Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Access Point Wireless TP-LINK WBS510, Pentru Exterior, 300 Mbps (Alb)
Tp-link Access Point Wireless TP-LINK WBS510, Pentru Exterior, 300 Mbps (Alb) Acces Oriunde ai Nevoie   Dispozitivul 5GHz 300Mbps Base Station Wireless pentru Exterior de la TP-LINK este special creat pentru a oferi o soluție eficientă pentru conexiuni wireless pentru exterior. Datorită platformei centralizate și a fl 3597829
281.99 Out of stock

Access Point Wireless TP-LINK WBS510, Pentru Exterior, 300 Mbps (Alb)

COD: [ WBS510 ] ID: 3597829
281,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
281,99 Lei
(TVA inclus)
Access Point Wireless TP-LINK WBS510, Pentru Exterior, 300 Mbps (Alb)

Descrierea produsului Access Point Wireless TP-LINK WBS510, Pentru Exterior, 300 Mbps (Alb)

Acces Oriunde ai Nevoie
 
Dispozitivul 5GHz 300Mbps Base Station Wireless pentru Exterior de la TP-LINK este special creat pentru a oferi o soluție eficientă pentru conexiuni wireless pentru exterior. Datorită platformei centralizate și a flexibității ridicate este soluția ideală pentru furnizarea de conexiuni punct la multipunct și punct la punct și acoperire Wi-Fi pentru exterior. Dispozitivul îmbină perfect performanța business cu un design ușor de montat și utilizat de către utilizatorii business, dar și de utilizatorii individuali.
 
 
Transmisii Wi-Fi de Date pe Distanțe Lungi
 
Interfața celor 2 antene externe RP-SMA permit dispozitivului să se sincronizeze perfect cu alte antene sectoriale sau parabolice din gama TP-Link. Pentru a transmite wireless date pe distanțe lungi de până la 50km, este recomandat ca dispozitivul WBS510 să se conecteze la o antenă parabolică TP-Link.
 
 
Instalare Facilă și Rapidă
 
Dispozitivul Pharos Base Station funcționează perfect cu antenele TP-LINK parabolice sau de sector pentru transmisia eficientă de date PtP și PtMP. Au un design special pentru a facilita montarea fără a avea nevoie de alte unelte.
 
Proiectare Hardware la nivel Enterprise
 
Pentru performanțe la nivel enterprise, seria Pharos folosește chipset-uri performante Qualcomm Atheros, antene de mare câștig și amplificatoare de mare putere. Pe lângă caracteristicile interne performante, seria Pharos dispune de capacitate PoE și caracase special concepute pentru a rezista la intemperii. Datorită caracteristicilor hardware de înaltă calitate, dispozitivele din seria Pharos pot fi utilizate într-o varietate de medii, fiind rezistente la intervale mari de umiditate și temperatură (-40°C~70°C).
 
 
Tehnologia MAXtream TDMA – Throughput Garantat
 
Deoarece numărul rețelelor este în creștere, câteodată stațiile de bază și alte dispozitive concurează pentru a avea acces doar la o singură conexiune de date, având ca rezultat diminuarea transmiterii de date pentru utilizatorul final. WBS510 folosește tehnologia MAXtream TDMA pentru a contracara supra-aglomerarea mediului și să se asigure că ratele de transfer rămân ridicate, chiar dacă numărul de utilizatori crește.
 
 
Pharos Control - Sistem de Management Centralizat
 
Echipamentele din seria Pharos vin echipate cu un software pentru management centralizat - Pharos Control, ajutând astfel utilizatorii în gestionarea cu ușurință a tuturor dispozitivelor aflate în rețeaua proprie, toate acestea folosind doar un singur PC. Cu ajutorul softului Pharos Control, utilizatorii pot să gestioneze și controleze funcția de creare a hărții rețelei, monitorizare, actualizare firmware și de întreținere a rețelei.
 
 
PharOS
 
PharOS este un sistem de management ușor de utilizat, bazat pe web, care permite utilizatorilor experimentați de rețea să acceseze opțiuni de configurare mai avansate.
 
 
Seria TP-Link Pharos oferă Soluții Performante
 
Echipamentele TP-Link din seria Pharos sunt dedicate soluțiilor de înaltă performanță pentru rețelele wireless. În prezent, seria Pharos include o varietate de dispozitive CPE și antene MIMO, precum și o aplicație de administarre centralizată.
 

Detalii tehnice

SpecificatiiPorturi LAN1 x 10/100 Mbps
Porturi2 x RJ-45 Fast Ethernet (10/100 Mbps)
WirelessDa (IEEE 802.11a, IEEE 802.11n)
Viteza transfer300 Mbps
Frecventa5 GHz
CPUQualcomm Atheros Enterprise 560MHz CPU, MIPS 74Kc
RAM64 MB RAM
Memorie Flash8 MB
Caracteristici fiziceLungime (mm)198
Latime (mm)75
Inaltime (mm)40
Vezi mai mult