Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Scaun Gaming Canyon Argama CND-SGCH4AO, reglabil (Negru/Verde)
Canyon Scaun Gaming Canyon Argama CND-SGCH4AO, reglabil (Negru/Verde) Scaun Gaming CANYON Argama CND-SGCH4AO O combinatie castigatoare de functionalitate maxima si design elegant! Acest scaun este intarit cu un cadru metalic de 1,5 mm si o baza stabila in cinci colturi cu roti din poliuretan cu diametrul de 60 mm. Un ma 3788677 5 5
1356.99 Out of stock
Scaun Gaming Canyon Argama CND-SGCH4AO, reglabil (Negru/Verde) Foarte misto scaunul, am tot biroul echipat cu produse de la marca asta, mouse, tastatura casti si acum am luat si scaunul de care sunt foarte multumit
5
Scaun Gaming Canyon Argama CND-SGCH4AO, reglabil (Negru/Verde) foarte multumit de scaun, recomand
Scaun Gaming Canyon Argama CND-SGCH4AO, reglabil (Negru/Verde) Bun raport calitate - preț . Așteptăm să vedem cum se va comporta in timp.
Scaun Gaming Canyon Argama CND-SGCH4AO, reglabil (Negru/Verde) Foarte confortabil
Scaun Gaming Canyon Argama CND-SGCH4AO, reglabil (Negru/Verde) Scaun de buna calitate si foarte confortabil. Mulțumit de achiziție.

Scaun Gaming Canyon Argama CND-SGCH4AO, reglabil (Negru/Verde)

COD: [ CND-SGCH4AO ] ID: 3788677

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Scaun Gaming Canyon Argama CND-SGCH4AO, reglabil (Negru/Verde)

Descrierea produsului Scaun Gaming Canyon Argama CND-SGCH4AO, reglabil (Negru/Verde)

Scaun Gaming CANYON Argama CND-SGCH4AO

O combinatie castigatoare de functionalitate maxima si design elegant! Acest scaun este intarit cu un cadru metalic de 1,5 mm si o baza stabila in cinci colturi cu roti din poliuretan cu diametrul de 60 mm. Un material de umplutura cu efect de memorie acoperit cu piele ecologica durabila si de inalta calitate va aduce un plus de confort chiar si celor mai lungi sesiuni de jocuri. Un spatar inclinat, echipat cu suport pentru cap si spate, ce poate fi blocat la orice unghi intre 90 ° si 165 °, astfel incat sa il puteti indeparta pentru a va permite sa faceti o pauza si sa va relaxati intre batalii intense. Cotierele pot fi deplasate in sus si in jos, inainte si inapoi, si 15 ° in si in afara, pentru a oferi un plus de confort si sprijin. Culoarea „camuflaj” va face zona de joc mai autentica, astfel incat sa va puteti bucura de jocuri de strategie sau de razboi.

  • Cadru metalic gros de 1,5 mm
  • Baza metalica 5 stele cu roti din poliuretan de 60 mm
  • Lift ridicare pe gaz de ultima generatie Clasa 4
  • Spuma densa
  • Perna confortabila pentru tetiera
  • Piele ecologica de calitate
  • Suport lombar
  • Cotiere 3D ajustabile
  • Spatar inclinat 90°-165°
  • Greutate maxima - 150kg

Cadru metalic

Acest scaun este intarit cu un cadru metalic gros de 1,5 mm. Acest lucru este important pentru o mai buna durabilitate si stabilitate a scaunului, precum si pentru o manevrare imbunatatita. In plus, acest cadru face constructia scaunului si mai fiabila.

imagine produs

Baza ferma si stabila si Roti de 60mm

Baza metalica de 5 stele cu roti din poliuretan de 60 mm ofera scaunului o stabilitate excelenta si o rulare silentioasa pe orice suprafata. Datorita acestui fapt, scaunul se misca fara sa faceti un efort excesiv.

imagine produs

Lift Gaz din a 4-a Generatie

Scaunul are un lift de gaz fiabil, ce va permite sa reglati inaltimea scaunului cu precizie maxima. Datorita acestui fapt, puteti sta convenabil la orice masa, evitand tensiunea inutila pe brate si umeri. Liftul pe gaz este realizat cu cea mai recenta tehnologie, ce a fost supusa unor teste riguroase.

imagine produs

Piele ecologica si umplutura cu spuma

Scaunul este acoperit de o piele ecologica de inalta calitate asemanatoare celei utilizata in interiorul masinilor premium. Husa este perforata pentru o mai buna ventilatie, ceea ce face scaunul mai confortabil. Este usor de curatat, rezistent la daune si placut la atingere. Umplutura de spuma de inalta calitate sustine usor corpul, ajutand astfel muschii sa evite disconfortul si oboseala.

imagine produs

Suport lombar captusit

Partea inferioara a spatelui este adesea supusa unor sarcini excesive, asa ca am acordat o atentie speciala designului pernei de sprijin lombare. Va va oferi un confort maxim chiar daca doriti sa va jucati multe ore. Stati confortabil si bucurati-va de sesiuni lungi de jocuri!

imagine produs

Tetiera captusita

Sa castigi in batalii lungi este posibil numai atunci cand dispui de maxim de confort. Pentru a asigura acest lucru, am echipat scaunul cu o perna moale, ce ofera suport suplimentar pentru cap si permite gatului sa se odihneasca. Gata cu senzatia de oboseala la gat si umeri!

imagine produs

Cotiere 3D cu unghi intrare-iesire 15°

Aceste cotiere 3D sunt proiectate cu utilizarea celei mai noi tehnologii. Ele pot fi deplasate inainte si inapoi, in sus si in jos, si, de asemenea, pana la 15° in si in afara. Acest lucru va permite sa evitati suprasolicitarea bratelor pentru o lunga perioada de timp. Obtineti un confort maxim chiar si dupa multe ore de joc!

imagine produs

Spatar inclinat 90° - 165°

Odihneste-te fara sa pierzi controlul asupra jocului! Puteti inclina spatarul scaunului la 90° - 165°, si sa relaxati muschii spatelui si bratele. Cateva minute de relaxare - si revii in joc cu forte proaspete!

imagine produs

Mecanism “top gun”

Mecanismul „top gun” bine echilibrat si perfect centrat asigura locuri confortabile. Acesta aduce un efect moale „balansoar” scaunului de joc, permitandu-va sa reglati unghiul de sezut si nivelul de balansare.

Detalii tehnice

CaracteristiciSerieArgama
MaterialPiele artificiala
CuloareNegru/Verde
Greutate suportataMaxim 150 Kg
Dimensiuni box (cm)32 x 65 x 87
Greutate box (Kg)21
Accesorii incluseInclude 2 perne
TipGaming
Lungime54 cm
Adauga review

Review-uri

Dragos 25.01.2023 18:03
★★★★★
Scaun de buna calitate si foarte confortabil. Mulțumit de achiziție.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vio 23.09.2020 08:00
★★★★★
Foarte confortabil
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ovidello 22.07.2020 09:11
★★★★★
Bun raport calitate - preț . Așteptăm să vedem cum se va comporta in timp.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mihai Dospinescu 16.05.2020 09:12
★★★★★
foarte multumit de scaun, recomand
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Nicu 14.05.2020 08:52
★★★★★
Foarte misto scaunul, am tot biroul echipat cu produse de la marca asta, mouse, tastatura casti si acum am luat si scaunul de care sunt foarte multumit
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult