Raporteaza o problema
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru)
Xiaomi Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Xiaomi Mi Band 3 Dispozitivul NU are meniu in limba romana.   Xiaomi Mi Band 3 este un tracker fitness performant, care imbina functiile de monitorizare a activitatii fizice cu conectivitatea.   Are un display OLED cu touchscreen de 0,78 inchi, pe care iti sun 3626124 5 106
74.90 In stock
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) utila
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Foarte reusit produsul.. mai ales avand in vedere pretul
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Sunt multumita de bratara . Am luat-o in mod special pt monitorizarea somnului si pare a fi destul de precisa .
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Raport calitate/pret bun.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Arata bine si are noi functii interesante. Ecranul se misca bine si se vede bine. Pentru acest pret, este best-buy.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) foarte multumit de produs
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) La acest pret este un best buy. Ai notificari de apel si mesaje, o aplicatie usor de folosit, vremea, rezistenta la inot. Bateria foarte buna.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Super
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Parerea mea este ca aceasta bratara ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru sport, si chiar si notificarile de care trebuie sa le ai in vedere. Practic si bun si la un pret foarte bun
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Parerea mea este ca aceasta bratara ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru sport, si chiar si notificarile de care trebuie sa le ai in vedere. Practic si bun si la un pret foarte bun
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Excelent - functionalitati mult imbunatatite fata de Mi Band 2.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Funcții multe la preț bun, autonomie suficientă. Partea de notificări la fel, este utila, dar nu sunt suportate emoji-uri, doar plain text.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) produs ff bun
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Merita! foarte usoara, meniu usor, sta constant conectata la telefon.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Merita! foarte usoara, meniu usor, sta constant conectata la telefon.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Pentru ati monitoriza mersul pe jos este util
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Această brățară este destul de utila,placuta la purtat si destul de simplu de folosit.O am de putin timp si deocamdată nu o port pana nu imi vin si accesoriile (protectorul de ecran si bratarile)..In rest face ce te astepti sa faca o bratara fitness si am văzut ceva pe mi fit si de masurarea caloriilor (zicea cineva ca n-a gasit).Plusuri ar fi destule printre care si pretul.Minus ar fi ca se vede slab in lumina de afara.Accesorii sunt destule si am cateva bratari de metal comandate din tara de origine.Ce sa mai..Best buy!
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) O bratara foarte buna, recomand!
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Foarte buna
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) La banii astia este chilipir la ce stie sa faca .
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) MERITA BANII
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Raportul calitate/pret este mai mult decat ma asteptam!
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Raport calitate-pret bun
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Promptitudine
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Foarte multumit
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Mulțumit de produs momentan. Luminozitatea direct in soare e acceptabilă,nu mă deranjează. Baterie tine 2 săptămâni. Are precizie bună.. Recomand.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Raport calitate/pret excelent.Bratara e foarte ok de purtat si functioneaza bine.Bateria este la 80% de joi ,conectata in permanenta la telefon.Nu am ce comenta.Sunt foarte multumit de achizitia facuta.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Perfecta pentru acest pret.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Rapunde asteptarilor. Ramane de vazut fiabilitatea.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Best value for money..
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Un gadget util
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Ceasul are multe functii comparativ cu un smartwatch de firma, iar pretul este mult mai mic. Se conecteaza imadiat la Android, implicit la aplicatia lui mama. Fiind prea mic, scrisul poate reprezenta o problema, pentru persoane in varsta. Il recomand pentru raportul calitate/pret.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Din punctul meu de vedere e cea mai buna bratara din punct de vedere raport calitate. Are HR, afisare mesaje si totul la un pret mult mai mic decat alte branduri.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Merita cumparata, la pretul asta mai ales ca intro si in piscina.....note 10. 10 si pentru Evomag
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) O bratara pe care o recomand, la un pret mai mult decat decent (130 am dat pe ea)
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) La pretul de 129 lei merita cumparata.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Per ansamblu, la banii astia se merita.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Bunicică
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) raport calitate-pret - best of its kind as of today
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Este cea mai tare combinatie pe care o poti face. Pe mine ma interesa sa am o bratara care sa ma notifice cand imi scrie cineva pe whatsapp ori cand primesc mesaje. Asta deoarece telefonul meu sta tot timpul pe silentios (fara vibratii), iar atunci cand imi fac exercitiile fizice si am de mers/alergat, nu avem cum sa-mi dau seama cand sunt notificat in cele doua cazuri de mai sus. Bateria tine doua saptamani si un pic, deci este lux. Ma stresa gandul ca trebuie s-o incarc zilnic asa cum o fac unii ce au gadgeturi muuult mai scumpe. In concluzie: este exact ce trebuie pentru banii pe care i-am dat. Multumesc EvoMag
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Pe scurt, este o brățară care merita a fi cumpărată daca ai un buget restrans.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Merita pretul
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) best for its price
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Un produs minunat, iar raportul calitate/ pret este mai mult decat ok.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Materiale de calitate. Acumulatorul tine mai bine de 7 zile. Se conecteaza usor pe Android. Sunt foart multumit de achizitia facuta.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) - pentru suma platita e un gadget interesant - astept sa vad daca ma va ajuta sa devin mai constient despre miscare si healthy lifestyle
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Foarte util si practic. Usor de folosit si intretinut,
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) overall nota 8, l-am luat pentru a ma trezi prin vibratie sa nu deranjez pe colocatari, isi face treaba bine
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) O brățară excepțională la prețul care îl are.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Merita banii daca nu vrei neaparat un produs de top
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Nimic de reprosat pentru moment!
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Excelent. Raportul calitate pret este foarte bun. Nu aveam prea mare încredere inainte sa il achiziționeze, dar acum sunt mega încântată. Il am de aprox o luna si nu l am mai dat jos de la mana. Imi place mult ca imi vibrează la mana cand ma suna cineva si ca imi monitorizează somnul. Recomand! La 125 ron......nota 10
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Merita banii
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Un pret foarte bun pentru o bratara de buget.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Raport preț calitate super bun.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Am constatat ca am facut mai multa miscare de cand port bratara fitness deci... Recomand fara retineri!
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) l-am luat cadou dar l-am testat cateva zile inainte sa il dau si cred ca daca nu esti foarte pretentios este cea mai buna optiune sub 200 lei. Daca vrei ceva bun tre sa te uiti la 300 lei in sus.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Recomand acest produs
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Super design, multe functii, bateria tine foarte multe zile.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Livrare rapida,calitate buna,design frumos.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) multumita de produs
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Este un produs in regula pentru pretul sau. Touchscreen functioneaza bine, bareria tine mult, esre comod
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Isi merita banii, un gadget foarte util - sunt foarte multumit
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Foarte bun
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Foarte buna
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Recomand cu încredere Xiaomi Mi Band 3, este genul de dispozitiv care creeaza dependenta.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Per total o achizitie buna raportat la calitate-pret.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) e super
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) este un produs cu raport calitate/pret ok
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) un produs fiabil care face toti banii!
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) multumit
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Per total sunt mulțumit de el, imi este util in viața de zi cu zi,comod la mâna și la prețul asta nici ca poți găsi ceva mai bun
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Își merită banii!
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) E un produs bun pentru prețul lui.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Raport calitate pret ok
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Este exact ceea ce cautam pentru monitorizare.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Pentru categoria ei are tot ce trebuie.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Recomand.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Foarte buna, merita!
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) produsul corespunde intru totul necesitatilor
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Sunt foarte multumita de produsul ales, are toate functiile dorite, bateria dureaza cateva zile, destul de elegant ca si forma si aspect. Ii multumesc angajatului de pe Splaiul Unirii pt recomandare. Alegerea ideala la bani putini
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Livrat la timp si produsul este exact cum ma asteptam.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Promptitudine
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Xiaomi vin foarte tare din urma cu toate produsele pe care le lanseaza. Preturi foarte bune si calitate premium. Livrare foarte rapida.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) E un produs bunicel.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Per total, bun raport calitate pret. Recomand.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Este exact ce am nevoie pentru a ma motiva sa merg mai mult. Numara foarte bine pasii. Este si rezistenta la apa.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Il recomand din toate punctele de vedere
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Face ce scrie. Încă nu l-am testat la înot, dar va avea ocazia în curând.
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Super tare produsul! Recomand!
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) E foarte fain pentru pretul asta, recomand
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Tine bateria ,își face treaba.recomand
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Super ok.
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Per total este o bratara de fitness foarte buna
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Produsul este conform specificatiilor, urmeaza sa il ofer cadou pentru o avea parere completa.
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Cel mai serios este evomag, de la o zi la alta, asa mai de parte cu stima
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Raport pret calitate foarte bun!
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Sunt mulțumit
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) O bratara fitness care isi merita banii.
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Este un ceas deosebit de util mai ales cand bebe doarme si tel Este p silent
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Este primul meu ceas de Fitness. Sunt mulțumită de el. Mi-am dorit un instrument de măsurat pașii. Bateria tine cca 3 săptămâni!
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Util in viata oricui
5
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Ok
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Bun
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Bun
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) Raport calitate-pret excelent

Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru)

COD: [ XIA035 ] ID: 3626124
119,00 Lei
-37%
(mai ieftin cu 44,10 lei)
74,90 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 73,90 Lei)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
119,00 Lei
-37%
(mai ieftin cu 44,10 lei)
74,90 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 73,90 Lei)
Bratara Fitness Xiaomi Mi Band 3, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru)

Scurta descriere

Dispozitivul NU are meniu in limba romana.
 
Xiaomi Mi Band 3 este un tracker fitness performant, care imbina functiile de monitorizare a activitatii fizice cu conectivitatea.
 
Are un display OLED cu touchscreen de 0,78 inchi, pe care iti sunt afisate caracterele informative cu privire la activitatea ta. Mi Band 3 se conecteaza prin Bluetooth si iti masoara pasii facuti, distanta parcursa, caloriile arse, calitatea somnului, chiar si ritmul cardiac. Alerta de sedentarism te atentioneaza atunci cand e timpul sa faci miscare. In ceea ce priveste notificarile, Mi Band 3 afiseaza apelurile si mesajele receptionate. Bateria de 110 mAh are o autonomie de pana la 20 de zile. Miband 3 este realizata din materiale premium, avand certificarea 5ATM de rezistenta la apa.
 
Fii activ, bratara fitness Xiaomi Mi Band 3 te va motiva sa iti depasesti limitele.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsBratara
ConectivitateBluetooth 4.1
EcranOLED
Diagonala ecran (inch)0.78
Versiune Bluetoothv4.2
AlteleMasoara pasii facuti, distanta parcursa, caloriile arse, calitatea somnului, chiar si ritmul cardiac
Rezistent la apaDa
CuloareNegru
Acumulator110 mAh
Tip BrataraSilicon
ModelXiaomi Mi Band 3
Adauga review

Review-uri

09.01.2021 19:31
Raport calitate-pret excelent
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Stefan Drug 28.10.2020 21:01
Bun

Pro

Pana acu este exceptional

Contra

Baterie cam proasta
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Borz Simona 26.09.2020 18:31
Bun

Pro

Bun

Contra

Nu sunt
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Rusu Valentin 24.06.2020 16:26
Ok

Pro

Produs bun
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
02.06.2020 16:24
Util in viata oricui

Pro

Rezistent la apa
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Gabriela 30.05.2020 16:31
Este primul meu ceas de Fitness. Sunt mulțumită de el. Mi-am dorit un instrument de măsurat pașii. Bateria tine cca 3 săptămâni!

Pro

Îmi place foarte mult!

Contra

Nu am
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Raluka Georgiana Dinca 24.01.2020 13:38
Este un ceas deosebit de util mai ales cand bebe doarme si tel Este p silent
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Victor Bogdan Neculae 04.01.2020 00:34
O bratara fitness care isi merita banii.

Pro

bateria tine peste 14 zile.

Contra

Nu poate arata diacriticile
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Pop Filip Matei 24.12.2019 16:30
Sunt mulțumit

Pro

E foarte ok din toate punctele de vedere

Contra

Brățara cam slaba calitativ
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dinut Dorin Valentin 18.12.2019 20:34
Raport pret calitate foarte bun!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Toth Istvan 17.12.2019 10:38
Cel mai serios este evomag, de la o zi la alta, asa mai de parte cu stima

Pro

Multumesc evomag
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alina 17.12.2019 07:23
Produsul este conform specificatiilor, urmeaza sa il ofer cadou pentru o avea parere completa.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Eduard Visinescu 12.12.2019 15:52
Per total este o bratara de fitness foarte buna

Pro

Durata bateriei Forma Functiile

Contra

Metoda de incarcare presupune sa fie mereu scoasa din bratara
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
serban cosmin viorel 24.10.2019 07:37
Super ok.

Pro

Baterie bună,ecran super

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Pana Andreea 21.10.2019 09:25
Tine bateria ,își face treaba.recomand
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ioana 16.08.2019 18:44
E foarte fain pentru pretul asta, recomand

Pro

Are tracker pentru somn si bataile inimii, rezista la apa, are timer

Contra

Meniul de pe bratara e prestabilit si nu poate fi modificata decat ordinea pe display
4 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
CIOBANU MIRIAM ANDREEA 25.06.2019 16:04
Super tare produsul! Recomand!

Pro

Design, functionalitati, pret
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Flaviu Rosca 25.06.2019 12:02
Face ce scrie. Încă nu l-am testat la înot, dar va avea ocazia în curând.
2 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
bugeac eduard ionut 23.05.2019 13:02
Il recomand din toate punctele de vedere

Pro

mic - baterie de durata

Contra

abia il vezi in soare
7 din 9 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Iulian B 21.05.2019 17:16
Este exact ce am nevoie pentru a ma motiva sa merg mai mult. Numara foarte bine pasii. Este si rezistenta la apa.
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Purcea Liviu 17.05.2019 17:45
Per total, bun raport calitate pret. Recomand.

Pro

Bratara finuta ca aspect, durata de viata a bateriei pare sa fie destul de lunga (cam 10% din baterie consumata pe zi, folosita - ca la inceput - cu mai toate optiunile on), aplicatie usor de instalat, imperechiat cu bratara, si usor de folosit.

Contra

Pentru a beneficia de toate optiunile limba de operare a TELEFONULUI trebuie sa fie engleza, UK. Pentru incarcare trebuie scoasa unitatea din bratara, si pare destul de usor de zgariat.
9 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Eugen Stan 16.05.2019 09:46
E un produs bunicel.

Pro

E simplă de utilizat și bateria ține mult.

Contra

Detectează pașii doar dacă miști mâna. S-a 'blocat' puțin după o ședință de alergare (cu aplicația) - nu mai număra pașii.
5 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Manuel 14.05.2019 16:25
Xiaomi vin foarte tare din urma cu toate produsele pe care le lanseaza. Preturi foarte bune si calitate premium. Livrare foarte rapida.

Pro

Pret foarte bun, face exact ceea ce spune ca face,

Contra

Nu am
3 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
CALINESCU Marius Florian 15.04.2019 22:07
Promptitudine
2 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Lificiu - Stefu Bogdan 15.04.2019 16:21
Livrat la timp si produsul este exact cum ma asteptam.

Pro

Se comporta conform asteptarilor.

Contra

Nimic.
2 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Pencea georgiana 11.04.2019 17:32
Sunt foarte multumita de produsul ales, are toate functiile dorite, bateria dureaza cateva zile, destul de elegant ca si forma si aspect. Ii multumesc angajatului de pe Splaiul Unirii pt recomandare. Alegerea ideala la bani putini
2 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dragos Rusu 29.03.2019 16:32
produsul corespunde intru totul necesitatilor
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vacarita Stefan 26.03.2019 16:43
Foarte buna, merita!

Pro

Bateria Sensibilitatea tactila Notificari Versatilotatea modelelor de curea.

Contra

In timpul innotului, desi e nevoie de aprox 5 sec de a fi dezactivat un exercitiu, apa fiind un conductor ,iti dezactiveaza exercitul, mai ales daca activezi si functia de blocare a bratarii, exercitiul pornit ramane activ pana il opresti tu sau apa .
8 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marius Oancea 22.03.2019 06:50
Recomand.

Pro

Functiile multiple.

Contra

Nu am
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Reghini Ionel 18.03.2019 19:38
Pentru categoria ei are tot ce trebuie.

Pro

Funcționează foarte bine.
3 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Emilian Bogar 18.03.2019 16:14
Este exact ceea ce cautam pentru monitorizare.

Pro

Exact ceea ce cautam.

Contra

Nimic de reprosat
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
George Matei 17.03.2019 20:34
Raport calitate pret ok

Pro

Autonomie baterie ridicata

Contra

Nu am
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Golea Titi Marian 15.03.2019 18:16
E un produs bun pentru prețul lui.

Pro

Meniu intuitiv, durată mare de autonomie.

Contra

Dacă noaptea te trezești câteva minute ca să bei un pahar de apă, brățara nu sesizează acest lucru.
3 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Reghini Ionel 15.03.2019 15:54
Își merită banii!
2 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Caeriu Alexandru 15.03.2019 05:55
Per total sunt mulțumit de el, imi este util in viața de zi cu zi,comod la mâna și la prețul asta nici ca poți găsi ceva mai bun

Pro

Arată bine, rezistent la apa ,baterie tine foarte bine( cu toate funcțiile activate și conectat cu telefonul NON stop ia cam 5% pe zi deci 19 20 de zile de autonomie, multe funcții

Contra

Ce ma deranjează pe mine cel mai tare este LISPA diadictricelor care fac ca citirea notificărilor sa fie foarte grea și nu ar strica un update de firmware in limba romană având in vedere ca in aplicația MiFit are tutoriatul in romană pentru configurarea lui.
6 din 9 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dragos 28.02.2019 18:03
multumit
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dragos-Gabriel Ionescu 28.02.2019 17:57
un produs fiabil care face toti banii!

Pro

ceva mai mare decat modelul de dinainte

Contra

nimic
4 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
18.02.2019 16:06
este un produs cu raport calitate/pret ok

Pro

usoara, aplicatie ok
4 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
sperila mihaela 15.02.2019 14:25
e super

Pro

f.usor de folosit

Contra

-
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
daiana onisie 13.02.2019 13:27
Per total o achizitie buna raportat la calitate-pret.

Pro

Usor de folosit, meniu simplu, bateria tine destul de mult.

Contra

Nu afiseaza diacriticile in limba romana, ceea ce este destul de frustrant, pentru ca mesajele devin de multe ori de neinteles.
1 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
MIHAI TIGANUS 11.02.2019 15:56
Recomand cu încredere Xiaomi Mi Band 3, este genul de dispozitiv care creeaza dependenta.

Pro

ecranul OLED suficient de mare și controlul tactil; rezistența la apă; design foarte confortabil și materiale de calitate; curea ergonomică cu multiple posibilități de personalizare; autonomia ridicată, pe mine m-a ținut bateria o săptămâna, în condițiile în care a fost în sincronizare permanentă cu telefonul; preț excelent raportat la calitate/specificații.

Contra

lizibilitatea scăzută în lumină puternică; alarma încorporată nu te trezește dacă ai un somn mai profund; nu mai poți purta ceas la mână, pentru că brățara încorporează această funcție; uneori touchscreenul nu răspunde foarte precis.
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cosmin 31.01.2019 21:54
Foarte buna

Pro

Baterie,Senzor puls,Ecran,Monitorizare somn si multe alte functii.

Contra

Scapa cativa pasi dar la bani astia este super buna.
2 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marius Onica 18.01.2019 15:54
Foarte bun

Pro

Foarte mulțumit. Am făcut schimbarea de la 2 la 3 și se simte diferența. Bateria tine cam 10 zile cu măsurarea bătăilor inimii, ceea ce e f ok.

