Top 10 uscatoare de par | Feon de par

0
2641

In cautarea celor mai bune uscatoare de par pentru aranjarea coafurii sau a celor mai bune ondulatoare de par intr-un mod rapid, am descoperit cateva modele de senzatie. Impartasim cu voi experienta noastra si vrem sa stim, voi ce feon de par folositi.

De asemenea, fiind in secolul vitezei, avem nevoie de un uscator profesional, care sa usuce repede parul si care, sa suporte diferite tipuri de difuzoare pentru coafat. In acest articol vei gasi toate informatiile care te ajuta sa alegi cele mai bune uscatoare de par profesionale si ieftine.

In cautarea unui cadou perfect pentru el, aici ai sa gesesti epilatoare bune dar si cele mai bune masini de tuns parul profesionale, la pret mic

Ce este si cum functioneaza un feon de par

Un feon de par nu este altceva decat un dispozitiv electronic folosit pentru a usca si a coafa parul folosind aer cald. Acesta este compus dintr-un motor electric care actioneaza un ventilator pentru a sufla aer cald printr-un element de incalzire si apoi printr-un difuzor pentru a directiona fluxul de aer catre par.

Daca spunem 2024, spunem viteza si miscare continua. De ce? Pentru ca in prezent totul se intampla repede si avem nevoie sa economisim cat mai mult timp pentru a ne ramane si ceva ore de petrecut cu familia si cu prietenii. Indiferent ca preferi baile lungi sau dusurile foarte rapide, uscarea parului poate sa fie o procedura care iti rapeste minute in sir.

Desigur, tehnologia a avansat in beneficiul nostru, asa ca pana si uscatoarele de par trebuie alese cu grija pentru ca ele sa devina un instrument util care sa te ajute sa iti usuci parul intr-un timp cat mai scurt, fara sa pierzi minute in sir in fata oglinzii din baie.

Atunci cand vrei sa cumperi un uscator profesional, nu te uita doar la brand. Incearca sa te documentezi si sa pui accentul pe lucrurile care conteaza, cum ar fi:

  • timpul de uscare necesar
  • protectia pe care o ofera uscatorul de par
  • functiile de facilitare a stylingului
  • dimensiunea (in cazul in care vrei sa calatoresti peste tot cu el)
  • alte functii care te pot ajuta sa obtii coafuri dorite

Evomag iti propune foarte multe modele de uscatoare de par, in asa fel incat sa ai de unde alege. Nu numai ca economisesti timp daca alegi un uscator profesional potrivit, dar obtii coafura dorita intr-un mod simplu si eficient.

Uscatoare de par profesionale

Iata un top 10 al celor mai practice uscatoare de par in 2024. Remington, Babyliss Pro, Philips sau Panasonic sunt doar cateva din cele mai bune branduri producatoare de uscatoare de par. Cand alegi un feon, important este ca el sa iti fie de folos, sa isi faca repede treaba iar tu sa fi multumita.

Un uscator profesional va avea grija sa nu iti arda firul de par. Mai mult, suporta diferite difuzoare performante pentru coafura. Este important pentru rapididate, comoditate dar si protectie, sa alegi uscatoare de par profesionale.

1.Feon par Philips cu tehnologie ThermoShield

uscatoare de par

Nu numai ca iti usuca parul relativ repede, fiind cu 20% mai eficient decat un feon de par clasic, dar beneficiaza si de un senzor de detectare a supraincalzirii care optimizeaza temperatura aerului in asa fel incat parul sa nu fie afectat de temperatura mult prea ridicata si de contactul direct cu firul de par.

Cel mai probabil, stilistul tau ti-a observat firul de par afectat de caldura mult prea mare a uscatorului in cazul in care nu folosesti unul cu tehnologia ThermoShield. Acum e momentul sa faci o schimbare pentru a-ti recapata aspectul frumos si sanatos al parului.

In plus, cu ajutorul acestui uscator profesional de la Philips o sa poti sa iti aranjezi coafura mult mai usor, asta deoarece ionii minerali fac firul de par mai fin, adica mai usor de aranjat.

Vei avea un par neted si lucios fara sa fie nevoie sa treci prea des pe la salon, asa ca nu numai ca enomisesti timp, dar salvezi si bani.

Este important sa pui accentul pe modul in care arata parul tau, dar si protejarea lui conteaza foarte mult, mai ales pe termen lung. Este motivul pentru care recomandam doar cumpararea unui uscator profesional.

2.Uscator profesional Philips cu tehnologie ThermoShield si 3 trepte de caldura

Asemanator cu primul uscator prezentat, PHILIPS Seria 5000 BHD514/00, 2300 W, 2 viteze, cu 3 trepte de caldura si tehnologie ThermoShield. Aceasta este o optiune ideala indiferent de lungimea sau de volumul parului.

O sa observi ca diminetile tale devin mult mai simple odata ce achizitionezi acest tip de uscator. Si asta pentru ca este de doua ori mai rapid decat un feon de par obisnuit si permite 3 setari de temperatura.

