Raporteaza o problema
Mouse Pad Gaming Logitech G440 (Negru)
Logitech Mouse Pad Gaming Logitech G440 (Negru) Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad   Mouse pad-ul Logitech G440 este locul unde una dintre armele tale de gaming cele mai importante, mouse-ul, va fi pregătit pentru mari victoria! G440 dispune de o suprafaţă de polipropilenă, ideal pentru  m 111701
128.99 In stock

Mouse Pad Gaming Logitech G440 (Negru)

COD: [ 943-000099 ] ID: 111701
128,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 128,39 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat maine dupa ora 18:00
Livrare prin curier:Se livreaza poimaine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
129,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 128,40 Lei)
Mouse Pad Gaming Logitech G440 (Negru)

Scurta descriere

Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad
 
Mouse pad-ul Logitech G440 este locul unde una dintre armele tale de gaming cele mai importante, mouse-ul, va fi pregătit pentru mari victoria! G440 dispune de o suprafaţă de polipropilenă, ideal pentru  moușii setați la rezoluție DPI mare, datorită căreia poţi simți adrenalina atunci când atingi viteze mari, fără  să pierzi controlul. Textura suprafeţei îmbunătăţeşte performanţa senzorului, în special atunci când este  folosit cu mouşi cu senzori de gaming Logitech G. Dezvoltarea pe trei straturi cu o bază de cauciuc şi un nucleu de polimer cu duritate ridicată îi oferă mouse pad-ului G440 o bază pentru manevre de mouse in-game extrem de precise.
 
 
Suprafaţă cu fricţiune scăzută
 
Fricţiunea scăzută a pad-ului oferă rezistenţă minimă picioarelor mouse-ului atunci când realizezi mişcări  scurte specifice gaming-ului cu DPI mare, fiind nevoie de mai puţină forţă pentru a porni sau a stopa o mişcare.

Textura solidă a suprafeţei
 
Textura solidă permite senzorului să scaneze acţiunea cât mai fidel, convertind mişcările mouse-ului în cele ale cursorului cu maxima precizie. Textura reprezintă o îmbunătăţire enormă faţă de suprafeţele murdare sau nepotrivite.

Suprafaţa optimă pentru senzorul Logitech G
 
Folosind o suprafaţă apropiată mediului optim de testare, mouse pad-ul G440 le oferă gamerilor acces la precizia şi acurateţea senzorului Logitech G.
 
 
Baza subţire de cauciuc
 
Gamerii care folosesc un DPI mare realizează mişcări fine ale mâinii şi chiar cea mai mică schimbare legata de suprafaţa de gaming poate interfera cu precizia cursorului. Suprafaţa de cauciuc asigură o bază stabilă pentru mişcarea mouse-ului.

 

Detalii tehnice
CaracteristiciMaterialPolyethylene
Greutate (g)229
Dimensiuni (mm)340 x 280 x 3
AlteleDedicat pentru gaming