Raporteaza o problema
Tastatura Gaming Marvo K634, Iluminata, USB (Negru)
Marvo Tastatura Gaming Marvo K634, Iluminata, USB (Negru)     PENTRU GAMINGTastatura Gaming K634   K634 reprezinta o alegere excelenta pentru pasionatii de jocuri PC aflati in cautarea unei tastaturi accesibile si capabile sa bifeze majoritatea cerintelor prezente pe lista scurta a oricarui gamer 3693694
93.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Tastatura Gaming Marvo K634, Iluminata, USB (Negru)

COD: [ MARVO_K634 ] ID: 3693694
93,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 88,99 Lei)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
93,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 88,99 Lei)
Tastatura Gaming Marvo K634, Iluminata, USB (Negru)

Scurta descriere

 
 
PENTRU GAMINGTastatura Gaming K634
 
K634 reprezinta o alegere excelenta pentru pasionatii de jocuri PC aflati in cautarea unei tastaturi accesibile si capabile sa bifeze majoritatea cerintelor prezente pe lista scurta a oricarui gamer. Astfel K634 ofera suport anti-ghosting ce permite apasarea simultana a maxim 19 taste cu inregistrarea corecta a tuturor comenzilor. Sistemul de iluminare tip Rainbow (multicolor) asigura o integrare eleganta cu restul perifericelor, fiind responsabil in acelasi timp si de asigurarea vizibilitatii optime in intuneric sau semi-intuneric.
 
 
FUNCTII MULTIMEDIA
 
Cele 8 taste multimedia existente ofera acces rapid si convenabil la functii uzuale precum modificarea volumului, controlul player-ului media sau deschiderea browser-ului de Internet.
 
 
ERGONOMIE SI FIABILITATETastatura Gaming K634
 
Marginea inferioara usor supra-dimensionata a tastaturii actioneaza ca un suport pentru incheieturile mainilor, facilitand o pozitie cat mai naturala si relaxata a acestora. Carcasa construita dintr-un plastic robust este completata de utilizarea unei platforme cu membrana care promite o fiabilitate a tastelor de pana la 10 milioane de apasari.

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsTastatura
Specificatii TastaturaConectivitateWired
Interfata tastaturaUSB
Tastatura GamingDa
IluminataDa
Culoare LEDRainbow
CuloareNegru
Lungime cablu (m)1.8