Cele mai bune telefoane 2024

0
1730

Cele mai bune telefoane 2024 le gasesti si pe evoMAG la super preturi. Pentru a-ti fi mai usor sa iei o decizie in ceea ce priveste achizitia viitorului telefon, am intocmit un top telefoane 2024 pe care ti-l lasam mai jos. Am inclus aici cel mai bun telefon gaming, cel mai bun telefon Android, cel mai bun telefon economic, telefoane 5g, cel mai bun iPhone, modele telefoane bune de neratat.

cele mai bune telefoane

In top telefoane 2024 se claseaza:

  • Samsung Galaxy A14 – cel mai accesibil telefon Samsung
  • Samsung Galaxy A34 5G – cel mai bun telefon Android mid-range
  • Iphone 14 Pro – iPhone-ul perfect
  • Iphone 14 Pro Max – cel mai bun si cel mai mare iPhone
  • Iphone 12 Pro Max  – unul dintre cele mai bune telefoane iPhone pentru performanta
  • Xiaomi Note 11S – cel mai bun Xiaomi la pret mic
  • Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G – smartphone Xiaomi la pret bun
  • Google Pixel 8 Pro – cel mai bun telefon Google Pixel pentru poze
  • Google Pixel 8 – cel mai durabil telefon Google Pixel
  • ASUS ROG 5 – regele telefoanelor gaming
  • Oneplus 9 Pro – smartphone puternic potrivit pentru jocuri
  • Samsung z fold 6 – noua senzatie de la samsung gama z apare in aceasta vara

In randurile care urmeaza vom descrie cate doua telefoane bune si apreciate de la fiecare marca-n parte.

cele mai bune telefoane samsung 2024

Care sunt cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara de la Samsung? In top telefoane 2024, Samsung aduce cateva telefoane bune si econimice, pentru segmentul de clienti doritor de telefoane bune la preturi mai mici.

  • Samsung Galaxy A54 5G
  • Samsung Galaxy A34 5G
  • Samsung Galaxy A14 5G
  • Samsung Galaxy A14

Cele mai bune telefoane Samsung raport calitate-pret

Samsung Galaxy A14 este in top telefoane 2024 si este un smartphone care combina caracteristicile avansate cu un design elegant si minimalist. Acest dispozitiv se distinge prin afisajul Infinity-V de 6,6 inch, care ofera o experienata de vizionare dinamica si colorata.

Ecranul LCD mare FHD+ iti permite sa te bucuri de imagini clare si detaliate, motiv pentru care  Samsung Galaxy A14 este ideal pentru vizionarea videoclipurilor si navigarea pe web. Ba mai mult, este si un telefon gaming pe care te poti juca jocuri dupa bunul plac.

Designul Samsung Galaxy A14 este elegant si minimalist, intr-o paleta de culori care il face unic. In ciuda dimensiunii sale compacte (50 x 50 x 28 cm), acest smartphone cantareste doar 202 grame. Este comod de tinut in mana si usor de transportat.

Dintre numeroasele modele de telefoane 5g, Samsung Galaxy A14 se mai remarca si prin camera sa tripla. Camera principala de 50 MP capteaza imagini clare, permitandu-ti sa surprinzi cele mai frumoase momente intr-o calitate uimitoare. Indiferent daca faci fotografii in lumina naturala sau in lumina scazuta, asteapta-te la rezultate excelente.

Bateria de 5.000 mAh asigura o durata lunga de viata, astfel incat sa poti utiliza smartphone-ul toata ziua fara sa iti faci griji cu privire la incarcarea acestuia. Indiferent daca doar navighezi pe internet, vizionezi videoclipuri sau te joci, vei avea intotdeauna suficienta baterie pentru a face ceea ce iti place.

Referitor la memorie, Samsung Galaxy A14 are 4GB de memorie RAM si 64GB de memorie interna extensibila. Asta inseamna suficient spatiu pentru a-ti salva fotografiile, videoclipurile, aplicatiile si fisierele preferate.

Printre cele mai bune telefoane marca Samsung, telefoane 5g, se numara si Samsung Galaxy A34 5G.

Samsung Galaxy A34 5G este un smartphone care se remarca prin performantele sale remarcabile si designul elegant. Acest dispozitiv, cu un sistem de operare Android, ofera tehnologie celulara 5G si asigura conectivitate rapida si fiabila.

Samsung Galaxy A34 5G face parte din top telefoane 2024 pentru ecranul sau Super AMOLED FHD+ de 6,6 inch. Acest tip de ecran ofera o experienta vizuala de neegalat, cu imagini frumoase si o rata de reimprospatare de 120hz. Culorile sunt vii si luminoase, facand fiecare imagine sau video extrem de realist.

Designul Samsung Galaxy A34 5G este la fel de impresionant. Cu linii simple si culori versatile, lasa senzatia de telefon modern si sofisticat. Camera este perfect incorporata in corpul dispozitivului, oferindu-i un aspect curat si minimalist.

Folosindu-te de camera principala de 48 MP, vei putea surprinde cele mai importante momente in imagini de calitate inalta. Imaginile vor fi intotdeauna clare si detaliate, indiferent de intensitatea luminii.

Datorita bateriei de 5.000 mAh, caracterizata printr-o durata de viata lunga, vei putea utiliza smartphone-ul pentru streaming, jocuri si multe altele, fara a-ti face griji cu privire la incarcarea acestuia. Cine zice ca acesta nu este si un telefon gaming bun pentru zilele cand vrei sa te joci?

Nu in ultimul rand, prin puterea 5G, Samsung Galaxy A34 5G ofera o experienta de joc super fluida, permitand partajarea si descarcarea rapida a tuturor jocurilor dorite.

Si aici gasesti lista celor mai bune telefoane samsung 2024

Cele mai bune telefoane iphone

Hai sa vezi cele mai bune telefoane iphone cu IOS 2024, raport performanta-pret excelent!

Iphone 14 Pro/Iphone 14 Pro Max

Printre cele mai bune telefoane astazi se numara, chiar in capul listei, Iphone 14 Pro si Iphone 14 Pro Max. Acestea sunt smartphone-uri robuste si premium, la baza din sticla, dar totusi rezistente la impact si zgarieturi.

Ce dimensiuni au acestea? Difera putin de versiunea anterioara si sunt in mod specific: 147,5×71,5×7,85 mm cu o greutate de 206 grame pentru iPhone 14 Pro, in timp ce iPhone 14 Pro Max este de 160,7×77,6×7,85 mm cu o greutate de 140 grame.

Dimensiunea afisajelor este de 6,1, respectiv 6,7. Ecranul este de cea mai inalta calitate si se imbunatateste in aceasta generatie. Apple numeste acest display Super Retina XDR si are rezolutii de 2556×1179 pixeli si 2796×1290 pixeli. Poate ajunge chiar si pana la o rata de reimprospatare de 120Hz.

Luminozitatea maxima poate ajunge chiar si la 2000 nits.

In cazul celor doua se observa, pentru prima data, un senzor de 48 megapixeli pentru camera principala cu unghi larg. Mai exista alti doi senzori, printre care un unghi ultralarg de 12 megapixeli (13 mm, L/2,2 si 120 s, obiectiv cu 6 elemente) si teleobiectiv de 12 megapixeli (77 mm, L/2,8, stabilizator optic al imaginii, obiectiv cu 6 elemente), cu un zoom optic utilizabil este de 3X.

Iphone 12 Pro Max

Am ales sa includem iPhone 12 Pro Max in top telefoane 2024, in primul rand, pentru ecranul sau mare si spatios.

Este cel mai bun telefon iPhone pentru performanta, capabil de tot ceea ce ti-ai putea dori de la un Apple astazi. Il recomandam pentru ecranul OLED extraordinar de 6,7 inch, luminos si colorat, si sistemul de camere care poate concura cu orice alt smartphone.

12 Pro Max are toate caracteristicile excelente ale camerei iPhone-ului 12 Pro, inclusiv Smart HDR 3, Magic Fusion pentru detalii mai bune si un mod de noapte cu adevarat de calitate, imbunatatit cu noul senzor LiDAR.

Are, de asemenea, un senzor principal mai mare pentru o performanta mai buna in conditii de lumina scazuta si un zoom optic mai lung de 2,5x.

Iphone-ul 12 Pro Max ofera caracteristici ale camerei care nu se gasesc pe niciun alt smartphone Apple, nici pe iPhone 6.1 inch 12 Pro.

Vorbim despre un zoom optic de 5x (comparativ cu 4x pe Pro), teleobiectiv cu deschidere apropiata/2.2, stabilizare optica a imaginii cu deplasare a senzorului (stabilizare optica dubla a imaginii), zoom digital pana la 12x (10x), zoom digital de pana la 7x pe video (6x) si suport video slow motion pentru 1080p la 240 fps.

Este printre cele mai bune telefoane si datorita obiectivului, cel mai bun dintre cele mai bune, pe care le puteti gasi in acest moment.  Daca esti in cautarea celui mai cel mai bun iPhone pentru fotografii, 12 Pro Max este recomandarea noastra.

Un alt mare merit al acestui iPhone 12 Pro Max este durata de viata a bateriei. Dintre modelele de telefoane 5g, bateria acestuia este atat de rezistenta, incat poate dura pana la 11 ore de navigare web 5G. Asta inseamna de doua ori mai rezistanta decat bateria unui iPhone 12 Pro normal.

Capacitatea 5G si ecranul tactil Ceramic Shield, extrem de solid si rezistent la cadere, ar trebui sa te convinga ca iPhone 12 Pro Max este cel mai bun telefon.

Cele mai bune telefoane xiaomi

Xiaomi Note 11S

Daca esti curios ce variante de telefoane 5g mai ai la indemana, in topul celor mai bune telefoane 2024 intra si Xiaomi Note 11S.

Xiaomi Redmi Note 11S este un smartphone care combina designul elegant cu performanta exceptionala. Echipat cu un procesor puternic MediaTek Helio G96, acesta ofera o experienta de utilizare rapida, fara intreruperi, indiferent ca vorbim de navigarea pe social media, de jocuri sau de vizionarea de videoclipuri.

Una dintre principalele caracteristici ale acestui smartphone este camera sa profesionala de 108MP. Cu o configuratie spate cu patru camere, Redmi Note 11S este capabil sa capteze imagini si videoclipuri uimitoare in culori vibrante la rezolutie inalta.

Camera ultra unghiulara de 8MP, camera macro de 2MP si senzorul de 2MP sunt caracteristici suplimentare care fac acest telefon un adevarat instrument foto.

Ecranul AMOLED FHD+ de 6,43 inchi ofera culori si detalii mai vibrante si asigura o experienta de vizionare captivanta. Rata de reimprospatare de 90 hz si rata de esantionare tactila de pana la 180Hz ofera animatii si tranzitii netede, facand Redmi Note 11S un telefon gaming ideal pentru gameri si entuziasti multimedia.

Bateria de 5.000 mAh are autonomie ridicata, astfel ca te vei putea folosi de telefon toata ziua cu o singura incarcare. In plus, incarcarea rapida de 33W permite bateriei sa creasca de la 0 la 100% in doar 58 de minute.

Designul Redmi Note 11S este elegant si modern, cu un cadru subtire de 8,09 mm si o greutate de numai 179 de grame. Acest lucru face telefonul usor de tinut in mana si de transportat oriunde.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G

De ce este Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G printre cele mai bune telefoane, telefoane 5g, care merita achizitionate in 2024?

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G este in top telefoane 2024, intrucat se remarca ca fiind un dispozitiv de inalta calitate, cu o serie de caracteristici avansate. Acest smartphone, in versiunea sa eleganta Midnight Black, iese in evidenta prin designul sau rafinat si modern, care imbina perfect estetica si functionalitatea.

In plus, cu memoria sa de 256GB, ofera spatiu amplu de stocare pentru fotografii, videoclipuri, muzica si documente, iar achizitionarea unui card de memorie suplimentar este inutila.

Conectivitatea 5G este un alt aspect demn de remarcat. Aceasta tehnologie iti va oferi posibilitatea sa navighezi pe internet la viteze extraordinare. Indiferent daca vizionezi un film in streaming sau te joci online, cu 5G, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la intreruperi sau intarzieri.

Redmi Note 12 Pro 5G este echipat cu o baterie cu litiu-polimer, cu o durata de viata lunga. Poti naviga pe internet, poti vorbi sau te poti joca ore intregi, fara a fi nevoie sa incarci telefonul.

In ceea ce priveste dimensiunea, smartphone-ul masoara 50 x 50 x 28 cm si cantareste 370 de grame. In ciuda dimensiunii sale generoase, dispozitivul este convenabil de tinut in mana si usor de transportat.

Si nu in ultimul rand, intrucat este fabricat din materiale de inalta calitate, acest smartphone este robust si durabil, conceput sa dureze.

Cele mai bune telefoane google pixel

Google Pixel 8 Pro – cel mai bun telefon Google Pixel pentru poze

Care sunt cele mai bune telefoane Google Pixel? Am ales sa includem in top telefoane 2024, marca Google Pixel, in primul rand, Google Pixel 8 Pro.

Pretul de lansare al Google Pixel 8 Pro a fost mult mai mare decat cel al 7 Pro. Cu toate acestea, este convenabil, deoarece acest telefon pentru poze este proiectat sa dureze de-a lungul anilor.

Prezentat impreuna cu versiunea standard in octombrie 2023, este disponibil in trei variante de memorie si trei culori (clasicul negru si alb, respectiv albastru). Performantele pe care le poate atinge se datoreaza procesorului sau Google Tensor3.

Cu excelentul ecran OLED de 6,7 inch cu frecventa variabila de pana la 120 Hz, navigarea pe web va fi mereu fluida, fara intreruperi.

Fotografiile raman de cea mai inalta calitate, datorita senzorilor sai. Avem, asadar, un senzor principal de 50 megapixeli (f/1.7) flancat de un unghi ultralarg de 50 megapixeli (f/2.2) şi un zoom optic de 5x cu sistem de periscop de 48 megapixeli (f/2.8). Acestea asigura mariri foarte bune de pana la 30x.

Bateria de 5.050 mAh acopera orele pe care trebuie sa le petreci pe telefon facand activitati standard. Performanta acesteia, insa, se va imbunatati pe viitor, promit cei de la Google Pixel.

Google Pixel 8 – cel mai durabil telefon Google Pixel

Google Pixel 8 este un smartphone Android compact, proiectat sa reziste, cu hardware excelent si 7 ani de actualizari oficiale de software. Ecranul este mare, foarte luminos, si camerele inregistreaza performanta excelenta.

La fel ca modelul Pro, Google Pixel 8 iti permite, de asemenea, sa fotografiezi in RAW, desi, in comparatie cu generatia anterioara, evolutia pe care o remarcam nu este una revolutionara.

Conectivitatea este la fel de buna. Datorita Wi-Fi 7 Tri-band si Bluetooth 5.2, poti profita la maximum de telefon si-l poti conecta wireless cu alte dispozitive.

Cel mai bun telefon Samsung 2023

Ti-am comunicat spre ce modele de telefoane Samsung te-ai putea indrepta in 2024, dar exista o intrebare careia nu i-am oferit raspuns. Care este cel mai bun telefon Samsung 2023? Ce telefon Samsung s-a achizitionat cel mai mult in 2023? Vezi raspunsul nostru mai jos!

Samsung Galaxy S23 Ultra – pentru utilizatorii care doresc un telefon bun la toate

Cel mai avansat smartphone din cea mai recenta gama de produse Samsung, Galaxy S23 Ultra, dar si printre cele mai bune telefoane pe care acest producator il poate oferi publicului. Un telefon care reprezinta rezultatul anilor de pricepere tehnica, conceput pentru a oferi o experienta de utilizare de prima clasa.

Galaxy S23 Ultra impresioneaza prin designul sau iconic, care dispune de o sticla mata cu ajutorul careia lentilele camerelor sunt protejate de tije metalice.

In ceea ce privesc fotografiile, smartphone-ul ofera rezultate la nivel inalt. Performantele se datoreaza senzorului principal de 200MP cu obiectiv f/1.8, camerei telescopice duble cu doi senzori de 10MP si camerei cu unghi larg de 12MP.

Afisajul Galaxy S23 Ultra este un panou QHD+ de 6,8 inch, cu dimensiuni impresionante, dar cu o rata de reimprospatare adaptiva de pana la 120hz si o gama dinamica extinsa certificata HDR10+.

