Raporteaza o problema
Scaun gaming Anda Seat Assassin King, reglabil (Negru/Alb/Albastru)
Anda seat Scaun gaming Anda Seat Assassin King, reglabil (Negru/Alb/Albastru) 3775760 5 1
589.99 Out of stock
Scaun gaming Anda Seat Assassin King, reglabil (Negru/Alb/Albastru) Un scaun pe masura, tind sa cred ca pretul cerut pentru el nu este real, daca n-ai stii cat costa ai spune 1000 de lei+, este piele ecologica nu vinilin ca pe alte scaune, nu scartaie absolut deloc, nu scoate niciun sunet, scriu acest review imediat dupa ce am returnat un Serioux Torin care a fost achizitionat la 580 de lei, pentru 100 de lei cat a fost diferenta pentru acest scaun este incredibil de crezut cate plusuri, Seriox-ul era praf, scartaia din toate incheieturile, scotea unele sunete ciudate, iti dadea o nesiguranta cand te lasai pe spate, etc, acest scaun de la Anda Seat ( firma americana dar componente produse in china) este un best-buy pana in suma de 1000 de lei as spune, poate chiar peste, este cu mult deasupra scaunelor genesis din toate seriile lor... nu mai am cuvinte de lauda ca sa va conving sa nu mai cumparati toate prostiile gen myria, serioux, kiring si alte prostii ce mai vand pe la noi ....ca sa fie asa clar, comparatie din propria experienta, Serioux(Firma romaneasca) vs Anda Seat(firma americana) ambele produc componente in china, diferenta e ca romanu vrea mult profit la produsele sale ... + ca m-a bucurat cand am gasit scaunele Anda Seat pe evomag la un pret asa bun, pentru cei necunoscatori, Anda Seat sunt si sponsori officiali ale multor competitii eSports, gen League of legends, cs:go, etc. Recomand cu toata increderea, repet BEST BUY in buget de 1000 de lei!
5

Scaun gaming Anda Seat Assassin King, reglabil (Negru/Alb/Albastru)

COD: [ AD4-03-BWS-PV ] ID: 3775760

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Scaun gaming Anda Seat Assassin King, reglabil (Negru/Alb/Albastru)

Scurta descriere

Momentan, acest produs nu are descriere
Detalii tehnice
CaracteristiciSerieAssassin King
MaterialSynthetic PU
CuloareNegru/Alb/Albastru
Dimensiuni produs (cm)133.5 x 51.5 x 52
Greutate box (Kg)33
Greutate produs (Kg)28
Accesorii incluseInclude 2 perne
Adauga review

Review-uri

Andrei Bran 22.05.2020 01:15
Un scaun pe masura, tind sa cred ca pretul cerut pentru el nu este real, daca n-ai stii cat costa ai spune 1000 de lei+, este piele ecologica nu vinilin ca pe alte scaune, nu scartaie absolut deloc, nu scoate niciun sunet, scriu acest review imediat dupa ce am returnat un Serioux Torin care a fost achizitionat la 580 de lei, pentru 100 de lei cat a fost diferenta pentru acest scaun este incredibil de crezut cate plusuri, Seriox-ul era praf, scartaia din toate incheieturile, scotea unele sunete ciudate, iti dadea o nesiguranta cand te lasai pe spate, etc, acest scaun de la Anda Seat ( firma americana dar componente produse in china) este un best-buy pana in suma de 1000 de lei as spune, poate chiar peste, este cu mult deasupra scaunelor genesis din toate seriile lor... nu mai am cuvinte de lauda ca sa va conving sa nu mai cumparati toate prostiile gen myria, serioux, kiring si alte prostii ce mai vand pe la noi ....ca sa fie asa clar, comparatie din propria experienta, Serioux(Firma romaneasca) vs Anda Seat(firma americana) ambele produc componente in china, diferenta e ca romanu vrea mult profit la produsele sale ... + ca m-a bucurat cand am gasit scaunele Anda Seat pe evomag la un pret asa bun, pentru cei necunoscatori, Anda Seat sunt si sponsori officiali ale multor competitii eSports, gen League of legends, cs:go, etc. Recomand cu toata increderea, repet BEST BUY in buget de 1000 de lei!

Pro

Totul de super calitate. Imi place foarte mult ca la banii astia gasesti o piele ecologica super calitativa si o stea la baza rotilor care este din aluminiu.

Contra

Nimic, chiar nu am nimic negativ sa spun despre acest scaun.
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu