Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Range Extender Wireless Asus RP-AC52, Dual Band, 433 Mbps, 2 Antene interne
Asus Range Extender Wireless Asus RP-AC52, Dual Band, 433 Mbps, 2 Antene interne Bucura-te de vitezele conexiunilor de ultima generatie 802.11ac pentru o acoperire Wi-Fi extinsa Dispozitivul pentru extinderea ariei de acoperire cu semnal wireless ASUS RP-AC52 este echipat cu antene interne de tip MIMO foarte puternice, ce ajuta la 1111369
267.99 Out of stock

Range Extender Wireless Asus RP-AC52, Dual Band, 433 Mbps, 2 Antene interne

COD: [ RP-AC52 ] ID: 1111369
267,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
267,99 Lei
(TVA inclus)
Range Extender Wireless Asus RP-AC52, Dual Band, 433 Mbps, 2 Antene interne

Descrierea produsului Range Extender Wireless Asus RP-AC52, Dual Band, 433 Mbps, 2 Antene interne

Bucura-te de vitezele conexiunilor de ultima generatie 802.11ac pentru o acoperire Wi-Fi extinsa

Dispozitivul pentru extinderea ariei de acoperire cu semnal wireless ASUS RP-AC52 este echipat cu antene interne de tip MIMO foarte puternice, ce ajuta la eliminarea zonelor ”moarte” din punct de vedere al acoperirii de semnal si imbunatatesc acoperirea oricarui router wireless. Acesta functioneaza ca un repetitor de semnal, putand astfel extinde acoperirea retelei wireless in orice colt al casei – chiar si in acele zone dificile din punct de vedere al accesului. Astfel, veti beneficia de acoperire si acces Internet foarte stabil oriunde v-ati afla si indiferent ce dispozitiv ati folosi, fie ca este vorba despre notebook-uri, tablete, smartphone-uri, console de jocuri sau televizoare inteligente. RP-AC52 iti permite sa te bucuri de jocuri fara lag si streaming multimedia HD in orice parte a casei tale.

Solutie de extindere a acoperirii de retea pe doua benzi simultan

RP-AC52 iti permite sa te bucuri de conectivitate dual-band chiar si atunci cand folosesti un router de generatie veche, ce opereaza intr-o singura banda. Dubleaza-ti performantele wireless cu o latime de banda de pana la 733 Mbps pe gamele de frecvente de 2.4 GHz si 5 GHz simultan! Banda de 2.4 GHz poate fi folosita pentru sarcini obisnuite, cum ar fi navigarea pe Internet sau accesare retelelor sociale, in timp ce banda de 5 GHz este perfecta pentru streaming de continut video HD si jocuri online.

Indicator pentru acoperirea de semnal in benzile de 2.4 GHz si 5 GHz

Indicatorul LED de putere a semnalului aflat pe partea din fata a dispozitivului RP-AC52 afiseaza intr-o maniera foarte intuitiva informatii privind calitatea conexiunii, atat pe banda de 2.4 Ghz cat si pe cea de 5 GHz.

Va recomandam sa plasati modelul RP-AC52 intre router si zona in care doriti sa extindeti acoperirea de semnal wireless. RP-AC52 functioneaza la capacitate maxima atunci cand receptioneaza un semnal wireless puternic de la router, lucru ce poate fi verificat utilizand indicatorul de semnal de pe panoul frontal al modelului RP-AC52. Acesta afiseaza puterea semnalului pentru ambele benzi de frecvente – dimensiunile benzii iluminate sunt direct proportionale cu intensitatea semnalului. Astfel, puteti pozitiona dispozitivul RP-AC52 la o distanta maxima de router, dar suficient de aproape incat sa ofere o putere de semnal suficienta.

Moduri de functionare – extindere a ariei de acoperire Wi-Fi, punct de acces

RP-AC52 va ofera doua moduri de functionare foarte utile, ce-i sporesc semnificativ versatilitatea in utilizare. In afara functiei de baza, cea de dispozitiv pentru extinderea ariei de acoperire a unei retele wireless, acesta poate functiona si ca punct de acces wireless (access point – AP). In modul AP, acesta poate fi conectat la orice retele LAN pe fire – spre exemplu, conexiunea Internet existenta intr-un hotel – pentru a crea un hotspot Wi-Fi personal, permitand accesarea conexiunii Internet de pe o serie intreaga de dispozitive Wi-Fi, cum ar fi laptop-uri, telefoane, tablete, etc. Modul AP este de asemenea foarte util pentru adaugarea de capabilitati Wi-Fi unui router ce nu ofera din fabrica o astfel de functionalitate.

Transmiterea de muzica prin intermediul aplicatiei ASUS AiPlayer si suport pentru multiple protocoale de streaming wireless

Puteti conecta difuzoare audio la RP-AC52 si transmite direct melodiile favorite direct de pe orice dispozitiv mobil ce include aplicatia ASUS AiPlayer instalata. Acesta este compatibil cu o gama extinsa de formate multimedia si ofera o experienta de streaming audio cursiva si usoara, oriunde in casa. De asemenea, RP-AC52 poate transmite muzica de pe dispozitive ruland sistemele de operare Mac si iOS fara a necesita software suplimentar in acest sens.

Radio transmis pe Internet

Dispozitivul de extindere a ariei de acoperire wireless RP-AC52 ofera suport incorporat pentru posturile de radio transmise pe Internet, ceea ce inseamna ca veti putea transmite posturile voastre favorite direct din interfata grafica de utilizare a router-ului sau utilizand aplicatia dedicata.

Setare ultra-rapida si conectivitate fara probleme

Procesul de instalare al dispozitivului de extindere a ariei de acoperire wireless RP-AC52 nu necesita un CD si nici macar o tastatura sau un mouse. O singura apasare a butonului WPS si instalarea s-a realizat cu succes. Dispozitivul asigura un nivel optim de performanta pentru experiente deosebite la navigarea pe Internet. Pentru optiuni avansate de administrare, puteti conecta dispozitivul RP-AC52 la un PC prin intermediul cablului Ethernet si accesa direct pagina de configurare, sau puteti folosi in acelasi scop o tableta sau un smartphone, fara a avea nevoie de un disc de configuratie sau de o aplicatie de control.

Control tactil pentru muzica si iluminare

Nu trebuie decat sa apasati senzorul cu care a fost dotat dispozitivul RP-AC52 pentru a porni sau opri redarea de muzica sau activa/dezactiva sistemul de iluminare LED. Totul se face printr-o singura atingere, pentru o versatilitate extraordinara. Puteti chiar personaliza setarile senzorului prin intermediul interfetei utilizator grafice foarte usor de folosit.

Detalii tehnice

Specificatii tehnicePorturi LAN1 x 10/100 Mbps
Wireless802.11 a/b/g/n/ac
Viteza de transfer433 Mbps
Frecventa2.4 - 5 GHz
Antena2 x Antene Interne
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)85 x 54 x 31
Greutate90 g
AlimentareAC Input : 110V~240V(50~60Hz) DC Output : 5 V with max. 1.2 A curent
Vezi mai mult