Raporteaza o problema
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru)
Xiaomi Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Dispozitivul NU are meniu in limba romana.   Xiaomi Mi Band 4 este o bratara sport, comoda, practica si accesibila ca pret, care are cateva functii specifice unui smartwatch.      Ecran: AMOLED Luminozitate: ajustabila, p 3753713 5 70
144.90 In stock
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Pentru cei care inoata este foarte buna (eu inot 1km /zi). Am avut mi band 2, mi band 3, dar mi band 4 este cea mai buna dintre ele .
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Mi se pare un gadget super ok. Ai notificari, iti monitorizeaza pulsul, somnul, activitatea sportiva. Am avut si Mi Band 3, nu este mare diferenta intre ele, daca ar fi sa excludem ecranul. Pt un utilizator normal, nu cred ca ai nevoie de ceva mai mult.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Sunt foarte mulțumită de această brățară.
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Foarte buna, super multumit
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Best Buy. La banii astia nu cred ca se gaseste ceva mai ok, ba chiar cred ca ar concura lejer cu bratari mult mai scumpe.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) un produs de calitate conform specificatiilor
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Am avut anterior Mi band (original) care mai functioneaza. Din pacate nu gasesc curea pentru varianta respectiva. Aceasta este clar o versiune superioara.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Pentru a scăpa de limba chineza (pentru cei care au varianta cn) schimbați limba telefonului în engleza.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Ceasul ok. Singurul inconvenient este faptul ca nu poate fi setata limba decât din setările telefonului.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Sunt foarte multimita
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Produs extraordinar!
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Sunt foarte multumit de bratara. Eu am cumparat-o in principal pentru monitorizarea somnului si activitatii fizice. Dupa ce o "inveti" activitatile de zi cu zi, numara bine pasii. Mi se pare foarte comoda si nu arata deranjant la mana, din contra, este destul de discreta.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Totul a decurs ok
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Cautam de mult asa ceva, am chiar doua acum, una am facut-o cadou, sunt foarte încântat de ceea ce poate. Imi place ca pot schimba cu usurinta bratarile, am toate culorile, bateria cel mai mult am reusit sa scot 3 saptamani, iar cel mai putin 2 săptămîni de utilizare intensă. Per total, ținând cont că o încarc o data la cateva saptamani, este un mare avantaj. Am si un ceas smartwatch, însă pentru ca sunt nevoit să-l încarc aproape zilnic, am renuntat la el si acum port doar Xiaomi band. Singurul lucru deranjant, dar tine doar de atenție, este cand trebuie introdusă în bratara dupa incarcat sau cand se schimba bratatile, nu mereu reusesc sa o asez dreapta si pare ca e bratara strâmbă, insa e doar problema de asezare cu atentie, evident nu sunt strâmbe bratarile. Per total, la banii pe care i-am dat pe ea, consider ca este o super achiziție. Recomand.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Pretul foarte bun si durata de viata sunt castigatoare. Si, nu inregistreaza pasi atunci cand dormi.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Il recomand in special celor care duc o viata activa si vor sa stie la fiecare moment progresul
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Recomand cu incredere! Usoara compactă și durata bateriei e impresionantă.
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Super ok
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Displayul color caruia ii poti schimba 'fetele' si faptul ca este un display mai mare, m-a cucerit din prima. Ca functionalitate nu este cu foarte mult diferit decat Xiami MIBand 3: am fost multumit de monitorizarea somnului si a pasilor. Nu am testat bratara la apa, sunt cam sceptic cand vine vorba despre aparatura electrica si contactul cu apa. Am consumat aproximativ 50% din baterie, intr-o saptamana - tinand cont ca am avut notificarile non-stop, monitorizarea pulsului non-stop etc. Displayul a fost tinut la 3 din 5 pe timp de zi si in modul DND intre orele 23-7. Overall raportul pret / calitate este acceptabil .
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Merita cumparata daca o cumperi pentru ceas, notificari si masurat din cand in cand pulsul si in mod special pentru baterie mare. Restul functionalitatilor nu ma pronunt pentru ca nu am cu ce compara.
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Excelenta
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Este o bratara foarte buna.. ma ajuta sa vad cand sunt cautata chiar daca telefonul este pe silent, e foarte usoara, moderna si fac chiar si baie cu ea.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Produs bun, cum ne-a obisnuit Xiaomi. Nu am bratara de mult timp, astept sa vad in timp...
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) E un produs care isi merita banii.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Un produs reusit
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Merită cumpărat
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Super!!!
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Un gadget care te ajuta sa mentii ritmul propus.
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Design fain, bateria tine mult
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) O bratara fitnes foarte buna, nu am ce sa-i reprosez, destule functii interesante, recomand !
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) In opinia mea evoMAG este un site foarte bun si foarte profi pentru cumparaturi!
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Foarte folositoare, atat pe uscat cat si in apa, sunt foarte multumit!
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Rapport calitate/pret excelent
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Merita toti banii, livrat foarte rapid.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) -
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Upgrade de la mi band 3 (pentru fiul meu de 14 ani). Sper sa fie cel putin la fel de apreciat.
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Eu am considerat acest produs pentru a numara pasii zilnic si pentru a monitoriza somnul. Face fata cu brio cerintelor mele, dar tind sa cred ca pentru persoane cu pretentii s-ar putea sa fie limitata
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Este un produs foarte bun
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) produs foarte ok atat calitativ cat si functional
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Produs stoc,comandat pe 04.12,preluat si prelucrat pe 05.12 din pacate livrat pe 09.12(l-as fi vrut de Mos Nicolae, 06.12 sau sambata 07.12). Produs OK.
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Arata bine, e usoara, bateria tine mult timp, e usor de folosit
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Excelenta la pretul acesta
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Raport calitate-pret excelent!
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Un display color și luminozitate mult mai buna fata de modelul precedent
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Bratara foarte utila. Un preț foarte bun.
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Nota 10
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Este cel mai bun ceas din gama aceasta de pret.
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) merita banii
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Foarte luminos display-ul!
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Super brățara, pret foarte bun pentru ceea ce oferă!
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Este un mini smartwatch, care isi merita banii cu siguranta. Nota 10 evomag pentru seriozitate.
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Va felicit pentru profesionalism, vom cumpara de la voi daca doriti sa imbunatatiti acest proces.
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Ok
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) E ok ceasu la 149 lei
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Imi place si sunt multumita de produs
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Excelent
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Super tare bratara
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Am avut versiunea II pentru 3 ani de zile, deci MI Band 4 este un upgrade, de care sunt încântată: arată încă și mai bine, minimalist modern, ecranul are culori vii și este touch-screen.
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) am luatdeja 4,sunt foarte bune
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) MERITA
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Am lut acest brățară pentru fiica mea de 12 ani. Este foarte incantata de toate aplicațiile sincronizate cu telefonul. La alaa vibrează puternic.
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Functioneaza excelent
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Este un produs bun. Merita achiziția
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Produs din materiale de calitate si finisaje bune.
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Sunt mulțumit de serviciile prestate
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Un produs caliate-pret super.
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) un produs foarte bun
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Foarte util
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Un produs de calitate
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Daca iti doresti asa ceva sau vrei sa incerci din curiozitate, nu vei plange dupa banii pe care i-ai cheltuit. Este un produs de foarte buna calitate, fara nicio indoiala.
5
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru)

COD: [ Xiaomi 203671 ] ID: 3753713
299,00 Lei
-52%
(mai ieftin cu 154,10 lei)
144,90 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 143,90 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier în București:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Livrare prin curier în țară:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
299,00 Lei
-52%
(mai ieftin cu 154,10 lei)
144,90 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 143,90 Lei)
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru)

Scurta descriere

Dispozitivul NU are meniu in limba romana.

 

Xiaomi Mi Band 4 este o bratara sport, comoda, practica si accesibila ca pret, care are cateva functii specifice unui smartwatch. 
 
 
Ecran: AMOLED
Luminozitate: ajustabila, pana la 400 nits
Diagonala: 2,4 cm (95 inchi)
Protectie ecran: 2.5 D sticla securizata, cu protectie antiamprenta
Rezolutie: 120 x 240 RGB, 24 Bits Colour Depth
Memorie RAM: 512 KB
Memorie interna (ROM): 16 MB
Baterie: Lithium Polymer
Senzori: 3 Axis accelerometer + 3 Axis Gyroscope; PPG Heart Rate Sensor; Capacitive Proximity Sensor
Conectivitate Wireless: BT5.0 BLE
Aplicatie: Mi Fit
Motor: Rotor
Capacitate baterie: 135 mAh
Dimensiuni: bratara ajustabila, lungime: 155-216 mm, latime: 18 mm
Greutate: 22,1 g
Pachetul contine: dispozitivul Mi Smart Band 4, bratara, incarcator USB, manual Utilizare
 
Top 4 caracteristici
 
6 functii pentru sport/antrenament
 
Bratara Fitness MiBand 4 de la Xiaomi are 6 functii care te ajuta in momentul in care faci sport, pentru ca numara pasii pe care ii faci, masoara distanta parcursa si iti indica numarul de calorii arse. Aceste moduri de antrenament sunt: banda de alergare, fitness, alergare in aer liber, ciclism, mers pe jos si inot la piscina. 
 
 
Moduri pentru monitorizarea starii de sanatate
Cu bratara MiBand 4, ai posibilitatea sa iti monitorizezi starea de sanatate. De pilda, iti pui bratara la mana in timpul somnului si ea iti va arata cum bate inima ta in timp ce tu te odihnesti. In timpul zilei, tot cu MiBand 4 monitorizezi bataile inimii in perioada ta activa si, astfel, poti face o comparatie. 
 
 
De asemenea, poti sa iti dai seama de calitatea somnului tau, pentru ca bratara iti indica precis care sunt perioadele de odihna usoara sau profunda. Cu ajutorul aplicatiei Mi Fit, poti inregistra toate aceste date si poti avea acces la ele cand doresti.
 
Alte functii care iti fac viata mai usoara
Pe langa modurile cu ajutorul carora iti poti monitoriza antrenamentele si starea de sanatate, bratara fitness MiBand 4 este dotata cu o multime de alte functii cum ar fi: alarma, senzor de proximitate, stopwatch, notificari de mesaje si apeluri pe care le primesti pe telefonul mobil, starea vremii, Find my phone, deblocare telefon, reminder pentru evenimente, night mode, do not disturb mode (functioneaza si fara telefon), playlist cu muzica, controlul nivelului de incarcare a bateriei.
 
 
Display color si ecran protejat
Ecranul tactil al bratarii fitness MiBand 4 este protejat de o sticla 2,5 D care este rezistenta la zgarieturi. In plus, are un touchscreen color si functiile de baza sunt foarte usor de accesat, la fel ca meniul simplu si intuitiv. 
 
 
Cele mai frecvente 5 intrebari
 
Ce autonomie are bateria bratarii fitness Xiaomi MiBand 4?
Poti folosi bratara fitness MiBand 4 de la Xiaomi, pana la 20 de zile, fara sa fii nevoit sa incarci bateria. Performanta este testata in urmatoarele conditii: dezactivezi 30 de minute functia de monitorizare cardiaca, primesti 100 de notificari pe zi, pui doua alarme zilnic, vibreaza pentru 5 minute, atingi butonul touch de 10 ori pe zi si sincronizezi aplicatia o data pe zi. Rezultatele pot sa difere, in functie de mediul in care folosesti bratara si de felul in care utilizezi setarile. 
 
 
Pot folosi MiBand 4 si sub apa?
Da. Poti folosi MiBand 4 de la Xiaomi, atunci cand inoti, dar nu si daca vrei sa faci scufundari. Bratara fitness are o rezistenta la apa de 5 ATM, ceea ce inseamna ca o poti folosi atunci cand adancimea apei nu este mai mare de 50 de metri. Atunci cand inoti, MiBand 4 recunoaste 5 stiluri diferite de inot. Totodata, inregistreaza 12 seturi de date, printre care cate miscari faci si care este ritmul tau de inot. 
 
 
Cum ma ajuta MiBand 4 sa-mi controlez ritmul cardiac?
Bratara MiBand 4 iti ofera posibilitatea sa iti monitorizezi in permanenta ritmul inimii, cu ajutorul modului Monitorizare cardiaca 24/7. Astfel, vei sti in orice moment daca pulsul tau este prea mare sau prea mic. 
 
 
Cum ma ajuta MiBand 4 sa ma mentin in forma?
MiBand are grija ca tu sa fii mereu activ. De pilda, daca jobul tau presupune sa stai mult la birou asezat pe scaun, nu vei mai avea senzatia ca ti-au amortit picioarele sau ca te doare spatele. Motivul este foarte simplu: bratara te va anunta ori de cate ori ai fost prea multa vreme inactiv si te va invita sa faci miscare, cu ajutorul alertelor Idle. 
 
 
Cu ce sistem de operare este compatibila bratara MiBand 4?
Bratara MiBand 4 este compatibila atat cu sistemul Android, cat si cu cel iOS. Cat despre versiunile celor doua sisteme de operare, producatorii recomanda Android 4.4 si iOS 9.0 si peste.
 

 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsBratara
ConectivitateBluetooth
EcranAMOLED
Diagonala ecran (inch)0.95
Versiune Bluetoothv5.0
Sistem de operareAndroid
IOS
AlteleApeluri primite Bataile inimii Memento sedentarism Inot Alergare Heart rate Alarma Ciclism Calculator calorii Alerta de sedentarism Calculeaza distanta parcursa ora si data Ceas Notificari SMS Activitate fizica Analiza somn Notificare Facebook
Rezistent la apaDa
CuloareNegru
Acumulator135 mAh
Tip BrataraSilicon
Adauga review

Review-uri

Oana 22.01.2020 09:11
Daca iti doresti asa ceva sau vrei sa incerci din curiozitate, nu vei plange dupa banii pe care i-ai cheltuit. Este un produs de foarte buna calitate, fara nicio indoiala.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
CRISTIAN 22.01.2020 08:31
Un produs de calitate

Pro

-se mista bine -valoarea pulsului corecta -poate functiona inclusiv offline

Contra

-nu am
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ginju 21.01.2020 20:17
Foarte util
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
razvan geana 21.01.2020 15:51
un produs foarte bun
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Neculae Victor Bogdan 17.01.2020 11:04
Un produs caliate-pret super.

Pro

Vizibil display-ul. Bateria tine foarte mult, deja sunt sunt 11 zile si mai are 40%, cu toate notificarile pornite.

Contra

Nu am.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Tarus Andrei Constantin 17.01.2020 09:08
Sunt mulțumit de serviciile prestate

Pro

Profesionişti

Contra

Nu este cazul
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marius 15.01.2020 18:49
Produs din materiale de calitate si finisaje bune.

Pro

Produs din materiale de calitate

Contra

Nu
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marius Neagu 15.01.2020 14:43
Este un produs bun. Merita achiziția
2 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Toth Zoltan 15.01.2020 07:09
Functioneaza excelent

Pro

Functioneaza excelent

Contra

nu este
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Popovici Loredana 13.01.2020 21:53
Am lut acest brățară pentru fiica mea de 12 ani. Este foarte incantata de toate aplicațiile sincronizate cu telefonul. La alaa vibrează puternic.

Pro

Instalare usoara

Contra

Trebuie făcute mereu actualizările, altfel pierde conexiunea cu telefonul
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
parnica mitica 12.01.2020 10:38
MERITA

Pro

foarte comoda datele usor de accesat fidelitatea informatiilor raport pret-calitate O.K.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
mateiu ana 11.01.2020 19:45
am luatdeja 4,sunt foarte bune
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Adinia PLAIASU 06.01.2020 22:36
Am avut versiunea II pentru 3 ani de zile, deci MI Band 4 este un upgrade, de care sunt încântată: arată încă și mai bine, minimalist modern, ecranul are culori vii și este touch-screen.

Pro

Aplicația MiFit, care e mult mai bine pusă la punct acum fața de acum câțiva ani. Mă face să merg mai mult. Monitorizeaza si somnul.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Țuțui Alexandru Adrian 06.01.2020 00:10
Super tare bratara

Pro

Mi se pare excelenta si la pretul acesta este super.

Contra

Nu am nimic contra
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Șooș Ion Daniel 04.01.2020 00:21
Excelent
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Andreea Ioana Voiculescu 02.01.2020 14:58
Imi place si sunt multumita de produs

Pro

Vibreaza foarte bine, nu am mai ratat niciun apel, mesaj etc. si la birou am putut astfel sa tin telefonul pe silentios. Poti citi de pe ea mesajele sau notificrile, daca nu ai probleme cu vederea :)). Masoara destul de bine pulsul si numarul de pasi. Activitățile sportive inca nu le am testat, deci nu ma pot pronuta. Are un aspect finut. Bateria tine mult, cca 20 de zile.

Contra

Pierde uneori conexiunea cu telefonul si trebuie sa l restartez pe cel din urma Cureaua se lasa, deci va trebui sa imi caut curea de schimb. Cam mare pretul, la oferta e oarecum ok (max 150, cat am dat pe ea la evomag si 120 de la alt retailer, mentioez ca am doua in casa), la pret intreg nu le cumparam. O sugestie pt retailer: cereti review-urile dupa macar 30 de zile.
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mihai 01.01.2020 16:35
E ok ceasu la 149 lei

Pro

Ușoară, e ok bratara

Contra

Trebuie scoasă că sa fie incarcata
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mitu Costel. 30.12.2019 11:39
Ok

Pro

BATERIA ESTE CEL MAI PLACUT LUCRU - 25 zile

Contra

Nu stiu cum o sa suport la vara bratara de plastic.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dănuț Stanciu 30.12.2019 11:39
Va felicit pentru profesionalism, vom cumpara de la voi daca doriti sa imbunatatiti acest proces.

Pro

Mi s-a confirmat prin SMS ca produsul este in stoc si ca-l pot ridica.

Contra

Mi-ar fi placut sa scrie in mesajul de confirmare si programul depozitului/ sediului si link cu locatia pe G Maps sau Waze.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Petrasu Stefan 29.12.2019 16:01
Este un mini smartwatch, care isi merita banii cu siguranta. Nota 10 evomag pentru seriozitate.

Pro

- Bateria este mai mult decat decenta la acest pret. - Precizie la functiile precum , puls, pasi. - posibilitatea de a personaliza ecranul de standby - afiseaza notificarile fara probleme

Contra

Modul de incarcare este deranjant si in timp cu siguranta cureaua va avea de suferit. Prima conectare cam dificila.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Catalin 27.12.2019 14:07
Super brățara, pret foarte bun pentru ceea ce oferă!

Pro

Display , buna rezoluție!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alexandru Parvu 27.12.2019 09:18
Foarte luminos display-ul!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Iulian 26.12.2019 19:37
merita banii

Pro

design placut, comoda, baterie tine foarte mult, destule teme din care sa alegi, vibratie suficient de puternica pt a fi simtita chiar daca alergi

Contra

trebuie scoasa din bratara pt a fi incarcata, numara pasi daca dai cu matura :)) dar asta am patit-o si la un smartwatch huawei de cateva ori mai scump
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Tudor Cristian 26.12.2019 04:12
Este cel mai bun ceas din gama aceasta de pret.

Pro

Design placut, curea ok iar ecranul se vede bine si la soare

Contra

Nu imi place faptul ca trebuie sa scoti ceasul din curea la fiecare reincarcare
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marian Turtoi 25.12.2019 23:07
Nota 10

Pro

Pentru banii astia face tot ce trebuie. Bateria tine cate o saptamana si cu toate functiile pornite.

Contra

Trebuie scos din bratara pentru a fi incarcat. Banuiesc pentru a ramane rezistent la apa.
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Croitoru Adrian 25.12.2019 16:59
Bratara foarte utila. Un preț foarte bun.

Pro

Ușor de pus în funcțiune și foarte practică.

Contra

Momentan nimic.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alexandru Turbatu 24.12.2019 18:19
Un display color și luminozitate mult mai buna fata de modelul precedent

Pro

Un display color și luminozitate mult mai buna fata de modelul precedent

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Violeta Nicoleta Fuerea Burcea 20.12.2019 21:00
Raport calitate-pret excelent!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Acsinte Ionuț 17.12.2019 16:00
Excelenta la pretul acesta

Pro

Am avut Mi Band 3. Plus pentru vizibilitate ecran in lumina naturala si pentru ca se pot accesa work-out-urile din meniu, nu depinde de aplicatie.

Contra

Forma. Mai incomoda ca 3
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Akos 13.12.2019 15:57
Arata bine, e usoara, bateria tine mult timp, e usor de folosit

Pro

Bateria, aspectul
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
13.12.2019 14:46
Produs stoc,comandat pe 04.12,preluat si prelucrat pe 05.12 din pacate livrat pe 09.12(l-as fi vrut de Mos Nicolae, 06.12 sau sambata 07.12). Produs OK.

Pro

Consum foarte mic fata de vechea mea bratara noname chinezeasca care se descarca la 48 ore.

Contra

Nu am gasit cum afiseaza tensiunea, doar pulsul.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
marcel 11.12.2019 14:20
produs foarte ok atat calitativ cat si functional

Pro

tine mult bateria
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mihai-Daniel 10.12.2019 16:36
Este un produs foarte bun

Pro

Rezista la apa

Contra

Nu am
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Aurelian Zanoschi 04.12.2019 09:12
Eu am considerat acest produs pentru a numara pasii zilnic si pentru a monitoriza somnul. Face fata cu brio cerintelor mele, dar tind sa cred ca pentru persoane cu pretentii s-ar putea sa fie limitata

Pro

- pretul destul de competitiv - calitatea materialelor folosite, care nu iti lasa impresia de ieftin - aplicatia care ofera destul de multe optiuni de customizare

Contra

- lipsa detectiei diverselor tipuri de activitati, in modul workout sunt disponibile un numar limitat de optiuni
2 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Monica B. 30.11.2019 23:08
Upgrade de la mi band 3 (pentru fiul meu de 14 ani). Sper sa fie cel putin la fel de apreciat.

Pro

super raport pret/calitate

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Maris Alexandru 28.11.2019 20:28
-

Pro

O bratara foarte buna. Tine bateria in jur de o saptamana. Se poate pune ca tema orice poza si este foarte lejera
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dani 25.11.2019 16:03
Merita toti banii, livrat foarte rapid.

Pro

Un produs finut, perfect pentru un cadou

Contra

Trebuie scos din bratara de fiecare data cand trebuie incarcat
2 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
socol mihai 20.11.2019 18:14
Rapport calitate/pret excelent

Pro

Battery life, display, design
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Neacsu Claudiu 19.11.2019 22:12
Foarte folositoare, atat pe uscat cat si in apa, sunt foarte multumit!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Chiriac Costin 18.11.2019 22:53
In opinia mea evoMAG este un site foarte bun si foarte profi pentru cumparaturi!

Pro

Sunt pro deoarece a ajuns coletul la adresa,fara probleme!

Contra

Contra pentru ca a durat destul de mult!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Catana Dan - Stefan 18.11.2019 19:39
O bratara fitnes foarte buna, nu am ce sa-i reprosez, destule functii interesante, recomand !
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
TEODOR VOICILA 18.11.2019 15:57
Design fain, bateria tine mult
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Neamtu Bogdan Alexandru 15.11.2019 19:40
Un gadget care te ajuta sa mentii ritmul propus.

Pro

Raport pret-calitate excelent.

Contra

Nimic.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mihaela Alexandra Enghel 13.11.2019 18:07
Super!!!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Radu Marius 11.11.2019 13:37
Merită cumpărat

Pro

Am numai cuvinte de laudă. Am avut și Mi Band 2 și 3 și pot spune că 4 este excepțional. Are un raport calitate preț excelent.

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Al 08.11.2019 16:21
Un produs reusit

Pro

Este ok si pt inot
2 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dumitrache Adrian 04.11.2019 16:38
E un produs care isi merita banii.

Pro

Am avut Mi3, am trecut la Mi4. Imi place ca bateria tine mult.

Contra

Nimic
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
VLAD Emilian 02.11.2019 15:50
Produs bun, cum ne-a obisnuit Xiaomi. Nu am bratara de mult timp, astept sa vad in timp...

Pro

Finisaje placute, baterie buna

Contra

Nu am inca
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Raluka Georgiana Dinca 01.11.2019 19:25
Este o bratara foarte buna.. ma ajuta sa vad cand sunt cautata chiar daca telefonul este pe silent, e foarte usoara, moderna si fac chiar si baie cu ea.
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Claudiu 31.10.2019 15:58
Excelenta

Pro

Mai am o bratara in familie, foarte multumit

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marius 30.10.2019 21:02
Merita cumparata daca o cumperi pentru ceas, notificari si masurat din cand in cand pulsul si in mod special pentru baterie mare. Restul functionalitatilor nu ma pronunt pentru ca nu am cu ce compara.

Pro

Clar o imbunatire fata de modelul Mi Band2 pe care am avut-o, cureaua tine mai bine ceasul, sper ca si curelele compatibile sa fie ok.

Contra

Nimic de reprosat deocamdata
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Anastasiu Daniel 25.10.2019 14:43
Displayul color caruia ii poti schimba 'fetele' si faptul ca este un display mai mare, m-a cucerit din prima. Ca functionalitate nu este cu foarte mult diferit decat Xiami MIBand 3: am fost multumit de monitorizarea somnului si a pasilor. Nu am testat bratara la apa, sunt cam sceptic cand vine vorba despre aparatura electrica si contactul cu apa. Am consumat aproximativ 50% din baterie, intr-o saptamana - tinand cont ca am avut notificarile non-stop, monitorizarea pulsului non-stop etc. Displayul a fost tinut la 3 din 5 pe timp de zi si in modul DND intre orele 23-7. Overall raportul pret / calitate este acceptabil .

Pro

- display mare; - display color; - bratari interschimbabile.

Contra

Pe alocuri mi se pare ca monitorizarea pulsului, a pasilor sau a somnului da cu fail. Este aproape insesizabil daca nu te uiti peste rapoartele zilnice efectuate de catre aplicatie.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
serban cosmin viorel 24.10.2019 07:39
Super ok

Pro

Ok,nimic

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Donosa Ioan 21.10.2019 18:25
Recomand cu incredere! Usoara compactă și durata bateriei e impresionantă.

Pro

Cea mai bună calitate la pretul asta

Contra

Singurul minus ar fi scoaterea din brățară pentru a fi încărcată!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
ionescu elena 18.10.2019 09:20
Il recomand in special celor care duc o viata activa si vor sa stie la fiecare moment progresul

Pro

Foarte usor de folosit, destul de multe functii, bateria are o durata de viata lunga

Contra

Nu este compatibil cu modelele vechi de iphone
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Durbac Radu - Marius 09.10.2019 15:52
Pretul foarte bun si durata de viata sunt castigatoare. Si, nu inregistreaza pasi atunci cand dormi.

Pro

Usoara, durata de viata foarte mare, bratara comoda.

Contra

Este model chinezesc, limba se schimba odata cu telefonul.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Valentin 18.09.2019 10:06
Cautam de mult asa ceva, am chiar doua acum, una am facut-o cadou, sunt foarte încântat de ceea ce poate. Imi place ca pot schimba cu usurinta bratarile, am toate culorile, bateria cel mai mult am reusit sa scot 3 saptamani, iar cel mai putin 2 săptămîni de utilizare intensă. Per total, ținând cont că o încarc o data la cateva saptamani, este un mare avantaj. Am si un ceas smartwatch, însă pentru ca sunt nevoit să-l încarc aproape zilnic, am renuntat la el si acum port doar Xiaomi band. Singurul lucru deranjant, dar tine doar de atenție, este cand trebuie introdusă în bratara dupa incarcat sau cand se schimba bratatile, nu mereu reusesc sa o asez dreapta si pare ca e bratara strâmbă, insa e doar problema de asezare cu atentie, evident nu sunt strâmbe bratarile. Per total, la banii pe care i-am dat pe ea, consider ca este o super achiziție. Recomand.

Pro

Durata bateriei, faptul ca pot schimba usor bratarile, faptul ca pot primi notificări ale aplicatiilor importante, monitorizeaza somnul, bataile inimii, controlez netflix, spotify etc..

Contra

Faptul ca trebuie scoasa din bratara pentru a fi încărcată
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Slavila Costel 12.09.2019 15:55
Totul a decurs ok
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Rusu Madalin 03.09.2019 16:08
Sunt foarte multumit de bratara. Eu am cumparat-o in principal pentru monitorizarea somnului si activitatii fizice. Dupa ce o "inveti" activitatile de zi cu zi, numara bine pasii. Mi se pare foarte comoda si nu arata deranjant la mana, din contra, este destul de discreta.

Pro

- usor de configurat cu ajutorul aplicatiei Mi Fit - usor de sincronizat cu Google Fit - bateria se incarca foarte repede (2h30m) - dupa 6 zile de folosinta mai are 81% baterie

Contra

Nu vreau sa fiu carcotas, insa mi se pare mult mai fragil cablul de incarcare, dar la cat de des trebuie sa o incarc, este irelevant.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alexandru V 30.08.2019 22:07
Produs extraordinar!

Pro

Durata exceptionala a bateriei, peste 10 zile cu puls luat la 1 minut, notificari aplicatii, etc. Aprox. 18 zile cu setari medii-scazute (Frecventa masura, notificari, sincronizari, night mode, etc.) Vizibilitate foarte buna in lumina puternica, ecranul e de calitate superioara. Cureaua are o bratara foarte solida, care desi are un oarecare "scartait" dupa ce scoti corpul din curea prima oara poate fi enervant, se muleaza bine dupa primele zile de utilizare. Functiile suficient de simple si acoperitoare, acuratete excelenta la numararea pasilor si a batailor inimii (+/- 5 pasi la 1,000 si respectiv +/- 3 batai la 100 fata de scule dedicate pro-grade) raport calitate-functii/pret imbatabil, am achizitionat simultan 4 modele concurente, acesta e de departe cel mai bun fata de concurenta sub 800 lei software-ul neasteptat de bun, curat, mult mai eficient fata de concurenta (?!?!) - controlul media player-ului telefonului e excelent implementat - tot softul e foarte fluid dimensiunea foarte potrivita pentru orice incheietura

Contra

Nimic notabil in primele doua saptamani de folosire Mici neajunsuri: e necesara extragerea corpului din curea pentru incarcare, compensat de faptul ca se incarca f. rar - la 14 zile sau 7-8 daca o utilizezi foarte intens
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Gheta Felicia 28.08.2019 09:13
Sunt foarte multimita

Pro

Are mai multe functii fata de MiBand 3, este rezistent la apa, afisajul este color.

Contra

Faptul ca trebuie sa setezi telefonul in limba engleza daca telefonul este in romana afisajul pe ceas este in limba chineza
1 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
GEORGESCU SILVIU ALEXANDRU 22.08.2019 19:11
Ceasul ok. Singurul inconvenient este faptul ca nu poate fi setata limba decât din setările telefonului.
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vasile Crăciun 09.08.2019 13:51
Pentru a scăpa de limba chineza (pentru cei care au varianta cn) schimbați limba telefonului în engleza.
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mircea Daniela 08.08.2019 16:22
Am avut anterior Mi band (original) care mai functioneaza. Din pacate nu gasesc curea pentru varianta respectiva. Aceasta este clar o versiune superioara.

Pro

Bratara este usoara, comoda si are bateria rezistenta.

Contra

Softul original Mi Fit este jalnic. Bratara este setata implicit in limba chineza. Nu am gasit in Mi Fit nici o setare de modificare limba. Am incercat alte aplicatii care au mai multe setari. Din pacate la orice deconectare bratara este iar in chineza.
8 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Turcan Marian 08.08.2019 15:56
un produs de calitate conform specificatiilor
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cuza Emanuel 06.08.2019 08:15
Best Buy. La banii astia nu cred ca se gaseste ceva mai ok, ba chiar cred ca ar concura lejer cu bratari mult mai scumpe.

Pro

Diferenta majora fata de Mi Band 3, ecranul se vede foarte bine, nu arata a chinezism de 3 lei, touchscreenul functioneaza foarte bine.
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Popa Robert 30.07.2019 18:51
Foarte buna, super multumit

Pro

Brățară este foarte ok și folositoare. Își face treaba, rezistenta la apa, însă nu o poți utiliza sub apa sau cat ecranul sau degetele tale sunt ude.

Contra

Pe site nu scrie dacă e versiunea globală sau europeană, dar e globala
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alexandra Hatic 25.07.2019 00:42
Sunt foarte mulțumită de această brățară.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marian 04.07.2019 19:41
Mi se pare un gadget super ok. Ai notificari, iti monitorizeaza pulsul, somnul, activitatea sportiva. Am avut si Mi Band 3, nu este mare diferenta intre ele, daca ar fi sa excludem ecranul. Pt un utilizator normal, nu cred ca ai nevoie de ceva mai mult.

Contra

La notificari apare cu "???" in locul emoticoanelor primite pe whatsup.
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Bencze Dan Alexandru 02.07.2019 18:19
Pentru cei care inoata este foarte buna (eu inot 1km /zi). Am avut mi band 2, mi band 3, dar mi band 4 este cea mai buna dintre ele .

Pro

Foarte buna pentru inot

Contra

Nimic
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu