Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!


Boxe portabile


 

 

Tot ce trebuie să știi despre boxele portabile

Ce sunt boxele portabile?

Boxele portabile reprezintă o soluție confortabilă și eficientă, pentru că se pot transporta cu ușurință și nu sunt legate de cabluri greoaie care se încurcă tot timpul. Au dimensiuni compacte, sunt ușoare, pot fi mutate rapid dintr-un loc în altul și le puteți lua în călătorie, la piscină, în parc, la birou sau la petrecere.


Boxele portabile se împart în 3 categorii:Boxe inteligente


Oferă informații pe o varietate foarte mare de subiecte și, pentru că sunt conectate la contul de Google, nu te lasă să uiți de programările din calendar sau de alte evenimente.
 

Boxe de petrecere


Sunt perfecte pentru toate petrecerile în aer liber pe care le plănuiești, poți organiza sesiuni de karaoke sau chiar poți sa fii propriul tău DJ.


Boxe portabile bluetooth

sunt ideale pentru vacanțe, boxele bluetooth sunt suficient de mici ca să intre într-un bagaj


Beneficii


 • Portabilitatea:
  Majoritatea boxelor portabile (dar nu toate) folosesc acumulatori, puteți să le luați oriunde, fără să fie necesară conectarea lor la o sursă de curent.
   
 • Conectivitatea:
  În afară de o mufă auxiliară (necesară pentru conectarea prin fir cu un smartphone sau tabletă), nu vei prea găsi alte soluții alternative mai bune decât Bluetooth-ul ca să îți conectezi boxa portabilă.
   
 • Autonomia bateriei și încărcarea rapidă:
  Unele modele au baterii care rezistă până la 10 ore de redare a muzicii. Cu o singură încărcare. Teoretic puteți atinge cel mult 6 ore de redare. Cât privește timpul de încărcare, unele modele au încărcare rapidă, altele nu.
   
 • Rezistența la apă:
  Unele modele de boxe portabile pot fi folosite în medii predispuse la apă precum cabina de duș, lângă cadă sau la piscină.
   
 • Design compact:
  Boxele portabile au dimensiuni compacte, sunt ușoare, pot fi mutate rapid dintr-un loc în altul și le puteți lua în călătorie, la piscină, în parc, la birou, la petrecere.