Abonament 3 luni GRATIS SORA STREAM
Oem Abonament 3 luni GRATIS SORA STREAM Ce tip de jocuri pot gasi la Sora Stream ?   Sora Stream este platforma ideală atât pentru familii, cât și pentru jucătorii mai aventuroși. Veți putea găsi jocuri de tot felul: jocuri sportive pentru a vă elibera adrenalina, ca în Moto 3911993
149.00 In stock

Abonament 3 luni GRATIS SORA STREAM

COD: [ SORA STREAM ] ID: 3911993
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza poimaine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Abonament 3 luni GRATIS SORA STREAM

Descrierea produsului Abonament 3 luni GRATIS SORA STREAM

Ce tip de jocuri pot gasi la Sora Stream ?
 
Sora Stream este platforma ideală atât pentru familii, cât și pentru jucătorii mai aventuroși. Veți putea găsi jocuri de tot felul: jocuri sportive pentru a vă elibera adrenalina, ca în MotoGP 20; jocuri în care vei trăi aventuri fantastice, ca în Darksiders; jocuri în care trebuie să-ți folosești toată ingeniozitatea și strategia, ca în Agatha Christie - The ABC Murders; sau altele unde poți retrăi acele vremuri minunate din categoria noastră retro, precum Tetris, printre multe altele.
 
Ce trebuie sa instalez pentru a juca cu Sora Stream ?
 
Singurul lucru de care aveți nevoie după înregistrare este aplicația Sora Stream. Îl puteți descărca GRATUIT de pe site-ul nostru. De restul se va ocupa Sora Stream.
 
 
 
Care sunt cerintele pentru a utiliza Sora Stream ?
 
Puteți accesa Sora Stream cu toate dispozitivele dvs. Android (5.0 sau o versiune ulterioară) sau Windows (7 sau o versiune ulterioară). De asemenea, aveți nevoie de o conexiune stabilă la internet pentru a vă oferi acces la catalogul nostru de jocuri. Deși lățimea de bandă consumată în medie este mai mică, se recomandă să aveți la dispoziție cel puțin 20 Mbps pentru a vă bucura de cea mai bună experiență posibilă.
 
Pentru mai multe informatii accesati aici !

Detalii tehnice