestea accepta acum si redare HDR a metadatelor dinamice HDR10+, standardul de generatie urmatoare. Iar acestea sunt compatibile cu caracteristicile Dolby Vison si Hybrid Log-Gamma. Efectul sinergic obtinut de tehnologiile de imagine de inalta calitate, originale de la Panasonic permite o redare chiar mai exacta a imaginilor.
 
 
Continut HDR cu o calitate chiar mai ridicata
Optimizator HDR
 
Tehnologiile de procesare a imaginii, originale de la Panasonic asigura imagini HDR cu o definitie mai ridicata. Pentru a ajusta nivelul de luminozitate a continutului se utilizeaza maparea tonurilor. Chiar si imaginile HDR din inregistrari HDR10 si TV obisnuite, care nu accepta noile formate speciale, precum HDR10+ si Dolby Vision, asigura o redare optima.
 
 
Detalii si culori uimitoare
Procesor Chroma de inalta precizie la rezolutie 4K
 
Tehnologiile produse in Laboratorul Panasonic de la Hollywood, baza de cercetare si dezvoltare pentru Blu-ray Disc, sunt aplicate „functiei de procesare cu procesor Chroma de inalta precizie la rezolutie 4K”, unice de la Panasonic. Semnalele color de imagine 4K (4:2:0) sunt interpolate in formatul 4K (4:4:4) printr-un proces de saturatie cromatica cu impulsuri multiple, pentru profunzime si texturi naturale.
 
 
Bucurati-va de sunet la calitate de studio
Redare audio de inalta rezolutie
 
Acest model este proiectat pentru redare audio de inalta rezolutie. Pe langa formatele conventionale WAV/FLAC/MP3/AAC/WMA/AIFF, pot fi redate fisiere de muzica DSD (5,6 MHz/2,8 MHz/11,2 MHz) si ALAC. Nu trebuie decat sa il conectati la sistemul audio de domiciliu pentru a va bucura de surse de muzica la o calitate sonora echivalenta cu cea de studio.
 

Detalii tehnice

Media suportateBD-ROMDa
DVDDa
Formate suportateWAVDa
MKVDa
AVCHDDa
MPODa
JPEGDa
MP3Da
MP4Da
AACDa
FLACDa
ConectoriUSB 2.0x2
WirelessDa
Caracteristici fiziceCuloareNegru
Dimensiuni (WxDxH mm)430 x 204 x 62
Greutate (Kg)2.2
Vezi mai mult