Contra

Întra mai greu în curea fata de 2.
3 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Schiopu Victor 09.01.2019 15:08
Isi merita banii, un gadget foarte util - sunt foarte multumit

Pro

Isi merita banii, un gadget foarte util
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Sorin 26.12.2018 12:42
Este un produs in regula pentru pretul sau. Touchscreen functioneaza bine, bareria tine mult, esre comod
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
ANDREEA MURESAN 26.12.2018 12:25
multumita de produs

Pro

am aceasta brata de aprox o saptamana, se misca f bine, sincronizare foarte buna cu telefonul ( notificari, alarme, etc) sunt multumita de produs, raport calitate / pret / desgn/ materiale finisaj pretul este foarte bun, am achizitionat brata cu 129 ron

Contra

la numarul de pasi cam da erori uneori deoarece nu este foarte precisa ( pe telefon samsung health imi apare un nr de pasi, pe brata pe aplicatia mi fit alt numar destul de diferit :))))
1 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Szabo Janos 24.12.2018 15:56
Livrare rapida,calitate buna,design frumos.

Pro

Autonomie mare Design minimalist Ofera tot din clasa lui

Contra

Nu sunt deocamdata
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Andrada 19.12.2018 09:22
Super design, multe functii, bateria tine foarte multe zile.
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Filip Ionut Alexandru 18.12.2018 15:58
Recomand acest produs

Pro

Calitatea materialului buna.

Contra

Nu am
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cosmin Zat 17.12.2018 16:20
l-am luat cadou dar l-am testat cateva zile inainte sa il dau si cred ca daca nu esti foarte pretentios este cea mai buna optiune sub 200 lei. Daca vrei ceva bun tre sa te uiti la 300 lei in sus.

Pro

bateria tine peste 2 saptamani evident pretul Merge cu google fit

Contra

Notificarile, in special cele de whatsapp, in caz ca primesti 2 mesaje de la ceiasi persoana iti arata ca ai 2 mesaje, nu mesajele in sine. Mai am de la xiaomi un amazfit pace si are ceiasi problema.
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Tanase Dragos 01.12.2018 15:10
Am constatat ca am facut mai multa miscare de cand port bratara fitness deci... Recomand fara retineri!

Pro

S-a conectat foarte usor, prin aplicatia Mi Fit, la telefon Samsung S8, la un Lenovo Vibe K5, la un Lenovo K6 Note (toate au bluetooth minim 4.2), foarte usoara, rezultatele afisate sunt foarte corecte. Monitorizarea somnului se face numai pentru intervalul orar 21.30 (parca..) si ora 8 dimineata. Daca se doarme dupa amiaza, aplicatia bratarii nu va interpreta ca somn valorile...

Contra

Afisajul cu caractere cam mici din punctul meu de vedere...
2 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Bucher Bogdan 26.11.2018 16:18
Raport preț calitate super bun.

Pro

Super este brățară, bateria tine destul demult, afișaj ok, calitatea materialelor ok.

Contra

Nu este bine gandita mufă de încărcare.
4 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Nicolaescu Vlad 26.11.2018 15:57
Un pret foarte bun pentru o bratara de buget.

Pro

Bateria tine foarte mult, depinzand de cat de des iti ia pulsul, insa daca activezi sa ti-l ia din 30 in 30 de minute in timpul noptii si opresti dimineata acest lucru din aplicatie, te tine cel putin 10 zile fara sa mai fie necesar sa incarci. Nu are probleme de contectare cum au cele de la Fitbit. Touch-ul e foarte bun.

Contra

Nimic momentan.
4 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Manea Mihaela 26.11.2018 15:03
Merita banii

Pro

Foarte usoara, autonomie f mare, ingenios gandite alertele, rezistenta la apa

Contra

Nu are alerta pentru FaceTime
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Beatrice 24.11.2018 00:07
Excelent. Raportul calitate pret este foarte bun. Nu aveam prea mare încredere inainte sa il achiziționeze, dar acum sunt mega încântată. Il am de aprox o luna si nu l am mai dat jos de la mana. Imi place mult ca imi vibrează la mana cand ma suna cineva si ca imi monitorizează somnul. Recomand! La 125 ron......nota 10
2 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Puf Ionela 23.11.2018 18:02
Nimic de reprosat pentru moment!

Pro

Merge bine sa sincronizat imediat cu telefonul, trebuie instalata aplicatia Mi Fit. imi place e usor si faptul ca tine.bateria o groaza, ce e drept se duce mult din bateria telefonului cu bluetooth activat pana seara. L-am prins la o oferta de pret de 124,99 de lei.

Contra

nu am nimic de reprosat.
4 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marin Cristian 23.11.2018 16:34
Merita banii daca nu vrei neaparat un produs de top

Pro

Are aproape toate functiile necesare, rezista bine bateria, rezistenta la apa, pentru pretul platit face toti banii

Contra

Nu detecteaza foarte bine somnul daca stai in pat seara te uiti la film etc detecteaza ca dormi. Sau ziua dormi dar nu detecteaza.
5 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
George Adrian 23.11.2018 16:03
O brățară excepțională la prețul care îl are.
4 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mircea 20.11.2018 17:27
overall nota 8, l-am luat pentru a ma trezi prin vibratie sa nu deranjez pe colocatari, isi face treaba bine

Pro

tine mult bateria, este usor de folosit
2 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alin Puia 15.11.2018 16:38
Foarte util si practic. Usor de folosit si intretinut,

Pro

Foarte util si practic. Usor de folosit si intretinut,
5 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dan 13.11.2018 13:25
- pentru suma platita e un gadget interesant - astept sa vad daca ma va ajuta sa devin mai constient despre miscare si healthy lifestyle

Pro

- usoara si comoda - neagra - inregistrare pasi, puls, comportament in somn - mai multe template-uri de ecran principal (3)

Contra

- uneori pare sa considere ca pasi miscari destul de simple, statice - nu prea detecteaza cand e la purtator is cand e pusa deoparte (detecteaza ca somn adanc cand e pusa seara pe noptiera)
6 din 10 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alin 12.11.2018 13:01
Materiale de calitate. Acumulatorul tine mai bine de 7 zile. Se conecteaza usor pe Android. Sunt foart multumit de achizitia facuta.

Pro

Materiale de calitate. Acumulatorul tine mai bine de 7 zile. Se conecteaza usor pe Android. Sunt foart multumit de achizitia facuta.

Contra

Momentan nu am sesizat probleme.
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
MUSAT CERASELA 09.11.2018 18:40
Un produs minunat, iar raportul calitate/ pret este mai mult decat ok.

Contra

nu am
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
09.11.2018 07:42
best for its price

Pro

best for its price

Contra

display view when light outside
6 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Sava Toni 07.11.2018 19:14
Merita pretul

Pro

Mai multe functii decat mi band 2

Contra

Masurarea pasilor nu este precisa,nu are acuratete,mi band 2 fiind superior dpdv
4 din 9 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Camara Alin 07.11.2018 17:46
Pe scurt, este o brățară care merita a fi cumpărată daca ai un buget restrans.

Pro

Măsoară pulsul automat, afișaj mai mare fata de precedentul model, moți vedea mesajul notificărilor acum.

Contra

Bateria ține mai puțin față de modelul precedent.
3 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Robert Radu 06.11.2018 15:14
Este cea mai tare combinatie pe care o poti face. Pe mine ma interesa sa am o bratara care sa ma notifice cand imi scrie cineva pe whatsapp ori cand primesc mesaje. Asta deoarece telefonul meu sta tot timpul pe silentios (fara vibratii), iar atunci cand imi fac exercitiile fizice si am de mers/alergat, nu avem cum sa-mi dau seama cand sunt notificat in cele doua cazuri de mai sus. Bateria tine doua saptamani si un pic, deci este lux. Ma stresa gandul ca trebuie s-o incarc zilnic asa cum o fac unii ce au gadgeturi muuult mai scumpe. In concluzie: este exact ce trebuie pentru banii pe care i-am dat. Multumesc EvoMag

Pro

Este exact ce trebuie

Contra

-
4 din 10 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
06.11.2018 12:41
raport calitate-pret - best of its kind as of today

Pro

raport calitate-pret

Contra

luminozitate la soare
5 din 10 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Manolache Viorel Daniel 05.11.2018 15:51
Bunicică

Pro

Produs ok la acest preț. Sa conectat fără probleme la un iPhone 5s.

Contra

Lipsa diacritice
6 din 14 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Munteanu Oana 31.10.2018 09:43
Per ansamblu, la banii astia se merita.

Pro

- se misca foarte bine si este usor - are toate functiile de care am nevoie - cel mai important este faptul ca imi arata cine ma suna sau cine imi scrie, avand in vedere ca telefonul meu este, de obicei, pe la fundul gentii

Contra

- mai am probleme cu functia meteo dar din cate am citit ar fi ceva de la aplicatie
6 din 12 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mirmix 30.10.2018 21:19
La pretul de 129 lei merita cumparata.

Pro

Bateria tine suficient de mult, cam 10 zile la o incarcare, sincronizare f. buna cu un Redmi 4A.

Contra

Pedometru nu foarte exact, de obicei indica putin mai mult fata de realitate.
6 din 13 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
dragos 24.10.2018 21:17
O bratara pe care o recomand, la un pret mai mult decat decent (130 am dat pe ea)

Pro

Este o bratara care mi-a depasit asteptarilie. Se conecteaza foarte usor cu telefonul si are o gramada de optiuni. Notificarile m-au incatat cel mai mult. Bateria tine cam 12 zile folosita intens WOW! Bratara din silicon practic o face sa n-o simti deloc la mana, chiar si noaptea.

