Serviciul de PRELUARE și PLASARE COMENZI cât și cel de RIDICARE COMENZI este disponibil în continuare la locatia din Splaiul Unirii nr. 257-259!

Hub USB Hama port USB 2.0 (Negru)
Hama Hub USB Hama port USB 2.0 (Negru) Pentru conectarea pana la 4 dispozitive USB (de exemplu, un mouse, tastatura, imprimanta, stick de memorie USB) la un port USB. Transfer de date de mare viteza de pana la 480 Mbps. Porturile frontale va permite sa conectati dispozitive USB de pe partea 3589937
98.99 Out of stock

Hub USB Hama port USB 2.0 (Negru)

COD: [ 39776 ] ID: 3589937
  • Servicii evoMAG
98,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
98,99 Lei
(TVA inclus)
Hub USB Hama port USB 2.0 (Negru)

Scurta descriere

Pentru conectarea pana la 4 dispozitive USB (de exemplu, un mouse, tastatura, imprimanta, stick de memorie USB) la un port USB. Transfer de date de mare viteza de pana la 480 Mbps. Porturile frontale va permite sa conectati dispozitive USB de pe partea de sus pentru o simplitate si comoditate in utilizare. Distanta mare dintre porturile USB este excelenta pentru o conectare mai usoara a diverselor tipuri de mufe USB. Auto-alimentat, adica alimentarea HUB-ului se face prin mufa USB a unui PC/laptop. Potrivit si testat pentru USB 2.0, compatibil si cu USB 1.1. Cablu USB integrat pentru conexiunea cu un PC / laptop. Cerinte de sistem: Sistem de operare: Windows 8/7 / Vista / XP / 2000 si Mac OS 10.x. Detalii tehnice: Conexiune prin cablu: integrata. Numar de porturi USB: 4 porturi. Standard USB: USB 2.0. Model: Auto-alimentat. OTG compatibil: Nu. Culoare: Negru. Continut Pachet: 1 hub cu 4 porturi USB 2.0, instructiuni de utilizare. 

Detalii tehnice
Specificatii produsNumar porturi USB4
CuloareNegru