Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb)
Philips Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb)   În perioada 22 Ianuarie – 31 Decembrie 2024, încearcă orice epilator IPL Philips Lumea la tine acasă 90 de zile, și dacă nu se ridică așteptărilor tale, primești garantat banii înapoi.  Vezi Regulamentul campaniei. Inregistreaz 3670843 5 20
1917.99 In stock
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) Initial am fost sceptica cu privire la aparatele IPL pe care le poti flosi de acasa, insa dupa ce salonul la care mergeam a anuntat o crestere a pretului semnificativa, m-am gandit sa ii dau o sansa acestui aparat. Sunt foarte multumita de el. Senzatia si rezultatul sunt aceleasi ca la salon. Mi-a fost recomndat de o colega de munca(ea avand o versiune mai veche, fara fir), la ea primele rezultate au aparut dupa 2 luni de folosire. La mine se vad imediat, probabil pentru ca am am 5 sedinte la salon. Deasemenea va recomand sa nu optati pentru aparatele care sunt folosite fara fir. Colega mea a observat ca acestea nu au aceeasi intensitate iar cu timpul bateria nu ajunge pentru o epilare totala si ia 2h sa se incarce. Capetele pentru diferite zone nu mi se par neaparat necesare. Ca sugestie va recomand sa utilizati aparatul dupa cum urmeaza: 1. Epileaza cu lama inainte cu o zi 2. Foloseste aparatul pe pielea epilata 3. Lasa firele de par sa creasca ele vor cadea dupa 1 saptamana 4. Dupa ce firele de par au cazut reia ciclul de la 1. Aparatul are un numar limitat de impulsuri, iar in acest fel veti putea sa obtineti cel mai bun rezultat si sa profitati cat mai mult de lumina IPL. Observatie!!! In gidul de folosire scrie ca parul trebuie epilat inainte cu lama, crema depilatoare sau ceara , eu nu recomand epilarea cu ceara deoarece acesta smulge firul de par, iar aparatul cu IPL actioneaza asupra radacinii firului, daca radacina lipseste acesta nu mai are unde sa actioneze.
5
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) Merita cumpărat!
5
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) Chiar a dat rezultate după primele sedinte! Merită toți banii! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) Produsul face ce promite! Este usor de utilizat iar aplicatia este de un real ajutor! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) Produsul isi face treaba, trebuie sa ai rabdare si sa urmezi programul de epilare. Eu am scapat de mersul la salon, chiar isi merita banii. Il puteti achizitiona atunci cand este la oferta. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) Înainte să am acest dispozitiv, eram cam neîncrezătoare în privința lui dar după ce ce l-am încercat, am ajuns la concluzia că nu face minuni însă într-adevăr ușurează viața unei persoane, ce îl folosește! Recomand, rezultatele se văd după perioada de început care este explicată în aplicație. Eu am văzut diferența de înainte și după și chiar își merită banii! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) Eram puțin sceptica în a alege un epilator IPL. Am cautat recenzii pe diferite site-uri de profil. Am decis sa îl iau și nu regret nici o secunda. Am dat o treapta mai jos decât îmi recomanda manualul și aplicația până m-am obișnuit cu el. Acum sunt la a 3-a ședința și deja se vad rezultate. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) Recomand tuturor fetelor,femeilor...desi l-am achizitionat de curand si am reusit o singura data sa il folosesc,sunt fascinata de el!!! A trebuit sa ma epilez cu lama ,iar mie a-2-a zi deja aveam crescut insa folosind aparatul nu mi a mai crescut , Incredibil!!! ,am 2 saptamani si nu mi a mai crescut atat de repede si am pielea fina de matase!!!Abia acum dupa 2 saptamani incepe sa imi creasca putin din firele care le-am aveam sub piele. Recomand cu mare drag la toate fetele care la 2 saptamani avea un stres de a merge la salon.MERITA!!! NU MAI STATI PE GANDURI! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) Dacă dorești să aiba rezultate bune, este obligatoriu sa descarci aplicația Philips. Programul trebuie respectat întocmai și rezultatele vor apărea imediat după cea de-a doua ședință. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) Isi face bine treaba, am scapat in proprtie de 90% de pilozitate. Am ten mai deschis la culoare si fir de par mai inchis. Considera ca isi merita banii, e destul de usor de folosit (aproximativ in 2h reusesc sa-l folosesc pe picioare, axile si fata). Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) Aparatul a reusit sa inlature cam 90% din par in mai putin de 8 sedinte. Multumesc Philips. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) Am folosit epilatotul de 4 ori pana acum (conform indicatiilor oferite de aplicatie) si sunt foarte multumita! Am mai ramas foarte putine fire de par, cam 10%... Sper ca rezultatele sa se pastreze in timp! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) Folosesc Philips Lumea de 5 ani. Sunt la al doilea aparat, este o investitie care merita toti banii, un aparat eficient, cu super rezultate. Foarte eficient mai ales pentru cele care sufera de foliculita. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) Am căutat foarte multe păreri despre acest produs înainte să îl achiziționez, și am găsit destule păreri pozitive despre el, dar tot am avut ceva nesiguranță atunci când l'am primit. Acum, sunt la cea de a 4 a ședință din cele 8 necesare, și sunt extaziata de rezultate. Parul crește foarte încet, în unele zone a căzut de tot, și firul de păr nu mai este așa de gros. Sunt fericită de alegerea pe care am făcut 'o atunci când l' am cumpărat și recomand tuturor femeilor să aibă un asemenea aparat în casă, pentru că își merită toți banii și face fix ce promite. PS: Un mare plus are și designul aparatului, care poate fi luat în orice călătoriei. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) Il folosesc de ceva timp si pot sa spun ca m-am indragostit de el. Firul de par a inceput sa se subtieze si s-a rarit considerabil de cand il folosesc. Se incalzeste daca il folosesti foarte mult dar nu e nicio problema poti continua sa te epilezi sau poti sa il opresti si sa astepti maxim 2 minute sa se raceasca. La sfarsit il poti sterge cu o carpa din microfibra pentru a nu il zgaria si gata. Rezultatele nu vor intarzia sa apara inca de la pria utilizare! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) Un aparat care este de mare ajutor si nu are efecte adverse de iritare ca aparatul de ras. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) Isi face treaba, recomand. Usor de folosit, rezultate vizibile dupa prima sedinta. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) După a treia utilizare sunt zone în care nu mai creste părul, însă în zona inghinală și în zona axilei este puțin mai greu de manevrat aparatul și probabil din cauza utilizării defectuoase crește încă păr destul de mult. Nu l-am putut folosi la intensitatea propusă din cauza durerii, așa că am redus intensitatea chiar și cu 2 trepte. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) Am utilizat conform programul și sunt fff mulțumită. O prietena nu a respectat perioadele de utilizare (la 2 saptamani), iar rezultatele sunt vizibil mai slabe. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb) Produsul este excelent. Face ceea ce promite daca respecti pasii si termenele de utilizare. Dupa circa 7 utilizari, mai am par in proportie de 30%. Astept sa dea rezultate si pe zonele ramase. Recomand produsul tuturor femeilor care vor sa scape de stresul epilatului. Este minunat. Ca un minus (pentru aplicatie) si banuiesc ca nu este greu de updatat: aplicatia. Dupa ce am terminat cele 4-5 sedinte de inceput (cele din 2 in 2 saptamani), aplicatia mi-a setat automat urmatoare data peste 6 saptamani. In manual scrie ca daca mai sunt zone ramase in care parul creste, poti sa folosesti aparatul in continuare dar nu mai devreme de 2 saptamani. Asa ca am continuat sa folosesc din 2 in 2 saptamani aparatul pentru zonele in care parul nu a disparut, dar aplicatia nu ma lasa sa imi notez mai devreme de data programata de aplicatie (ceea ce nu este foarte ok, pentru ca vreau sa am in evidenta ultima utilizare). Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5

Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb)

COD: [ SC1998/00 ] ID: 3670843
1.917,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.917,99 Lei
(TVA inclus)
Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb)

Descrierea produsului Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00, 250.000 impulsuri, Senzor nuanta piele, accesoriu fata, corp si inghinal, utilizare cu fir, husa (Roz/Alb)

 

În perioada 22 Ianuarie – 31 Decembrie 2024, încearcă orice epilator IPL Philips Lumea la tine acasă 90 de zile, și dacă nu se ridică așteptărilor tale, primești garantat banii înapoi. 
Vezi 
Regulamentul campaniei.

Inregistrează-ți produsul pe site-ul http://www.philips.ro/myphilips/register-product  și bucură-te de un an în plus de garanție comercială. Pentru mai multe detalii și informații te rugăm să consulți Regulamentul campaniei.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsEpilator IPL
Tip alimentareLa retea
Tip functionareLumina intens pulsata
SetNu
Durata de functionare250.000 de pulsatii
LavabilNu
Functie masajNu
Accesorii1 x Adaptor
1 x Husa
1 x Laveta de curatare
1 x Accesoriu pentru fata
1 x Epilator IPL
1 x Accesoriu pentru zona inghinala
1 x Accesoriu corp
AccesoriiNumar prinderi3
Cap pentru parul facialDa
Cap pentru zone sensibileDa
Cap pivotantNu
Date tehniceCuloareAlb/Roz
Adauga review

