Killer Deals! Oferte incredibile pentru sute de produse! Vezi oferte
Multifunctional Laser Lexmark MX822ADXE, A4, monocrom, Fax, Retea, Duplex, ADF
Lexmark Multifunctional Laser Lexmark MX822ADXE, A4, monocrom, Fax, Retea, Duplex, ADF Proiectat pentru viteză şi disponibilitate, Lexmark MX822adxe imprimă alb-negru cu o viteză de 55 [52] ppm*, poate fi alimentat standard cu până la 2.750 de coli şi are o capacitate extrem de mare pentru toner.   Securitate cu acoperire inte 3762374
16999.99 Out of stock

Multifunctional Laser Lexmark MX822ADXE, A4, monocrom, Fax, Retea, Duplex, ADF

COD: [ MX822ADXE ] ID: 3762374
16.999,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
16.999,99 Lei
(TVA inclus)
Multifunctional Laser Lexmark MX822ADXE, A4, monocrom, Fax, Retea, Duplex, ADF

Descrierea produsului Multifunctional Laser Lexmark MX822ADXE, A4, monocrom, Fax, Retea, Duplex, ADF

Proiectat pentru viteză şi disponibilitate, Lexmark MX822adxe imprimă alb-negru cu o viteză de 55 [52] ppm*, poate fi alimentat standard cu până la 2.750 de coli şi are o capacitate extrem de mare pentru toner.
 
Securitate cu acoperire integrală
Abordarea cuprinzătoare a Lexmark în privinţa securităţii produselor reprezintă un mandat de design şi proiectare valabil pentru întregul nostru portofoliu de produse. Caracteristicile noastre de securitate vă ajută să păstraţi informaţiile în siguranţă – pe document, pe dispozitiv, în reţea şi în toate situaţiile similare. Drept consecinţă, Keypoint Intelligence – Buyers Lab a onorat Lexmark cu un prestigios premiu BLI PaceSetter pentru Securitatea imagisticii documentelor***. Iar acest produs Lexmark vă permite să fiţi pregătiţi pentru GDPR.
 
Interacţionaţi cu uşurinţa
Cu noul butonul frontal de alimentare şi portul USB, ecranul tactil color e-Task de 10" pentru a monitoriza şi configura setările de sistem şi accesul la piese şi consumabile printr-o singură uşiţă, este mai uşor ca oricând să lucraţi aşa cum doriţi. Datorită accesului frontal comod la calea de hârtie şi, nu va trebui să accesaţi aproape niciodată partea din spate a dispozitivului. Iar tăvile compatibile cu ADA au glisoare cu buton şi se deschid cu o singură mână, fără să necesite aplicarea unei forţe mari sau răsucirea.
 
Puterea de a excela
Un hard disk standard îmbunătăţeşte performanţa generală şi adaugă capacităţi, precum OCR, scanare la viteză maximă a originalelor amestecate, comprimarea imaginii, detecţia automată, eliminarea paginilor goale şi o opţiune de clasificare şi direcţionare. Iar finisoarele opţionale care pot capsa, perfora şi stivui permit executarea lucrărilor mari la nivel intern şi oferă proiectelor mai mici un aspect curat şi profesional.
 
Rezultate uimitoare, capturi excelente
Viteza de imprimare a primei pagini de numai patru secunde anunţă capacitatea de imprimare şi copiere de până la 65 [61] ppm*, susţinută de o combinaţie puternică între un procesor quad-core de 1,2 GHz şi memoria de până la 6 GB. Scanarea faţă-verso cu o singură trecere cu până la 150 [144] fpm completează ecuaţia vitezei, consolidată de alimentator de documente foarte mare, cu o capacitate de 200 de pagini şi detectarea cu ultrasunete a alimentării multiple, pentru a vă asigura că fiecare pagină este scanată.
 
Fără întreruperi
Cu acces la o capacitate de intrare standard de până la 2.750 de coli, cartuşe de toner de schimb cu capacitate de până la 55.000 de pagini**, unitate de imagine cu durată lungă de viaţă şi cuptor care nu necesită înlocuirea, veţi dedica mai mult timp imprimării şi mai puţin întreţinerii.
 
Proiectat pentru a dura
Cadrele din oţel şi un sistem robust de alimentare cu hârtie, care gestionează cu fiabilitate suporturi de tipuri şi dimensiuni diferite, suportă utilizarea intensivă şi are o durată lungă de viaţă chiar şi în cele mai dure medii. În plus, inovaţiile în ceea ce priveşte înlocuirea pieselor şi accesibilitatea vă ajută să rezolvaţi problemele rapid.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleFunctii Imprimanta, copiator, scanner
Tip hartieA4
TehnologieLaserjet alb/negru
ImprimareFormat suportatA4
Duplex imprimareDa
Viteza de printare alb/negru52 ppm
Rezolutie la printare alb/negru1200 x 1200 dpi
Volum de pagini lunar (A4)300.000
Volum de pagini recomandat (A4)3000 - 50000
CopiatorDuplex copiereDa
Viteza de copiere alb/negru52 cpm
Zoom (%)25 - 400%
Scanner:Duplex scanareDa
Rezolutia de scanare600 x 600 dpi
FaxViteza modem33.6 kbps
Manevrare hartieADFDa
Capacitate ADF200 coli
DiverseWirelessDa
ReteaDa
ProcesorQuad Core 1.2 GHz
Memorie2048 MB
Caracteristici fiziceLungime (mm)685.8
Latime (mm)693.4
Inaltime (mm)1392.9
Greutate (kg)85.9
Consum690W (Max.)
Acustic53 dBA
Vezi mai mult