Motorul foarte puternic creeaza viteze ale aerului care pot sa ajunga chiar si la 110 km/h, ceea ce garanteaza eficienta acestui uscator profesional de la Philips pentru ca permite o uscare foarte rapida.

Vrei sa ajungi repede la munca sau ai uitat de o intalnire si trebuie sa arati impecabil? Acest uscator este o varianta fezabila atat ca pret, cat si ca functii.

In plus, designul este unul foarte catchy, iar noi iti propunem varianta mov pe care o gasesti pe Evomag la un pret atractiv si convenabil. Acest uscator profesional are un avantaj in plus. Si anume ca ai posibilitatea de a folosi un jet de aer rece pentru fixarea coafurii exact asa cum iti doresti.

3. Uscatoare de par Remington PROluxe

Uscatoare de par Remington PROluxe AC9140

Daca vrei sa te bucuri de un uscator de super calitate, Remington este un brand care exceleaza in acest domeniu.

Modelul AC9140, 2400 W, Motor AC cu 3 trepte temperatura, 2 viteze, jet de aer rece, 2 concentratoare si difuzor iti va simplifica mult procesul de uscare a parului.

Caldura este utilizata in mod inteligent pentru a-ti fixa coafura, iar concentratorul face acest uscator si mai eficient pentru ca distribuie caldura in mod uniform pentru uscare rapida.

Jetul de aer rece te asigura ca parul tau va arata impecabil intreaga zi pentru ca fixeaza cu succes, iar parul rezista ore in sir indiferent de cat de multa miscare faci.

Asadar, economisesti foarte mult timp pentru ca, in loc sa stai in fata oglinzii si sa treci cu aerul cald de 10 ori peste aceeasi suvita, o sa poti sa usuci rapid parul. Coafura va fi si ea gata in doar cateva minute, mult mai repede decat in mod obisnuit. Castigi timp pretios si parul tau va arata foarte bine.

4.Uscatoare de par Babyliss

feon de par

Atunci cand vrei sa achizitionezi un uscator profesional, eficient pentru acasa, dar si foarte comod de folosit, uscatorul BaByliss BA6715DE, 2400 W este alegerea ideala.

Dotat cu 3 trepte de caldura, acesta te va ajuta sa iti usuci parul mult mai repede decat un feon de par clasic. Forma lui permite folosirea fara nicio problema chiar daca nu esti un expert in hairstyling.

Functiile de protectie sunt indispensabile cand vine vorba de un uscator modern. Babyliss este un brand care pune accentul pe evitarea deteriorarii parului, asa ca iti ofera inclusiv aceasta siguranta care nu este deloc de neglijat.

Trebuie sa realizezi ca parul este expus zilnic la factori poluanti care pot sa duca la un aspect neingrijit. Asa ca ia-ti toate masurile de siguranta pentru a-ti proteja parul, mai ales daca vrei ca acesta sa arate bine tot timpul.

5.Uscator de par Panasonic

feon de par Panasonic

Panasonic este un brand renumit. Stim ca aceste uscatoare de par produse de Panasonic se remarca prin calitate, durabilitate si functii evoluate care contribuie la o uscare rapida si eficienta a parului.

Disponibil pe Evomag la un pret bun, uscatorul Panasonic EH-NA65-K825, 2000W are 3 trepte de viteza. Este conceput in asa fel incat sa ai posibilitatea de a accelera procesul de uscare, precum si jet de aer rece. Cu ajutorul acestuia, coafura ta va rezista o perioada indelungata.

Designul uscatorului este si el atractiv, fiind chiar un obiect de decor in baie datorita dispozitivului de agatare incorporat.

6.Un feon de par care se remarca prin functiile imbunatatite

 Uscator de par Valera EPOWER 2030 Pure Rotocord

EPOWER 2030 Pure Rotocord EP2030 D RC PW EU are nu mai putin de 6 viteze care te ajuta sa iti usuci podoapa capilara intr-un timp foarte scurt.

Este cu pana la 35% mai rapid decat cu un feon de par banal. Tehnologia inteligenta a fluxului de aer, jetul de aer rece si duzele de concentrare profesionale ultra-subtiri te ajuta sa iti aranjezi parul fara efort.

Imediat dupa uscare si coafare o sa arati ca si cum tocmai ai iesit de la salon.

Uscatoarele de par Valera sunt utilizate in industria HoReCa, in baile de hotel, datorita pretului convenabil, dar si pentru ca ajuta la economia de timp.

Cu siguranta, nicio persoana care se afla in vacanta nu vrea sa isi petreaca prea mult timp uscandu-si parul, asa ca eficienta este absolut necesara cand vine vorba de un uscator profesional.

7. Uscator de par Valera Vanity HI-POWER Rotocord

Uscatoare de par Valera Vanity HI POWER Rotocord

Tot din categoria uscatoarelor de par premium, pe Evomag descoperi un model ideal pentru uscare rapida, produs de brandul Valera.

Aceste uscatoare sunt destul de usoare, asa ca le puteti manui cu usurinta. Sunt foarte comod de utilizat. Cele 6 niveluri de temperatura iti ofera posibilitatea de a alege cata caldura vrei sa utilizezi pentru uscarea parului.

Filtrul detasabil iti permite sa le cureti foarte usor si rapid. Functia de ionizare este ideala pentru protejarea parului si impiedicarea deteriorarii acestuia.

Stilistul tau va fi mandru atunci cand iti va vedea parul sanatos si voluminos chiar daca de cele mai multe ori il usuci acasa.

8.Uscatoare de par Jimmy

Uscatoare de par ieftine

Un uscator profesional portabil electric, Jimmy F6 arata si foarte bine. Si asta pe langa caracteristicile tehnice care il recomanda.

Are un design ergonomic si elegant si este ideal pentru a-l transporta in geanta atunci cand calatoresti. Datorita calitatilor sale nu deterioreaza parul ci, din contra, contribuie la hidratarea sa. Foloseste tenologia inovatoare nano-ion care absorbe umezeala din aer. Simultan, injecteaza ioni bogati in umiditate in firul de par.

Datorita jetului cu presiune mare, uscatorul este foarte eficient si asigura uscare rapida pentru ca ajunge pana la radacina firului de par, uscand atat lungimea, cat si baza.

In plus, dotarile inteligente ale uscatorului te ajuta sa iti aranjezi coafura foarte usor.

9.Uscatoare de par Dyson Supersonic

Uscatoare de par Dyson Supersonic HD07

Din categoria uscatoarelor de par profesionale nu are cum sa lipseasca modelul Supersonic de la Dyson.

Exact asa cum ii spune si numele, acestea te ajuta sa iti usuci parul repede si sigur. Dyson este ideal de folosit inclusiv in saloane, acolo unde traficul este mare.

Accesoriul impotriva firelor rebele te va convinge cu siguranta sa investesti in acest uscator profesional. Dupa fiecare uscare parul tau o sa arate impecabil.

Tehnologia Air Multiplier te ajuta sa usuci parul si sa il aranjezi in acelasi timp. Dyson vine cu versiunea V9 este de 6 ori mai rapida comparativ cu alte uscatoare de par.

Asadar, daca ai parul drept si vrei ca acesta sa arate mereu impecabil, uscatorul de la Dyson este ceea ce cauti datorita accesoriului care te scapa de fire rebele.

10.Feon de par Dyson

Un uscator de par complet, modelul HD12 Professional Edition Hair Treatment de la Dyson.

Model recunoscut in industria beauty pentru caracteristicile sale evoluate. feonul de par de la Dyson este deosebit de util mai ales atunci cand vrei sa usuci parul foarte repede. Fara prea mult efort, protejandu-l si aranjandu-l in acelasi timp, uscatorul de par profesional Dyson este alegerea ideala.

In primul rand, filtrul uscatorului ii asigura rezistenta. Astfel ca nu va trebui sa il cureti zilnic, lucru care te ajuta sa economisesti timp.

De asemenea, placile flexibile ajuta la fixarea coafurii mult mai usor. Functia de ColdShot, odata activata, contribuie la aranjarea super controlata.

FInisajul va fi neted si stralucitor, exact cum iti doresti. Chiar daca pretul este ceva mai ridicat, beneficiile acestui uscator profesional sunt numeroase.

Un uscator de par poate sa faca diferenta dintre o zi buna si una care incepe cum nu se poate mai prost.

Atunci cand te afli in fata oglinzii, alarma a sunat de mult timp. Ziua de munca ar fi trebuit sa inceapa iar tu, ai nevoie de accesorii care sa iti faca viata mai usoara.

Din fericire, pe Evomag gasesti numeroase tipuri de uscatoare de par, potrivite pentru toate buzunarele.

Preturile incep de la 35 de lei si ajung la 2500 lei, in functie de nevoile pe care le ai si de suma pe care esti dispus sa o investesti in acest device.

Recomandarile noastre sunt pentru persoanele care apreciaza accesoriile de calitate, in ton cu tehnologia si care iti fac viata mai usoara.

Protejarea parului este un alt factor foarte important, asa ca in acest top am inclus numai uscatoare de par care nu deterioreaza firul de par.

Cele din game profesionale sau cele care au preturi mai ridicate sunt foarte eficiente in acest sens deoarece confera protectia de care are nevoie parul tau.

Spre deosebire de uscatoarele de par clasice care ataca parul cu aer cald fara nicio protectie, cele prezentate de noi si disponibile pe Evomag nu numai ca feresc firul de supraincalzire, dar ajuta chiar la hidratarea parului.

Dupa uscare, podoapa ta capilara va arata impecabil. Vei avea volumul dorit si stralucirea de reclame fara prea mult efort.

Daca esti intotdeauna pe fuga sau daca vrei sa ii oferi parului tau rasfatul de care are nevoie, Evomag te asteapta cu cele mai performante uscatoare de par si cu preturi imbatabile.

Lasa un raspuns