Review-uri

Philips Romania 04.11.2021 17:49
★★★★★
Produsul este excelent. Face ceea ce promite daca respecti pasii si termenele de utilizare. Dupa circa 7 utilizari, mai am par in proportie de 30%. Astept sa dea rezultate si pe zonele ramase. Recomand produsul tuturor femeilor care vor sa scape de stresul epilatului. Este minunat. Ca un minus (pentru aplicatie) si banuiesc ca nu este greu de updatat: aplicatia. Dupa ce am terminat cele 4-5 sedinte de inceput (cele din 2 in 2 saptamani), aplicatia mi-a setat automat urmatoare data peste 6 saptamani. In manual scrie ca daca mai sunt zone ramase in care parul creste, poti sa folosesti aparatul in continuare dar nu mai devreme de 2 saptamani. Asa ca am continuat sa folosesc din 2 in 2 saptamani aparatul pentru zonele in care parul nu a disparut, dar aplicatia nu ma lasa sa imi notez mai devreme de data programata de aplicatie (ceea ce nu este foarte ok, pentru ca vreau sa am in evidenta ultima utilizare). Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Produs bun

Contra

-
4 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 04.11.2021 17:47
★★★★★
Am utilizat conform programul și sunt fff mulțumită. O prietena nu a respectat perioadele de utilizare (la 2 saptamani), iar rezultatele sunt vizibil mai slabe. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Excelent! Recomand.

Contra

-
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 04.11.2021 17:47
★★★★★
După a treia utilizare sunt zone în care nu mai creste părul, însă în zona inghinală și în zona axilei este puțin mai greu de manevrat aparatul și probabil din cauza utilizării defectuoase crește încă păr destul de mult. Nu l-am putut folosi la intensitatea propusă din cauza durerii, așa că am redus intensitatea chiar și cu 2 trepte. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Un produs bun.

Contra

-
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 04.11.2021 17:46
★★★★★
Isi face treaba, recomand. Usor de folosit, rezultate vizibile dupa prima sedinta. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Exact cum ma asteptam

Contra

-
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 04.11.2021 17:46
★★★★★
Un aparat care este de mare ajutor si nu are efecte adverse de iritare ca aparatul de ras. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Excelent si usor de folosit de oricine

Contra

-
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 04.11.2021 17:45
★★★★★
Il folosesc de ceva timp si pot sa spun ca m-am indragostit de el. Firul de par a inceput sa se subtieze si s-a rarit considerabil de cand il folosesc. Se incalzeste daca il folosesti foarte mult dar nu e nicio problema poti continua sa te epilezi sau poti sa il opresti si sa astepti maxim 2 minute sa se raceasca. La sfarsit il poti sterge cu o carpa din microfibra pentru a nu il zgaria si gata. Rezultatele nu vor intarzia sa apara inca de la pria utilizare! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Foarte bun! Merita!

Contra

-
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 04.11.2021 17:44
★★★★★
Am căutat foarte multe păreri despre acest produs înainte să îl achiziționez, și am găsit destule păreri pozitive despre el, dar tot am avut ceva nesiguranță atunci când l'am primit. Acum, sunt la cea de a 4 a ședință din cele 8 necesare, și sunt extaziata de rezultate. Parul crește foarte încet, în unele zone a căzut de tot, și firul de păr nu mai este așa de gros. Sunt fericită de alegerea pe care am făcut 'o atunci când l' am cumpărat și recomand tuturor femeilor să aibă un asemenea aparat în casă, pentru că își merită toți banii și face fix ce promite. PS: Un mare plus are și designul aparatului, care poate fi luat în orice călătoriei. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Cel mai bun produs testat de mine

Contra

-
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 04.11.2021 17:44
★★★★★
Folosesc Philips Lumea de 5 ani. Sunt la al doilea aparat, este o investitie care merita toti banii, un aparat eficient, cu super rezultate. Foarte eficient mai ales pentru cele care sufera de foliculita. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Excelent si eficient

Contra

-
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 04.11.2021 17:43
★★★★★
Am folosit epilatotul de 4 ori pana acum (conform indicatiilor oferite de aplicatie) si sunt foarte multumita! Am mai ramas foarte putine fire de par, cam 10%... Sper ca rezultatele sa se pastreze in timp! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Rezultatele sunt uimitoare!

Contra

-
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 04.11.2021 17:43
★★★★★
Aparatul a reusit sa inlature cam 90% din par in mai putin de 8 sedinte. Multumesc Philips. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Chiar a meritat investitia.