Contra

N-am gasit inca bratari pe alte culori!
5 din 10 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Bencze Dan Alexandru 23.10.2018 14:11
Merita cumparata, la pretul asta mai ales ca intro si in piscina.....note 10. 10 si pentru Evomag

Pro

Se conecteaza usor cu aplicatia Mi Fit, daca merge la sala iti arata caloriile pe care le ai ars, nu conteaza exercitiile pe care le faci. Vremea pe 3 zile, cronometru, ca sa poti citi mesajele de pe WhatsApp, SMS si cine te suna trebuie sa treci telefonul pe limba engleza. Pedometru exact. Vibratii foarte puternice.Recomand

Contra

Mananca cam multa bacteria. Eu am conectata bratara la in S8. Dupa ce ca dupa ultimile update uri de la Samsung S8 iti mananca bateria , daca conectezi si Mi Band 3 la or a 20.00 ramai fara baterie. Am pus o pe un A5 2018 si te tine o zi lejer. Dar oricum papa baterie.
5 din 13 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Petrus Anca 21.10.2018 18:19
Din punctul meu de vedere e cea mai buna bratara din punct de vedere raport calitate. Are HR, afisare mesaje si totul la un pret mult mai mic decat alte branduri.

Pro

Autonomie ridicata, simplu si eficient

Contra

Lipsa diacritice mesaje
5 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vasile Hanea 21.10.2018 09:52
Ceasul are multe functii comparativ cu un smartwatch de firma, iar pretul este mult mai mic. Se conecteaza imadiat la Android, implicit la aplicatia lui mama. Fiind prea mic, scrisul poate reprezenta o problema, pentru persoane in varsta. Il recomand pentru raportul calitate/pret.

Pro

Foarte multe functii similare cu un smartwatch de firma mai scump

Contra

Scrisul e prea mic pe ecran
7 din 14 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristi Popescu 19.10.2018 09:00
Un gadget util

Pro

Precisa, bateria tine mult

Contra

Nimic deocamdata
8 din 16 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Magureanu Radu 18.10.2018 15:54
Best value for money..

Pro

Bateria care ține destul de mult Măsoară cu mare acuratețe pulsul.. pașii și celelalte

Contra

Cam.. simplă în felul ei
7 din 13 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
SZASZ CAROL 17.10.2018 11:46
Rapunde asteptarilor. Ramane de vazut fiabilitatea.

Pro

Bateria tine foarte bine (mai are 80% dupa 7 zile) Rezistenta la apa

Contra

Uneori parca se deblocheaza mai greu ecranul tactil
6 din 14 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
16.10.2018 08:03
Perfecta pentru acest pret.

Pro

Baterie, calitate

Contra

-
6 din 13 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
15.10.2018 20:59
Raport calitate/pret excelent.Bratara e foarte ok de purtat si functioneaza bine.Bateria este la 80% de joi ,conectata in permanenta la telefon.Nu am ce comenta.Sunt foarte multumit de achizitia facuta.
8 din 16 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
George 15.10.2018 16:59
Mulțumit de produs momentan. Luminozitatea direct in soare e acceptabilă,nu mă deranjează. Baterie tine 2 săptămâni. Are precizie bună.. Recomand.

Pro

Promptitudine și seriozitate pentru evoMag
9 din 17 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristi 14.10.2018 16:23
Foarte multumit

Pro

Autonomie mare, precisa, meniu simplu

Contra

Nimic deocamdata
7 din 15 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Pantilescu Anca Maria 13.10.2018 01:42
Promptitudine
9 din 18 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
cristea claudiu 12.10.2018 10:39
Raport calitate-pret bun

Pro

Autonomie buna,aplicatie ok pt.telefon

Contra

Lipsa nivel baterie pe ecranul principal
7 din 17 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Busila George Brian 10.10.2018 16:34
Raportul calitate/pret este mai mult decat ma asteptam!

Pro

L-am incarcat acum mai mult de 5 zile si la momentul acesta am 53% baterie, in conditiile in care stau mai tot timpul cu el conectat la telefon pentru notificari. Aplicatia Mi Fit are tot ce iti doresti daca esti un impatimit al miscarii.

Contra

- Nu poti controla muzica ca la Mi Band 2
6 din 14 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
ENE DORIN IULIAN 09.10.2018 22:03
MERITA BANII

Pro

MULTE FUNCTII

Contra

CAM GREU DE SETAT, DAR PER TOTAL E OK
8 din 16 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Enache Petrisor 09.10.2018 21:04
La banii astia este chilipir la ce stie sa faca .

Pro

Usor de configurat , bateria tine foarte mult

Contra

Nimic deocamdata
5 din 13 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Stanciu Bogdan 07.10.2018 15:56
Foarte buna

Pro

Foarte buna și foarte elegantă,își face treaba
6 din 13 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Szakacs Attila 06.10.2018 21:16
O bratara foarte buna, recomand!

Pro

Un ceas foarte bun si foarte ieftin. Functia HR monitor este destul de buna. Aplicatia este bine pusa la punct.

Contra

Inca nu am gasit puncte negative. Poate ca displayul nu se vede foarte bine la soare.
7 din 15 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Deven 05.10.2018 18:10
Această brățară este destul de utila,placuta la purtat si destul de simplu de folosit.O am de putin timp si deocamdată nu o port pana nu imi vin si accesoriile (protectorul de ecran si bratarile)..In rest face ce te astepti sa faca o bratara fitness si am văzut ceva pe mi fit si de masurarea caloriilor (zicea cineva ca n-a gasit).Plusuri ar fi destule printre care si pretul.Minus ar fi ca se vede slab in lumina de afara.Accesorii sunt destule si am cateva bratari de metal comandate din tara de origine.Ce sa mai..Best buy!

Pro

Mica, ușoară,compacta si ieftina!

Contra

Se vede slab pe ecran in lumină de afara.
9 din 15 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Anghel Catalin 04.10.2018 08:46
Pentru ati monitoriza mersul pe jos este util

Pro

ieftin, rezistent ecranul , bacteria tine f mult (il am de o saptamana si imi arata un consum de doar 20%

Contra

Sunt sceptic cat de bine arata pulsul
7 din 15 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
MARIUS RIZESCU 03.10.2018 13:29
Merita! foarte usoara, meniu usor, sta constant conectata la telefon.

Pro

Merita! foarte usoara, meniu usor, sta constant conectata la telefon.

Contra

Se vede ok la lumina naturala, dar la soare foarte puternic asa si asa.
8 din 17 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marius 03.10.2018 13:22
Merita! foarte usoara, meniu usor, sta constant conectata la telefon.

Pro

Merita! foarte usoara, meniu usor, sta constant conectata la telefon.

Contra

Se vede ok la lumina naturala, dar la soare foarte puternic asa si asa.
6 din 12 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Pavel Cristian 03.10.2018 11:30
produs ff bun

Pro

produs ff bun
8 din 16 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cornea Alexandru 01.10.2018 15:57
Funcții multe la preț bun, autonomie suficientă. Partea de notificări la fel, este utila, dar nu sunt suportate emoji-uri, doar plain text.

Pro

Foarte multe funcții la un preț mai mult decât bun. Din cate vad, bateria tine undeva la 2 saptamani și ceva de folosire medie spre intensivă.

Contra

Am pățit o singura data să pornesc un exercițiu de pe brățară și la final sa nu fie înregistrat, chiar daca brățară era conectata.
6 din 14 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Bk 21.09.2018 15:49
Excelent - functionalitati mult imbunatatite fata de Mi Band 2.
5 din 12 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Popescu Mihnea 20.09.2018 16:13
Parerea mea este ca aceasta bratara ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru sport, si chiar si notificarile de care trebuie sa le ai in vedere. Practic si bun si la un pret foarte bun

Pro

- nu rateaza pasi, nu inregistreaza pasi aiurea sau pe stand pe loc. - foarte acurata - destule functii pentru o bratara. - pulsul il ia bine daca este pusa corect ( asa cum scrie in specificatii - bateria tine foarte mult dupa 6 zile de cand am incarcat-o are 31% baterie
7 din 16 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Popescu Mihnea 20.09.2018 16:12
Parerea mea este ca aceasta bratara ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru sport, si chiar si notificarile de care trebuie sa le ai in vedere. Practic si bun si la un pret foarte bun

Pro

- nu rateaza pasi, nu inregistreaza pasi aiurea sau pe stand pe loc. - foarte acurata - destule functii pentru o bratara. - pulsul il ia bine daca este pusa corect ( asa cum scrie in specificatii - bateria tine foarte mult dupa 6 zile de cand am incarcat-o are 31% baterie
6 din 14 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alin 20.09.2018 08:15
Super

Pro

Raportul calitate - preț,excelent Monitorizarea multor indici chiar te face uneori sa ți dorești mai mult

Contra

Până acum nimic
6 din 12 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
J. Nivolae 19.09.2018 15:58
La acest pret este un best buy. Ai notificari de apel si mesaje, o aplicatie usor de folosit, vremea, rezistenta la inot. Bateria foarte buna.

Pro

Baterie, senzori, calitate.

Contra

Ecranul in lumina solara
7 din 14 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Bogdan Gornicioiu 15.09.2018 10:22
foarte multumit de produs
6 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Popescu Andrei 13.09.2018 20:02
Arata bine si are noi functii interesante. Ecranul se misca bine si se vede bine. Pentru acest pret, este best-buy.

Pro

- Notificari complete - Baterie buna - Calitate buna

Contra

-
8 din 14 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Maxim Iacob 12.09.2018 16:17
Raport calitate/pret bun.

Pro

Mai multe functii ca Mi Band 2. Se prinde mult mai bine de curea. Autonomie baterie mare.
7 din 13 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristina 08.09.2018 16:19
Sunt multumita de bratara . Am luat-o in mod special pt monitorizarea somnului si pare a fi destul de precisa .

Pro

Ma declar multumita de aceasta bratara. Bateria tine destul de mult. Intr-o saptamana de utilizare moderata s-a descarcat 20% doar.

Contra

Din pacate nu inregistreaza nr de calorii arse in programele de fitness..sau nu am reusit eu sa gasesc aceasta functie.
4 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
radu sandu 08.08.2018 19:44
Foarte reusit produsul.. mai ales avand in vedere pretul

Pro

Bateria tine in conditii normale 15 zile... Folosire zi noapte, standardul 5atm pentru rezistenta la apa te scuteste de multe griji. Displayul marit fata de mi band 2 este un mare plus. Notificarile vin instant

Contra

Nimic
11 din 18 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Eduard Samson 07.08.2018 19:58
utila
10 din 18 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu