Raporteaza o problema
Camera Auto Mio MiVue 788 Connect, Full HD (1920 x 1080), LCD 2.7" (Negru)
Mio Camera Auto Mio MiVue 788 Connect, Full HD (1920 x 1080), LCD 2.7" (Negru) Achizitioneaza in perioada 01.08.2019 - 31.12.2019 orice Camera Video sau Navigatie GPS Mio si beneficiezi de garantie 36 Luni. Produsele vor beneficia de aceasta garantie in baza Facturii/Bonului fiscal. Martorul dvs. ocular pe șosea  3600554 5 1
949.00 Out of stock
Camera Auto Mio MiVue 788 Connect, Full HD (1920 x 1080), LCD 2.7" (Negru) Am primit acesta camera, drept pt care am achizitionat ulterior camera pt spate si Smart box pentru mod parcare. Foate impresionat de filmarea pe timp de noapte, unghi mare , lentile din sticla, in mod parcare filmeaza doar pe senzor de miscare. Va recomand
5

Camera Auto Mio MiVue 788 Connect, Full HD (1920 x 1080), LCD 2.7" (Negru)

COD: [ MiVue788Connect ] ID: 3600554
1.099,00 Lei
-14%
(mai ieftin cu 150,00 lei)
949,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 948,40 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.099,00 Lei
-14%
(mai ieftin cu 150,00 lei)
949,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 948,40 Lei)
Camera Auto Mio MiVue 788 Connect, Full HD (1920 x 1080), LCD 2.7" (Negru)

Scurta descriere

Achizitioneaza in perioada 01.08.2019 - 31.12.2019 orice Camera Video sau Navigatie GPS Mio si beneficiezi de garantie 36 Luni. Produsele vor beneficia de aceasta garantie in baza Facturii/Bonului fiscal.


Martorul dvs. ocular pe șosea 
 
Dacă altcineva vă accidentează, veți putea să dovediți că a fost vina persoanei respective?
 
Din păcate, contestarea răspunderii și tacticile de obținere de bani prin accidente înscenate devin din ce în ce mai frecvente. Acesta este cel mai cumplit coșmar al oricărui șofer.
 
Cu ajutorul camerei de bord MiVue 788 CONNECT, puteți fi liniștit că nimeni nu va încerca să vă păcălească pe șosea. De asemenea, veți avea conexiune Bluetooth™ pentru a rămâne conectat cât timp sunteți la volan.
 
Imagini de calitate excelentă pentru înregistrări exacte 
 
Camera MiVue 788 CONNECT utilizează un senzor optic calitate superioară și un obiectiv cu unghi larg de 140° pentru înregistrări video precise, 1080p full HD la 30 cps. Veți putea filma plăcuțe de înmatriculare*, indicatoare rutiere și marcaje pe care le veți putea folosi ca dovezi pentru a vă susține propria versiune asupra evenimentelor. Camera înregistrează cu claritate și în condiții de lumină scăzută.
 
Ușor de utilizat pentru economie de timp 
 
Camera MiVue 788 CONNECT a fost proiectată pentru a fi simplu de utilizat. Introduceți un card SD, conectați– o la sursa de alimentare a autovehiculului dvs., iar camera va începe să înregistreze imediat ce porniți motorul.
 
Meniurile intuitive cu pictograme mari de pe ecranul tactil asigură o navigare ușoară. Mai simplu de atât nu se poate.
 
Conexiune Bluetooth™ pentru primirea notificărilor în siguranță în timp ce sunteți la volan 
Efectuați sincronizarea cu smartphone– ul pentru a afișa notificările pe ecran. Dacă așteptați un mesaj important, veți ști când să opriți pentru a– l verifica în siguranță.
 
Conexiune WIFI pentru transfer rapid, fără cablu 
 
Transferați fișiere către aplicația pentru smartphone MiVue Pro simplu și rapid. Veți avea întotdeauna o copie de rezervă a înregistrării, stocată în siguranță pe telefon. De asemenea, dacă doriți să partajați experiența dvs. la volan, puteți transmite pe Facebook™.* Pentru a facilita utilizarea, veți primi actualizări wireless pentru firmware și camera de supraveghere.
 
Caracteristici de siguranță pentru a șofa fără teamă 
 
Camera MiVue 788 CONNECT include avertismente privind camerele de supraveghere, care sunt actualizate pe întreaga durată de viață a dispozitivului.
 
De asemenea, este prevăzută cu sistemul avansat de asistență pentru conducătorul auto (ADAS), care include Sistemul de avertizare în caz de părăsire involuntară a benzii de rulare (Lane Departure Warning System), Sistemul de avertizare în caz de coliziune frontală (Forward Collision Warning System) și Sistemul de avertizare împotriva oboselii (Fatigue Warning).
 
Senzorul G detectează schimbările bruște de direcție și coliziunea, declanșând automat înregistrarea de urgență a evenimentelor, care nu poate fi suprascrisă. Puteți șofa în siguranță, știind că aveți o cameră de bord care veghează în locul dvs.
 
GPS încorporat pentru înregistrarea locației și a vitezei 
 
Locația pe GPS și viteza sunt înregistrate pe fiecare film, constituind dovezi importante în caz că aveți nevoie de ele. Modulul GPS este complet încorporat în unitate, spre deosebire de alte camere de bord de pe piață. Aparatul include și alerte de viteză, pentru a vă menține mereu în limita legală.
 
Finisaj de calitate, construit ca să dureze 
 
Camera MiVue 788 CONNECT este rezistentă, inteligentă și elegantă. De asemenea, este suficient de mică pentru a încăpea în torpedo atunci când nu o utilizați.
 
Adaptați– o în funcție de nevoile dvs. 
 
Dispozitivul MiVue 788 CONNECT este compatibil cu camera MiVue A20 amplasată în spatele autovehiculului, pentru a oferi siguranță completă prin înregistrarea imaginilor de pe lunetă.
 
Dacă adăugați un kit cu conectare prin cablu (cum ar fi Mio MiVue Smartbox), camera de bord va înregistra în modul parcat pentru mai multă siguranță
 
*Partajarea și/sau transmiterea în direct a informațiilor cu caracter personal
este la discreția utilizatorului. Vă rugăm să verificați legislația în vigoare.
Detalii tehnice
EcranTip EcranLCD
Diagonala (inch)2.7"
Rezolutie filmare1920 x 1080
ObiectivLentilef=1.8 mm
Unghi de filmare140 grade
MemorieMediu stocareMemory Card
Tip cardmicroSD (pana la 128GB, clasa 10, neinclus in pachet)
Functii SpecialeWi-FIDa
Alte informatiiMotion detection
AlteleDimensiuni52.5 x 87.8 x 31.9
Greutate100g
CuloareNeagra
Adauga review

Review-uri

iustin 10.01.2018 14:39
Am primit acesta camera, drept pt care am achizitionat ulterior camera pt spate si Smart box pentru mod parcare. Foate impresionat de filmarea pe timp de noapte, unghi mare , lentile din sticla, in mod parcare filmeaza doar pe senzor de miscare. Va recomand
6 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu