Bypass 2 pentru becuri LED Fibaro
Fibaro Bypass 2 pentru becuri LED Fibaro FIBARO Bypass 2 este un dispozitiv complementar FIBARO Dimmer 2, pentru diminuarea intensitatii luminoase a becurilor cu putere mai mica de 25W.  Instalarea FIBARO Bypass 2 permite dimmerului sa functioneze cu becuri cu un consum foarte mic de energi 1688596
59.99 In stock

Bypass 2 pentru becuri LED Fibaro

COD: [ FGB-002 ] ID: 1688596
59,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 11 zile dupa ora 11:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 14 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
59,99 Lei
(TVA inclus)
Bypass 2 pentru becuri LED Fibaro

Scurta descriere

FIBARO Bypass 2 este un dispozitiv complementar FIBARO Dimmer 2, pentru diminuarea intensitatii luminoase a becurilor cu putere mai mica de 25W. 
Instalarea FIBARO Bypass 2 permite dimmerului sa functioneze cu becuri cu un consum foarte mic de energie (ex. un singur bec LED de 0.5W), facand posibila diminuarea intensitatii luminoase numai a becurilor astfel construite.
 
Se recomanda utilizarea dispozitivului FIBARO Bypass 2 la conectarea unor becuri cu LED-uri sau lampi fluorescente compacte pentru economisirea energiei. FIBARO Bypass 2 previne palpairea luminilor LED si stralucirea lampilor fluorescente compacte stinse. In cazul unei conexiuni cu doua fire, produsul permite reducerea puterii minime de incarcare ceruta de FIBARO Dimmer 2 pentru o functionare corecta.