În această perioadă pot exista întârzieri în livrarea comenzilor. Scrieți-ne la vanzari@evomag.ro. Mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Dimmer 2 250 W Fibaro
Fibaro Dimmer 2 250 W Fibaro FIBARO Dimmer 2 250W te ajuta sa reduci intensitatea luminii de la distanta pentru a crea o atmosfera romantica sau programezi diverse tipuri de scenarii de iluminat pentru activitatile favorite. Poti monitoriza consumul de energie si sa urmaresti rezul 1688595
309.99 Limited Availability
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Dimmer 2 250 W Fibaro

COD: [ FGD-212 ZW5 ] ID: 1688595
309,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
310,00 Lei
(TVA inclus)
Dimmer 2 250 W Fibaro

Scurta descriere

FIBARO Dimmer 2 250W te ajuta sa reduci intensitatea luminii de la distanta pentru a crea o atmosfera romantica sau programezi diverse tipuri de scenarii de iluminat pentru activitatile favorite. Poti monitoriza consumul de energie si sa urmaresti rezultatele sub forma unor grafice sau diagrame, pentru a reduce valoarea facturilor lunare la electricitate.

Variaza intensitatea surselor de lumina in casa ta pentru a crea efecte de iluminare frumoase si pentru a conserva energia. FIBARO Dimmer 2 este proiectat pentru a fi compatibil cu tehnologiile de iluminat de orice fel, inclusiv cele ecologice, precum lampile fluorescente si LED-urile, putand fi instalat cu usurinta in spatele intrerupatoarelor.
 
FIBARO iti permite sa configurezi propriile scenarii de iluminat, astfel ca la simpla apasare de buton sau functie de un orar prestabilit, sa iti ilumineze usor, progresiv drumul catre baie sau bucatarie pe timp de noapte sau iti ilumineze aleea cand ajungi seara acasa. In plus, poti reduce chelltuielile diminuand intensitatea becurilor cu 10-15%, fara a sesiza vreo diferenta. 
 
Dimmer-ul FIBARO este un modul de diminuare a intensitatii luminii controlat radio, conceput sa lucreze cu orice tip de surse de lumina. Poate comuta sau dimma surse de lumina atat prin unde radio cat si prin intermediul intrerupatorului conectat direct la acesta. Are inclusa protectie la suprasarcina si functie de SoftStarter.
Ca si dimmer, functioneaza pentru:
Lampi fluorescente conventionale
Lampi cu halogen 230V
Lampi cu halogen 12V
Lampi dimmabile cu LED
Orice sursa de lumina reglabila pana la 500W, folosind FIBARO Bypass 2
 
Ca si intrerupator, functioneaza pentru:
Lumini fluorescente compacte
Lampi cu LED
Modele mai vechi de lampi fluorescente
 
Cele mai mici dimensiuni din lume
 
Dimmer-ul FIBARO are cele mai mici dimensiuni din lume (31 x 21.6 x 13 mm). Poate fi conectat la cabluri cu doua sau trei fire si poate comuta sursa de lumina conectata fie prin unde radio, fie prin comutatorul de perete conectat direct la ea.  In cazul surselor de lumina fluorescente sau transformatoarelor de tip vechi, poate fi posibila doar functia de oprire/pornire.
Functie de monitorizare a consumului de energie
 
Noul FIBARO Dimmer 2 dispune de capabilitati de monitorizare a consumului de energie.
Poti vizualiza consumul de energie inregistrat acasa sau la birou sub forma unor diagrame si grafice usor de interpretat si astfel, sa identifici dispozitivele ineficiente din punct de vedere energetic.
Z-Wave Range Tester
 
Foloseste FIBARO Dimmer 2 pentru a testa aria de acoperire a retelei Z- Wave. Dioda RGB incorporata te va ajuta sa vezi daca locul in care ai ales sa instalezi Dimmer 2 ramane in aria directa a retelei Z-Wave.
FIBARO Dimmer 2 este o revolutie in controlul iluminatului. Datorita caracteristicilor sale unice si inovatoare acest dispozitiv poate recunoaste sursa de lumina conectata si sa se adapteze la ea. Noul chip Z-Wave seria 500 si protocolul Z-Wave Plus inseamna securitate sporita si o comunicare mai sigura. Functionalitatea de monitorizare a consumului de energie te ajuta sa optimizezi costurile la facturile de electricitate. Folosind activarea scenariilor iti poti personaliza locuinta pentru mai mult confort in viata ta.
 
Specificatii tehnice:
 
Alimentare: 100-240 V~ 50/60 Hz
Consum electricitate: < 1.3 W
Temperatura de functionare: 0 - 35°C
Dimensiuni (L x W x H): 42.5 x 38.25 x 20.3 mm
Pentru instalare in doze: Ø >= 50mm
Raza de functionare: pana la 50m exterior si 30m interior, functie de structura cladirii
Protocol radio: Z-Wave
Putere semnal radio: pana la 1mW
Frecventa radio: 868,4 MHz EU
Standarde EU: RoHS 2011/65/EU, LVD 2006/95/EC, EMC 2004/108/EC, R&TTE 1999/5/EC