Ecranul Galaxy S23 Ultra are, de asemenea, o caracteristica foarte utila pentru productivitate. Ba mai mult este capabil sa satisfaca chiar si fanii seriei Note, adica compatibilitatea cu S Pen integrat.

Datorita componentelor sale premium si bateriei de 5000 mAh cu incarcare rapida la 45W, Galaxy S23 Ultra este alegerea potrivita pentru cei care sunt in cautarea unui telefon bun la toate.

Nu ne mai miram, deci, de ce Samsung Galaxy S23 Ultra este cel mai bun telefon Samsung 2023.

Cele mai bune telefoane gaming

Daca esti in cautarea unui telefon gaming pe care sa-l folosesti timp indelungat, iata recomandarile noastre. Vom analiza doua dintre cele mai apreciate modele telefoane gaming.

Cel mai bun telefon la categoria gaming este Asus Rog 5. Cu alte cuvinte, Asus Rog 5 este cel mai bun smartphone de gaming de inalta performanta, potrivit pentru cei care sunt dispusi sa investeasca o suma semnificativa pentru o experienta de joc fara compromisuri.

Remarcabil in cazul acestuia este frumosul sau ecran AMOLED de 6,78 inch cu rezolutie de 2448 x 1080 pixeli si o rata de reimprospatare de 144 Hz. Datorita acestor caracteritsici, reproduce imaginile fara probleme, asigura fluiditate maxima si are o rata de reactie excelenta in timpul jocurilor.

In ceea ce priveste hardware-ul, telefonul Asus Rog 5 este echipat cu Snapdragon 888, topul gamei Qualcomm si cu 16 GB de RAM.

Bateria 6000 mAh (baterie dubla 3000 mAh) are o durata de viata optima si datorita ei te poti juca cateva ore in mod continuu. Daca vei alege sa folosesti acest telefon gaming pentru lucruri uzuale, nu jocuri, atunci bateria poate dura pana la cateva zile, fara sa se descarce.

Se numara printre cele mai bune telefoane pentru gaming si pentru ca include cateva butoane pe spate, care ajuta la imbunatatirea experientei de joc. Ba mai mult, are un sistem eficient de racire cu ventilator extern, numit GameCool 5.

Cu toate acestea, este un telefon gaming compact. Dimensiunea (inaltimea de 17,3 cm) si greutatea (239 grame) sunt cu siguranta superioare unui telefon obisnuit.

Un telefon gaming high-end, printre cele mai bune astazi, cu un design clasic si foarte placut ochiului, datorita materialelor premium care-l alcatuiesc.

Nu am putut sa nu-l includem in top telefoane 2024 pentru gaming, mai ales ca are toata puterea necesara pentru a fi folosit chiar si pentru jocuri foarte provocatoare, cum ar fi Call of Duty Mobile sau Asphalt 9.

Display-ul acestui Oneplus 9 Pro, care masoara 6,7 inch, este un AMOLED cu rezolutie QHD, care reproduce imagini extrem de detaliate si luminoase.

Are o rata de reimprospatare de 120 Hz, mai mare decat cea a smartphone-urilor clasice mid-range/high-end, ceea ce iti permite sa te bucuri de fluiditate maxima chiar si in timpul celor mai intense momente din joc.

Acesta mai are si o functie Hyper Touch, utila pentru a maximiza viteza de reactie a ecranului la atingere.

Procesorul este un excelent Qualcomm Snapdragon 888, procesor de top din 2021. Acestuia i se alatura si memoria RAM de 12GB si spatiul de stocare de 256GB, atentie, neextensibil.

Bateria acestui telefon, de 4500 mAh, garanteaza o autonomie medie, adica aproximativ 5-6 ore de joc.

Acum ca ai vazut care sunt cele mai bune telefoane incluse in top telefoane 2024, te invitam sa-ti alegi favoritul! Alege din gama de telefoane 5g sau un telefon gaming pe care sa-l folosesti pentru jocuri. Desi am prezentat o multime de telefoane bune, cel mai bun telefon este cel care se potriveste perfect nevoilor tale!

Sursa foto:

1) Samsung.com/ro/

Fara comentarii

Lasa un raspuns