Contra

-
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 04.11.2021 17:43
★★★★★
Isi face bine treaba, am scapat in proprtie de 90% de pilozitate. Am ten mai deschis la culoare si fir de par mai inchis. Considera ca isi merita banii, e destul de usor de folosit (aproximativ in 2h reusesc sa-l folosesc pe picioare, axile si fata). Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Un produs ce merita achizitionat

Contra

-
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 04.11.2021 17:42
★★★★★
Dacă dorești să aiba rezultate bune, este obligatoriu sa descarci aplicația Philips. Programul trebuie respectat întocmai și rezultatele vor apărea imediat după cea de-a doua ședință. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Un produs ce merita

Contra

-
2 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 04.11.2021 17:32
★★★★★
Recomand tuturor fetelor,femeilor...desi l-am achizitionat de curand si am reusit o singura data sa il folosesc,sunt fascinata de el!!! A trebuit sa ma epilez cu lama ,iar mie a-2-a zi deja aveam crescut insa folosind aparatul nu mi a mai crescut , Incredibil!!! ,am 2 saptamani si nu mi a mai crescut atat de repede si am pielea fina de matase!!!Abia acum dupa 2 saptamani incepe sa imi creasca putin din firele care le-am aveam sub piele. Recomand cu mare drag la toate fetele care la 2 saptamani avea un stres de a merge la salon.MERITA!!! NU MAI STATI PE GANDURI! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Foarte multumita

Contra

-
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 04.11.2021 17:31
★★★★★
Eram puțin sceptica în a alege un epilator IPL. Am cautat recenzii pe diferite site-uri de profil. Am decis sa îl iau și nu regret nici o secunda. Am dat o treapta mai jos decât îmi recomanda manualul și aplicația până m-am obișnuit cu el. Acum sunt la a 3-a ședința și deja se vad rezultate. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Foarte bun

Contra

-
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 04.11.2021 17:30
★★★★★
Înainte să am acest dispozitiv, eram cam neîncrezătoare în privința lui dar după ce ce l-am încercat, am ajuns la concluzia că nu face minuni însă într-adevăr ușurează viața unei persoane, ce îl folosește! Recomand, rezultatele se văd după perioada de început care este explicată în aplicație. Eu am văzut diferența de înainte și după și chiar își merită banii! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Rezultate neașteptate

Contra

-
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 04.11.2021 17:29
★★★★★
Produsul isi face treaba, trebuie sa ai rabdare si sa urmezi programul de epilare. Eu am scapat de mersul la salon, chiar isi merita banii. Il puteti achizitiona atunci cand este la oferta. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Produsul este incredibil!

Contra

-
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 04.11.2021 17:29
★★★★★
Produsul face ce promite! Este usor de utilizat iar aplicatia este de un real ajutor! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Produsul face ceea ce promite!

Contra

-
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 04.11.2021 17:28
★★★★★
Chiar a dat rezultate după primele sedinte! Merită toți banii! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

O achiziție foarte bună

Contra

-
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Bagis Ipec 16.08.2019 00:01
★★★★★
Merita cumpărat!

Pro

Îl folosesc de câteva luni, rezultatele se vad după aproximativ o luna, parul creste greu, firul de par se deschide la culoare vizibil.

Contra

M am bronzat cam tare și nu cred ca l pot folosi acum, am nunta pielii mult prea închisa pt a l putea folosi.
5 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ecaterina Draghiciu 02.04.2019 16:33
★★★★★
Initial am fost sceptica cu privire la aparatele IPL pe care le poti flosi de acasa, insa dupa ce salonul la care mergeam a anuntat o crestere a pretului semnificativa, m-am gandit sa ii dau o sansa acestui aparat. Sunt foarte multumita de el. Senzatia si rezultatul sunt aceleasi ca la salon. Mi-a fost recomndat de o colega de munca(ea avand o versiune mai veche, fara fir), la ea primele rezultate au aparut dupa 2 luni de folosire. La mine se vad imediat, probabil pentru ca am am 5 sedinte la salon. Deasemenea va recomand sa nu optati pentru aparatele care sunt folosite fara fir. Colega mea a observat ca acestea nu au aceeasi intensitate iar cu timpul bateria nu ajunge pentru o epilare totala si ia 2h sa se incarce. Capetele pentru diferite zone nu mi se par neaparat necesare. Ca sugestie va recomand sa utilizati aparatul dupa cum urmeaza: 1. Epileaza cu lama inainte cu o zi 2. Foloseste aparatul pe pielea epilata 3. Lasa firele de par sa creasca ele vor cadea dupa 1 saptamana 4. Dupa ce firele de par au cazut reia ciclul de la 1. Aparatul are un numar limitat de impulsuri, iar in acest fel veti putea sa obtineti cel mai bun rezultat si sa profitati cat mai mult de lumina IPL. Observatie!!! In gidul de folosire scrie ca parul trebuie epilat inainte cu lama, crema depilatoare sau ceara , eu nu recomand epilarea cu ceara deoarece acesta smulge firul de par, iar aparatul cu IPL actioneaza asupra radacinii firului, daca radacina lipseste acesta nu mai are unde sa actioneze.
11 din 18 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult