evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele,Procesator comenzi onlineDepozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.

Raporteaza o problema
Router Wireless Asus RT-N18U, 2.4GHz, 600Mbps High Power Router, Gigabit Ethernet, USB 3.0
Asus Router Wireless Asus RT-N18U, 2.4GHz, 600Mbps High Power Router, Gigabit Ethernet, USB 3.0 Router de mare putere, pe 2.4 GHz, atingând viteze de 600 Mbps   Procesor cu un nivel ridicat de eficiență energetică și tehnologie TurboQAM ce asigură viteze de transfer wireless de până la 600 Mbps, cu 33% mai rapide decât cele oferite d 564858 4 3
328.99 Out of stock
Router Wireless Asus RT-N18U, 2.4GHz, 600Mbps High Power Router, Gigabit Ethernet, USB 3.0 Cel ma-i bun router 2,4Ghz perfect compatibil pentru RCS-RDS il folosesc la 70% putere in 2 camere si asa este prea puternic si stabil ,duce fara probleme 2 laptopuri,2 telefoane 1 tableta in acelasi timp pe WI-FI fara sa simta,semnalul este maxim si stabil oriunde in casa.
5
Router Wireless Asus RT-N18U, 2.4GHz, 600Mbps High Power Router, Gigabit Ethernet, USB 3.0 In concluzie un produs complet dezamagitor, bun de returnat. Conform caracteristicilor pe hirtie un raport aparent bun pret/performanta-calitate, dar asta ar presupune desigur calitate, ceea ce nu e cazul nici pe departe.
5
Router Wireless Asus RT-N18U, 2.4GHz, 600Mbps High Power Router, Gigabit Ethernet, USB 3.0 nota 10 cu felicitari

Router Wireless Asus RT-N18U, 2.4GHz, 600Mbps High Power Router, Gigabit Ethernet, USB 3.0

COD: [ RT-N18U ] ID: 564858
328,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 323,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
329,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 324,00 Lei)
Router Wireless Asus RT-N18U, 2.4GHz, 600Mbps High Power Router, Gigabit Ethernet, USB 3.0

Scurta descriere

Router de mare putere, pe 2.4 GHz, atingând viteze de 600 Mbps
 
yesProcesor cu un nivel ridicat de eficiență energetică și tehnologie TurboQAM ce asigură viteze de transfer wireless de până la 600 Mbps, cu 33% mai rapide decât cele oferite de către standardul wireless N
 
yesCinci port-uri Gigabit Ethernet plus Turbo NAT pentru o performanță de navigare pe Internet de două ori și jumătate mai bună
 
yesAiRadar cu tehnologie ”universal beamforming” optimizează puterea semnalului în orice direcție, pentru a oferi o acoperire de până la 150%
 
yesPort-uri USB 3.0 și USB 2.0 încorporate pentru viteze de transfer de până de 10 ori mai mari către dispozitivele de stocare conectate, imprimantele de rețea sau modem-urile 3G/4G
 
yesASUS AiCloud pentru a accesa, sincroniza, partaja și transmite datele din rețeaua personală către orice PC sau dispozitiv Android/iOS conectat la Internet
 
yesCompatibil cu aplicațiile de tip open-source
 
 
Cel mai bun router Wireless-N pentru jocuri și aplicații multimedia
 
RT-N18U dispune de o echipare hardware de top. Un procesor tactat la 800MHz suportă o performanță superioară la nivelul conexiunilor USB, WAN și LAN; în plus, tehnologia TurboQAM accelerează vitezele pe frecvența de 2.4 GHz de la 450 Mbps la 600 Mbps, pentru un spor de performanță de 33%. Cei 128MB de memorie flash și 256MB de memorie RAM asigură o lățime de bandă masivă, ce suportă până la 300,000 de sesiuni de date concomitente, făcând astfel din acest model soluția perfectă pentru jocuri și alte aplicații ce necesită transferuri de date semnificative. Procesorul cu tehnologie ARM este foarte eficient din punct de vedere al consumului de energie, ajutându-te astfel să cheltuiești mai puțin. În plus, ASUS AiRadar îmbunătățește într-un mod inteligent puterea conexiunii wireless, utilizând în acest scop tehnologie ”universal beamforming”, amplificarea de mare putere a semnalului și tehnologia exclusivă ASUS de optimizare a semnalului RF, pentru o creștere cu 150% a acoperirii1 , astfel încât și soluțiile client 802.11b/g/n pot beneficia de avantajele oferite de către această tehnologie.
 
RT-N18U încorporează, de asemenea, aplicații software mult mai ușor de utilizat și mai intuitive. Prin intermediul interfeței ASUSWRT, poți seta cu ușurință router-ul în doar 30 de secunde2, sau schimba între diferitele moduri de funcționare oferite de către modelul RT-N18U. Poți optimiza viteza cu ajutorul funcției Smart QoS încorporate sau poți transforma unitatea de stocare USB atașată router-ului într-o soluție cloud personală cu ajutorul aplicației ASUS AiCloud.
 
Rapid, fiabil și puternic
 
Modelul RT-N18U este construit în jurul unui procesor ARM® Cortex-A9, puternic și foarte eficient din punct de vedere al consumului de energie, ce rulează la 800MHz și asigură o performanță ieșită din comun. Memoria flash de 128MB și cei 256MB de memorie DDR3 RAM îmbunătățesc și mai mult performanța în funcționare și permit rularea a până la 300,000 de sesiuni de date concomitente – ceea ce face din RT-N18U soluția ideală pentru aplicații multimedia precum streaming-ul de clipuri video HD, jocuri online și partajarea de fișiere.
 
 
Accelerează performanța rețelei Wi-Fi
 
RT-N18U dispune de tehnologie TurboQAM ce permite accelerarea vitezelor de transfer pe frecvențele de 2.4 GHz de la 450 Mbps până la 600 Mbps, pentru o performanță Wi-Fi cu 33% mai bună. Acum, toate activitățile tale online sunt mult mai rapide.
 
 
Navigare pe Internet la viteze Gigabit cu ajutorul Turbo NAT
 
Echipat cu tehnologie Turbo NAT și conectivitate Gigabit Ethernet, RT-N18U îți oferă acces la performanța de nivel Gigabit pentru transferul de date pe Internet, lățimea de bandă WAN/LAN fiind de 2-5 ori mai mare decât în cazul router-elor cu implementare software NAT Gigabit. Turbo NAT suportă multiple conexiuni pe fir simultane, atingând viteza maximă totală concurentă. Acum te poți juca, transmite și descărca conținut de pe unități desktop, notebook-uri, tablete, telefoane inteligente și console de jocuri fără nicio problemă și fără a suferi pierderi de performanță.
 
 
Extinde-ți și îmbunătățește-ți conexiunea wireless
 
ASUS Ai Radar oferă o putere mai mare dispozitivelor wireless într-un mod inteligent utilizând tehnologia ”universal beamforming”, amplificare de mare putere și soluția exclusivă ASUS RF pentru reglajul fin al frecvențelor. Toate acestea permit o acoperire extinsă, creșterea dinamică a ratelor de transfer de date, o stabilitate superioară, precum și compatibilitate deplină cu clienții 802.11b/g/n. Deoarece puterea semnalului wireless depinde de caracteristicile mediului înconjurător, RT-N18U utilizează trei antene externe pentru a detecta poziția exactă a dispozitivelor wireless și a optimiza caracteristicile de transmitere a semnalului pentru a garanta cea mai rapidă și cea mai stabilă conexiune.
 
 
Îmbunătățește capabilitățile rețelei tale personale
 
RT-N18U poate deveni cu ușurință centrul media al rețelei tale personale. Prin intermediul celor două port-uri USB încorporate poți conecta cu ușurință dispozitive de stocare externe, imprimante, soluții de scanare și multe alte dispozitive dotate cu interfețe USB, ce pot fi partajate prin intermediul PC-urilor conectate în rețea pentru acces ultra-rapid. Port-ul USB 3.0 plasat frontal oferă viteze de transfer de 10x mai rapide decât USB 2.0, făcând din acestea soluția perfectă pentru partajarea de fișiere la viteză mare sau streaming de conținut video HD.
 
 
Multitasking online de până la 300.000 sesiuni de date
 
Suport pentru o bandă masivă de date, de până la 300.000 de sesiuni, ceea ce vă oferă de 20x mai multă capacitate de transfer în rețea față de alte routere convenționale, pentru o un regim de funcționare performant și fără întreruperi chiar și în cazul sesiunilor de transfer de date foarte serioase. Descarcă mai multe fișiere concomitent, bucură-te de streaming HD de o calitate foarte bună și jocuri fără lag, toate în același timp. Realizează mai multe fără a-ți compromite stilul de viață digital.
 
 
Suport pentru servere și clienți VPN – securitate totală
 
RT-N18U îți permite să setezi cu ușurință un server și un client VPN, putând astfel să accesezi o rețea personală sau întreg Internetul într-o manieră sigură. Poți seta cu ușurință un server VPN cu ajutorul aplicației OpenVPN și a suportului pentru protocolul PPTP, fără a mai trebui să apelați la servicii VPN plătite sau un server VPN dedicat. De asemenea, RT-N18U îți transformă dispozitivele conectate la rețea în clienți VPN, cu ajutorul protocoalelor OpenVPN, PPTP și L2TP, fără a mai fi necesară instalarea de software VPN suplimentar.
 
 
ASUS AiCloud – Lumea ta la îndemână
 
ASUS AiCloud îți oferă acces rapid la datele tale, oricând și oriunde dispui de o conexiune Internet. Această platformă conectează rețeaua ta personală cu serviciile de stocare de date online și îți permite să le accesezi prin intermediul aplicației dedicate AiCloud compatibilă iOS și Android, sau cu ajutorul unui URL personalizat și al unui browser web. În plus, poți conecta aplicația AiCloud cu un alt router compatibil și extinde și mai mult soluția cloud. Acum, datele tale călătoresc împreună cu tine, oriunde ai fi
 
 
Selectează cu ușurință modul de lucru preferat
 
Router-ele ASUS dotate cu sistem EZ Switch oferă un nivel superior de flexibilitate prin ușurința accesării multiplelor moduri de funcționare disponibile - router, repetitor de semnal, punct de acces și punte media. Modul router este standard pentru funcționarea cu sau fără fir, în timp ce modul repetitor extinde acoperirea Wi-Fi existentă, iar modul punct de acces se conectează la routere pe fir pentru a oferi capabilități wireless instantanee. Modul de funcționare punte media oferă capabilități wireless instantanee tuturor dispozitivelor tale Ethernet. Modificarea modului de funcționare are loc la nivel hardware, ceea ce se traduce într-o versatilitate ridicată, fără întârzieri sau meniuri complicate.
 
 
Opțiuni solide de control și optimizare cu ASUSWRT
 
Ușor de utilizat și foarte intuitivă, interfața de control ASUSWRT oferă funcții extinse de administrare a rețelei. Fie că ești pasionat de jocuri sau conținut media HD, acum te poți bucura de un nivel și mai bun de performanță datorită soluției de prioritizare a lățimii de bandă Smart Quality of Service (QoS), ce are rolul de a optimiza vitezele de transfer Internet în funcție de sarcinile specificate. În plus, aplicația de monitorizare a traficului îți permite să controlezi transferurile de date cu ajutorul unei interfețe grafice foarte clare. De asemenea, aplicația Download Master asigură un nivel ridicat de productivitate. Setările accesibile printr-un singur click includ depanarea foarte rapidă a problemelor de funcționare, setarea imprimantei și controlul parental. 

Setare foarte ușoară, în 3 pași, de pe tabletă, smartphone sau PC

Interfața de utilizare foarte simplă îți permite să iți setezi router-ul ASUS fără efort, în mai puțin de 30 de secunde și în doar 3 pași foarte simplii. Pasul 1: conectează toate cablurile necesare. Pasul 2: deschide fereastra navigatorului Internet pentru a activa instantaneu aplicația de instalare. Pasul 3: completează procesul de instalare. Și ești gata să navighezi pe Internet. Nu mai trebuie să-ți faci probleme legate de CD-uri, manuale complicate sau operațiuni îndelungate. Am ușurat semnificativ procesul de setare inițială pentru a-ți permite să te bucuri imediat de cea mai bună conexiune Internet prin intermediul celui mai performant router.
 
 
Transferuri de date mai rapide și versatile
 
Aplicația exclusivă Download Master utilizează un algoritm special pentru accelerarea proceselor de transfer de date, permițându-ți astfel să economisești timp. Cu ajutorul dispozitivelor de stocare USB atașate router-ului, poți continua să descarci date chiar și atunci când PC-ul tău este oprit, pentru un nivel superior de versatilitate în utilizare.
 

 

Detalii tehnice
SpecificatiiPorturi LAN4 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
Porturi WAN1 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
WirelessDa (Wireless 802.11b/g/n)
Port USB1 x USB 2.0/ 1 x USB 3.0
Viteza transfer600 Mbps
Frecventa2.4 GHz
Antene3 x Antene Externe
Caracteristici fiziceLungime (mm)207
Latime (mm)150
Inaltime (mm)37
Greutate520 g
Adauga review

Review-uri

Marian Stanica 25.10.2018 18:10
nota 10 cu felicitari

Pro

merge perfect pe RDS

Contra

nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Serban 18.10.2016 16:06
In concluzie un produs complet dezamagitor, bun de returnat. Conform caracteristicilor pe hirtie un raport aparent bun pret/performanta-calitate, dar asta ar presupune desigur calitate, ceea ce nu e cazul nici pe departe.

Pro

Functioneaza print server-ul (doar pe una din cele doua configurari teoretic posibile, a se vedea mai jos) si serverul de fisiere/serverul multimedia. Dar nu asta ma intereseaza in primul rind, cit functionalitatea de router WiFi. E ca si cum ti-ai cumpara un telefon pentru ca filmeaza bine, cu toate ca nu merge bine ca telefon.

Contra

- Se pierde conexiunea WiFi la router intr-un mod aleatoriu, dar la cel mult 10 minute. Testat de pe 2 laptopuri si un telefon. Am incercat pe toate canalele - aceeasi problema. Am incercat diverse combinatii de optiuni pe WiFi - in continuare se deconecteaza. - Cind conexiunea WiFi e (totusi) UP, viteza de acces la pagini HTTP e dezastruoasa. Mentionez ca il compar cu un D-Link DIR 600 batrînel. - La limita am incercat sa opresc firewall-ul (mi-am luat inima in dinti inainte) pe ideea ca poate acesta functioneaza incet. Acelasi rezultat. - Functioneaza doar un pic mai bine pe cable link, dar nu pentru asta l-am luat. Dar chiar si asa... - Daca asta nu era suficient, isi pierde conexiunea cu ISP-ul (RDS) pe WAN, de destule ori pe zi (no internet connection). Sigur ca m-am gindit si la probleme pe partea RDS-ULUI, dar nu - batrinul DIR 600 functioneaza impecabil si aici. - Vine fara niciunb manual, doar cu citeva instructiuni de quick setup. La prima vedere nicio problema - se poate descarca ulterior manualul in format PDF de la ASUS. Dar manualul nu corespunde 100% cu optiunile soft-ului router-ului! E oricum de prin 2014. Asa ca, pentru unele optiuni mai obscure, trebuie sa sapi mult pe internet ca sa incerci sa intelegi la ce se refera. - In interfata web, nu toate optiunile au explicatii. Unele deloc, altele pare ca ar trebui sa aiba dar nu se afiseaza de fapt nimic (probleme de programare a GUI-ului). - Mentionez ca am facut din prima firmware upgrade asa cum se recomanda. - Print serverul functioneaza doar pe una dintre cele doua configurari (LPR). Pe cealalta configurare (prima recomandata, EZ Printer sharing) nu functioneaza, in sensul ca, desi recunoaste imprimanta, se tiparesc niste aiureli. - Semnalul pe WiFi pus la 50-70% pentru a acoperi toata casa (in conditiile in care DIR 600 acopera perfect la 25%). Asta nu pare o problema pina in momentul in care chiar instructiunile din manual spun sa nu setezi semnalul exagerat de tare pentru ca pot aparea probleme de conexiune(!). Ceee s-a dovedit adevarat - la 100% semnal erau chiar mai frecvente problemele de conexiune pe WiFi.
22 din 48 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Fueru Gheorghe 08.08.2015 11:37
Cel ma-i bun router 2,4Ghz perfect compatibil pentru RCS-RDS il folosesc la 70% putere in 2 camere si asa este prea puternic si stabil ,duce fara probleme 2 laptopuri,2 telefoane 1 tableta in acelasi timp pe WI-FI fara sa simta,semnalul este maxim si stabil oriunde in casa.

Pro

Super router

Contra

Nu am
64 din 120 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu