Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Placa video ASUS GeForce RTX 2060 Turbo, 6GB, GDDR6, 192-bit
Asus Placa video ASUS GeForce RTX 2060 Turbo, 6GB, GDDR6, 192-bit     Ventilator Dual-ball Bearing   Asus Turbo dispune de un ventilator cu rulment dublu, care este silentios, eficient si dureaza de doua ori mai mult decat design-ul cu manson. Pentru a spori fiabilitatea, ventilatorul a 3672721
2119.99 Out of stock

Placa video ASUS GeForce RTX 2060 Turbo, 6GB, GDDR6, 192-bit

COD: [ TURBO-RTX2060-6G ] ID: 3672721
  • Servicii evoMAG
2.119,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.119,99 Lei
(TVA inclus)
Placa video ASUS GeForce RTX 2060 Turbo, 6GB, GDDR6, 192-bit

Descrierea produsului Placa video ASUS GeForce RTX 2060 Turbo, 6GB, GDDR6, 192-bit

 
 
Ventilator Dual-ball Bearing
 
Asus Turbo dispune de un ventilator cu rulment dublu, care este silentios, eficient si dureaza de doua ori mai mult decat design-ul cu manson. Pentru a spori fiabilitatea, ventilatorul a fost proiectat cu rezistenta IP5X la praf, ceea ce inseamna ca praful nu va putea deteriora componentele sale interne.
 
 
Program de validare de 144 de ore
 
Performantele si testele de rezistenta incep cu cele mai recente titluri de jocuri - cum ar fi Fortnite, League Of Legends, Overwatch si PlayerUnknown's Battlegrounds. De asemenea, sunt efectuate studii de fiabilitate care includ un test de stabilitate de 144 de ore si o serie de benchmark-uri in 3DMark.
 
 
GPU Tweak II
 
Beneficiind de o interfata de utilizare redesenata, complet noua si foarte intuitiva, GPU Tweak II usureaza semnificativ activitatile de overclocking, acestea avand un suport vizual mai bun ca niciodata, dar oferind in continuare optiuni avansate pentru overclock-erii cu experienta. Cu un singur click, noua functie Gaming Booster maximizeaza performantele sistemului prin eliminarea tuturor proceselor redundante si alocarea automata a tuturor resurselor disponibile.
 
 
Iluminare subtila
 
Cooler-ul are o banda subtila iluminata, adaugand un accent profesional in calculatorul dumneavoastra.
 
 
Ray-tracing in timp real in jocuri
 
Ray-tracingul este solutia ideala pentru iluminare, reflexii si umbre autentice, oferind un nivel de realism cu mult peste ce este posibil utilizand tehnicile de afisare traditionale. NVIDIA Turing este primul procesor grafic cu ray-tracing in timp real.
 
 
Arhitectura NVIDIA Turing
 
Aceasta arhitectura revolutionara combinata cu noua platforma, GeForce RTX, imbina ray-tracingul in timp real, inteligenta artificiala si shadingul programabil. Nu ai mai vazut jocurile asa pana acum.
 
 
Performanta
 
Procesoarele grafice de gaming GeForce RTX vin cu memorie GDDR6 de ultima generatie, compatibilitate cu functiile DirectX 12 si multe altele. Aceasta este grafica reinventata.
 
 
Tehnologii inovatoare pentru gaming
 
Obtine cele mai recente tehnologii NVIDIA GameWorks pentru o afisare fluenta a jocurilor, experiente cinematice si captura revolutionara a imaginilor la 360 de grade, chiar si in realitatea virtuala. In plus, beneficiaza de performanta necesara pentru a controla cele mai recente monitoare, inclusiv VR, ultra rezolutii si monitoare multiple.
 
 
VR Ready
 
Experimenteaza performanta VR de generatie urmatoare, cea mai redusa latenta si compatibilitatea plug-and-play cu cele mai importante marci de VR - cu tehnologiile NVIDIA VRWorks. Efectele VR audio, fizice si haptice iti permit sa auzi si sa simti fiecare moment.
 
 
Drivere Game Ready
 
Beneficiaza de cele mai inalte niveluri de performanta si cea mai clara experienta posibila, chiar din momentul in care incepi sa joci.
 
 

Detalii tehnice

EsentialeChipsetnVidia
Model ChipsetGeForce RTX 2060
InterfataPCI-Express x16 3.0
Sistem de racireActiv (Dual-Slot)
SLIDa
DirectX12
OpenGL4.5
OpenCL1.2
RAMDAC400 MHz
Nr. Tranzistoare10800 milioane
Caracteristici tehniceMemorie (MB)6144MB
Bus memorie192 biti
Tip memorieGDDR6
Latime de banda336 GB/s
Proces de fabricatie12 nm
Conector alimentare (pini)1 x 8 pini
FrecventeFrecventa procesor1365 MHz Base - 1680 MHz Boost
Frecventa memorie14000 MHz
ExpunereRezolutie maxima (digital)7680 x 4320
ConectoriHDMIx2
DisplayPortx2
Caracteristici fiziceLungime (mm)268
Latime (mm)113.5
Grosime (mm)41
Vezi mai mult