Contextul actual și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne contactați pe email la adresa: vanzari@evomag.ro #StaiAcasă

Raporteaza o problema

Pistoale de Airsoft - Paintball & Echipamente

Filtrare produse

Pret

4,00 Lei
600,00 Lei

Producator

Criterii suplimentare

Ordonare dupa
Revolver Airsoft PNI-DW6 Dan Wesson, 6 inch, argintiu, cu CO2, calibru 6 mm
600,00 LeievoCREDIT
Revolver PNI Dan Wesson VALOR cu CO2, airsoft
499,99 LeievoCREDIT
Revolver Airsoft PNI-DW4 Dan Wesson, 4 inch, argintiu, cu CO2, calibru 6 mm
545,00 LeievoCREDIT
Pusca Airsoft PNI-AW308 ASG Sniper cu actionare manuala
585,00 LeievoCREDIT
Pistol Airsoft PNI-SM9A1 STEYR - GNB cu CO2
290,00 LeievoCREDIT
Recipient PNI-CO212 pentru pistoale Airsoft cu CO2, 12 g
4,00 Lei
Revolver PNI Dan Wesson 2.5", airsoft calibru 6 mm
471,99 LeievoCREDIT
Ordonare dupa
    Atat airsoft, cat si paintball sunt sporturi antrenante, care au castigat rapid in popularitate datorita caracterului lor inedit. Te poti antrena la poligon, iar apoi poti sa te joci in echipe, cu prietenii sau chiar in campionate. Sa folosesti pistoale airsoft nu este doar distractiv, ci te poate ajuta sa iti dezvolti atentia si precizia.

    Cand alegi elementele de echipament airsoft, arma, cunoscuta ca replica, e ceva mai importanta. In acest magazin online, poti opta pentru revolver, pusca si pistol pentru airsoft la un raport excelent intre calitate si pret. Vei avea de ales intre doua moduri de functionare: cu CO2 sau cu arc.

    Daca replicile de airsoft sunt doar pentru adulti, minorii au totusi alternative paintball-ului, care pot fi la fel de interesante. Pe langa pistoale paintball, ai nevoie si de anumite accesorii utile, cum ar fi un recipient pentru pistoale. Atat airsoft, cat si paintball sunt activitati antrenante, iar ambele merita incercate atat de care isi doresc o ora de distractie, cat si de amatorii de sport in aer liber.