Glucometre

Filtrare produse
Ordonare dupa
Glucometru compact Beurer 3 in 1 GL50 EVO
385,99 LeievoCREDIT
Glucometru Beurer GL44 Lean + O cutie de 50 teste
118,99 LeievoCREDIT
Ordonare dupa
    Daca suferi de diabet, atunci stii cat de important este sa iti monitorizezi nivelul glicemiei. Astfel, vei obtine informatii importante pentru tine si medicul tau despre cum mancarea, activitatea fizica, medicatia sau stresul iti afecteaza glicemia. Astfel, medicul iti poate personaliza mai corect medicatia. Pentru a realiza acest lucru, ai nevoie de un glucometru, aparatul care masoara glicemia acasa. Acesta iti realizeaza un glucotest si iti afiseaza valori glicemie.
    Pentru pacientii de diabet, un aparat de masurare glicemie este absolut necesar. De asemenea, daca copilul tau sufera de diabet, ai nevoie de un glucometru pediatric. Acest aparat este extrem de usor de folosit, fiind necesara doar o proba mica de sange. Glucomentrul este special pentru deget, din care se ofera mostra de sange, dupa ce este introdusa banda tester glicemie.
    Dupa cateva secunde, aparatul va afisa valoarea glicemiei. In acest magazin online poti alege din numeroasele modele de glucometre pentru adulti sau copii la preturi avantajoase. Ai grija de sanatatea ta, monitorizandu-ti zilnic glicemia simplu si rapid utilizand un glucometru.