Raporteaza o problema

Corpuri de iluminat de interior de interior

Filtrare produse

Pret

24,47 Lei
986,99 Lei

Solutii de iluminat

Criterii suplimentare

Ordonare dupa
OfferLampa Suspendata Rabalux Blossom 6395, Pendul
 399,00 Lei -37%mai ieftin cu 149,01 lei249,99 Lei
Vandut de evoMAG
Corp de iluminnat Handy Bulb Mediashop 9085, Wireless (Alb)
 299,00 Lei -24%mai ieftin cu 71,01 lei227,99 Lei
Vandut de evoMAG
Ordonare dupa

Iluminarea potrivita poate transforma atmosfera din orice incapere. Casa ta poate deveni mai primitoare si mai relaxanta, daca folosesti lumina ca element de design interior. Aspectul casei tale va fi pus in valoare cu ajutorul unor corpuri de iluminat bine alese, plasate cu grija in fiecare camera din casa ta.

Nu folosi numai solutii de iluminat pentru tavan. Este ideal ca lumina sa nu provina dintr-o singura sursa, ci sa adaugi corpuri de iluminat si la nivelul ochilor. Pentru un iluminat interior ca in reviste, adauga pe langa lampi suspendate, si veioze in ton cu stilul camerei. In plus, poti pune aplice pe perete, pe care le gasesti atat in stil clasic sau traditional, cat si in stil modern sau minimalist.

Pentru o bucatarie moderna, ai nevoie de solutii de iluminat pe masura, cum ar fi cea de montare a unor spoturi LED deasupra blatului. Totodata, acestea sunt ideale si pentru un living modern, la fel ca si o lampa deosebita de podea. In dormitor, ai nevoie de o iluminare discreta si flexibila. Poti folosi o lampa suspendata, insotita de lampi de cititi, plasate langa pat. Nu pierde timp in magazine. Online, poti gasi cu usurinta corpurile de iluminat potrivite, cu sisteme simple de montare, la preturi excelente.