Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Hota telescopica incorporabila Electrolux LFP539X, Putere de absorbtie 600 mc/h, 1 motor, 90 cm (Inox)
Electrolux Hota telescopica incorporabila Electrolux LFP539X, Putere de absorbtie 600 mc/h, 1 motor, 90 cm (Inox) Hota noastra discreta se potriveste perfect in mobilierul de bucatarie. Liniile suple complementeaza orice stil, iar sticla moderna se extinde pentru a capta mai multe mirosuri si vapori. Iar finisajul sau suplu si discret aduce o nota de clasa la decor 3796173
1750.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Hota telescopica incorporabila Electrolux LFP539X, Putere de absorbtie 600 mc/h, 1 motor, 90 cm (Inox)

COD: [ LFP539X ] ID: 3796173
2.011,99 Lei PRP
1.750,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 261,00 Lei
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.011,99 Lei PRP
1.750,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 261,00 Lei
Hota telescopica incorporabila Electrolux LFP539X, Putere de absorbtie 600 mc/h, 1 motor, 90 cm (Inox)

Descrierea produsului Hota telescopica incorporabila Electrolux LFP539X, Putere de absorbtie 600 mc/h, 1 motor, 90 cm (Inox)

Hota noastra discreta se potriveste perfect in mobilierul de bucatarie. Liniile suple complementeaza orice stil, iar sticla moderna se extinde pentru a capta mai multe mirosuri si vapori. Iar finisajul sau suplu si discret aduce o nota de clasa la decorul bucatariei tale.
 
Un gatit mai curat si modern
 
Bucura-te de mai mult spatiu si stil complementar cu hota Electrolux. Aceasta este incastrata direct in dulap si poate fi scoasa in exterior atunci cand este nevoie. Astfel, bucataria ta este moderna si functionala, indiferent de ceea ce gatesti.
 
Setarile hotei, acum simplificate
 
Functiile hotei tale devin foarte accesibile cu ajutorul comenzilor electronice intuitive. Regleaza setarile pentru lumina sau viteza ventilatorului pentru un gatit rapid si flexibil.
 
Mai multa vizibilitate, mai putina energie consumata
 
Lumina LED eficienta energetic este ideala pentru bucatarie, unde iluminarea este folosita frecvent, pentru perioade lungi de timp. Intensitatea mare, durata lunga de functionare si consumul energetic eficient sunt caracteristici esentiale pentru bucatariile moderne.
Aer curat de jur imprejur
 
Aceasta hota dispune de un motor puternic care elimina aburul rapid. Te vei putea bucura de o atmosfera mai curata atunci cand gatesti, mananci sau te relaxezi.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleNumar motoare1
Tip HotaIncorporabila telescopica
Capacitate de absortie (m3/h)600
Clasa energeticaC
CuloareInox
Consum de energie86.5 kWh/an
Nivel zgomot (dB)68
FiltruAcrilic lavabil
Numar trepte de reglare a vitezei de absorbtie3
Dimensiuni (L x A) cm86.1 x 33.9 x 29.8 cm
Vezi mai mult