Pentru rapiditate în comunicare vă recomandăm să ne contactați pe email la adresa customercare@evomag.ro. Vă mulțumim! 

Raporteaza o problema

Corpuri de iluminat de interior

Filtrare produse

Pret

7,34 Lei
245,99 Lei

Criterii suplimentare

Ordonare dupa
OfferLampa de iluminat Allocacoc Heng Balance Ellipse, 5W, USB (Negru)
 129,00 Lei -23%mai ieftin cu 30,00 lei99,00 Lei
Vandut de evoMAG
OfferLampa de iluminat Allocacoc Heng Balance Ellipse, 5W, USB (Alb)
 129,00 Lei -23%mai ieftin cu 30,00 lei99,00 Lei
Vandut de evoMAG
OfferLampa de iluminat Allocacoc Heng Balance Ellipse, 5W, USB (Rosu)
 129,00 Lei -23%mai ieftin cu 30,00 lei99,00 Lei
Vandut de evoMAG
Ordonare dupa
    Iluminarea potrivita poate transforma atmosfera din orice incapere. Casa ta poate deveni mai primitoare si mai relaxanta, daca folosesti lumina ca element de design interior. Aspectul casei tale va fi pus in valoare cu ajutorul unor corpuri de iluminat bine alese, plasate cu grija in fiecare camera din casa ta.

    Nu folosi numai solutii de iluminat pentru tavan. Este ideal ca lumina sa nu provina dintr-o singura sursa, ci sa adaugi corpuri de iluminat si la nivelul ochilor. Pentru un iluminat interior ca in reviste, adauga pe langa lampi suspendate, si veioze in ton cu stilul camerei. In plus, poti pune aplice pe perete, pe care le gasesti atat in stil clasic sau traditional, cat si in stil modern sau minimalist.

    Pentru o bucatarie moderna, ai nevoie de solutii de iluminat pe masura, cum ar fi cea de montare a unor spoturi LED deasupra blatului. Totodata, acestea sunt ideale si pentru un living modern, la fel ca si o lampa deosebita de podea. In dormitor, ai nevoie de o iluminare discreta si flexibila. Poti folosi o lampa suspendata, insotita de lampi de cititi, plasate langa pat. Nu pierde timp in magazine. Online, poti gasi cu usurinta corpurile de iluminat potrivite, cu sisteme simple de montare, la preturi excelente.