Killer Deals! Oferte de nerefuzat! Vezi oferte
Docking Station Dell WD19, USB Type-C, 180W (Negru)
Dell Docking Station Dell WD19, USB Type-C, 180W (Negru) Alimentati-va ziua: Serviciul Dell ExpressCharge va permite sa incarcati pana la 80% intr-o ora, facandu-l cel mai eficient mod de a gestiona ziua de lucru.   Faceti mai mult: Chiar mai rapid cu ajutorul serviciului Dell ExpressCharge Boost - 3785994
1499.99 Out of stock

Docking Station Dell WD19, USB Type-C, 180W (Negru)

COD: [ 210-ARJF ] ID: 3785994
1.499,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.499,99 Lei
(TVA inclus)
Docking Station Dell WD19, USB Type-C, 180W (Negru)

Descrierea produsului Docking Station Dell WD19, USB Type-C, 180W (Negru)

Alimentati-va ziua: Serviciul Dell ExpressCharge va permite sa incarcati pana la 80% intr-o ora, facandu-l cel mai eficient mod de a gestiona ziua de lucru.
 
Faceti mai mult: Chiar mai rapid cu ajutorul serviciului Dell ExpressCharge Boost - o functie care ofera o incarcare de pana la 35% in doar 20 de minute.
 
Incarcare neegalata: Mariti puterea de livrare si incarcati chiar mai repede cu o statie de andocare care ofera o putere de pana la 90W cu adaptor de alimentare de 180W.
 
Construit pentru viitor
 
 
Mix and match: Evoluati cum si nevoile dvs. se schimba cu docul nostru cel mai versatil. Design-ul gata pentru viitor va permite sa schimbati modulele cu usurinta daca aveti nevoie sa faceti schimbari de teren sau sa va actualizati sistemele.
 
Conectivitate maxima: Conectivitatea USB-C face mai usor ca oricand sa livreze energie, date, audio si video intr-un cablu convenabil, indiferent de sistemul pe care il utilizati. In plus, cu suport pentru FHD dual sau un singur monitor QuadHD, va puteti conecta la tot ce aveti nevoie.
 
Curatati si nu aveti probleme: ramaneti productiv prin montarea dispozitivului de andocare in spatele monitorului sau sub biroul dvs. cu ajutorul suportului optional, sigur VESA, care ofera flexibilitate completa prin intermediul cablului de un metru incorporat.
 
Informatii instant: cu viteze de transfer de date de pana la 10Gbps, puteti ramane productiv cand sunteti conectat la toate dispozitivele.
 
 
Optimizati-va spatiul de lucru
Lucrati fara intreruperi utilizand un singur firmware cu docurile noastre cele mai usor de gestionat vreodata. In plus, cu Dell Client Command Suite si Microsoft System Center Configuration Manager, puteti sa actualizati rapid si usor firmware-ul fara a reporni docul.
 
Gestionare sigura: Pastrati-va informatiile in siguranta cu ajutorul adresei MAC pass-thru si a dezactivarii de port la distanta. In plus, cu functii precum PXE Boot, Wake-on-LAN si multe altele, este mai usor decat oricand sa ramai productiv in timp ce gestionezi docul.

Detalii tehnice

SpecificatiiCompatibilitateUniversal
Porturi USB3 x USB 3.0
Porturi I/O1 x USB Type C
2 x Display Port
1 x HDMI
1 x RJ/45
1 x Jack 3.5mm
Adaptor Putere180W
Dimensiune (mm)205 x 90 x 29
Greutate (g)585
Vezi mai mult