Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Monitor IPS LED Dell 27" P2722H, Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI, DisplayPort, Pivot (Negru/Argintiu)
Dell Monitor IPS LED Dell 27" P2722H, Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI, DisplayPort, Pivot (Negru/Argintiu) O VIZUALIZARE MAI BUNA DIN ORICE UNGHI   Confort fara sacrificarea culorilor: optimizati confortul ochilor cu tehnologia ComfortView Plus1, un ecran integrat, activ in permanenta, care reduce emisiile de lumina albastra potential daunatoare, ofe 3823510 5 1
899.99 In stock
Monitor IPS LED Dell 27" P2722H, Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI, DisplayPort, Pivot (Negru/Argintiu) Super!
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Monitor IPS LED Dell 27" P2722H, Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI, DisplayPort, Pivot (Negru/Argintiu)

COD: [ P2722H ] ID: 3823510
899,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza poimaine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza

Resigilate

Vandut si livrat de evoMAG
Garantie 6 luni
Retur in 14 zile
Vandut si livrat de evoMAG
Garantie 6 luni
Retur in 14 zile
NOU 899,99 Lei
699,00 Lei
-22% (200,99 Lei)
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
899,99 Lei
(TVA inclus)
Monitor IPS LED Dell 27" P2722H, Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI, DisplayPort, Pivot (Negru/Argintiu)

Descrierea produsului Monitor IPS LED Dell 27" P2722H, Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI, DisplayPort, Pivot (Negru/Argintiu)

O VIZUALIZARE MAI BUNA DIN ORICE UNGHI
 
Confort fara sacrificarea culorilor: optimizati confortul ochilor cu tehnologia ComfortView Plus1, un ecran integrat, activ in permanenta, care reduce emisiile de lumina albastra potential daunatoare, oferind in acelasi timp o acuratete excelenta a culorilor.
 
Consecventa culorilor este livrata ca standard: lasati-va captivat de culorile uniforme si vii pe tot unghiul larg de vizualizare, datorita tehnologiei de comutare in plan (IPS). Cu o acoperire sRGB de 99 %, puteti obtine culori precise imediat dupa despachetare.
 
Subtire, elegant si organizat: ascundeti cablurile in placa de ridicare a monitorului, pentru a mentine lucrurile organizate. Acest monitor elegant are un cadru ultrasubtire pe trei laturi, o baza mica si un sistem de gestionare a cablurilor imbunatatit, usor de utilizat.
 
Confortul este esential: inclinati, rotiti, pivotati si reglati inaltimea monitorului (interval de reglare a inaltimii de 150 mm), pentru un plus de confort in timpul functionarii.
 
 
CONECTATI-VA LA PRODUCTIVITATE
 
Conectivitate extinsa: conectati-va cu usurinta la o varietate de dispozitive cu optiuni extinse de porturi de conectivitate, printre care se numara DisplayPort, HDMI, VGA si 4x USB de mare viteza de 5 Gb/s.
 
Porturi cu acces rapid: partajati si livrati cu usurinta continut cu ajutorul porturilor de acces rapid amplasate convenabil in partea din fata a afisajului.
 
Navigare facila: puteti naviga prin meniu si regla setarile ecranului cu ajutorul controlului joystick usor de utilizat.
 
Mariti eficienta: cadrul cu trei laturi ultrasubtiri va permite sa va bucurati de o imagine fara intreruperi a continutului pe mai multe monitoare. In plus, va puteti spori productivitatea cu pana la 21 % cu ajutorul unei configuratii cu doua monitoare.2
 
 
DELL DISPLAY MANAGER
 
Productivitate la orice nivel: Easy Arrange va permite sa aranjati cu usurinta mai multe aplicatii pe unul sau mai multe ecrane, cu 38 de partitii presetate de ferestre si capacitatea de a personaliza pana la cinci ferestre, care va ofera capacitati mai bune de multitasking.
 
Tranzitii fara probleme: caracteristica de restaurare automata retine unde ati ramas, astfel incat aplicatiile sa revina in locul in care le-ati lasat, chiar si dupa ce v-ati deconectat.
 
Secretul comoditatii: tastele de comenzi rapide va pot economisi si mai mult timp, permitandu-va sa configurati cu usurinta setarile de administrare a afisajului, astfel incat sa puteti lucra mai rapid.
 
Mai multe moduri de gestionare: rapoartele de gestionare a activelor le permit administratorilor IT sa capteze si sa urmareasca rapid informatiile despre monitoare si sa configureze simultan mai multe monitoare, printr-o singura actiune.
 
 
GANDIRE ECOLOGICA PENTRU PREZENT SI VIITOR
 
Standarde de mediu: acest monitor respecta cele mai recente standarde de reglementare si de mediu, cum ar fi EnergyStar®, EPEAT® Gold3 si TCO Certified Edge Displays.
 
Ambalaj ecologic: pentru a reduce impactul productiei asupra mediului inconjurator, livram acest monitor in ambalaje fabricate in proportie de cel putin 75% din carton reciclat, fara polistiren.
 
Conservarea energiei: atunci cand monitorul nu este utilizat, economisiti energie cu PowerNap4, o functie care reduce luminozitatea sau pune monitorul in stare de repaus atunci cand nu este in uz.
 
 
OPTIUNI DE CONECTIVITATE
 
 
Porturi si sloturi:
 
1. Slot pentru incuietoare de securitate | 2. Conector de alimentare | 3. Port HDMI | 4. Incuietoare pentru suport | 5. DisplayPort | 6. Conector VGA | 7. Port USB de mare viteza 5 Gb/s ascendent | 8. Porturi USB de mare viteza 5 Gb/s descendent
 
Cabluri incluse:
 
Cablu de alimentare | Cablu DisplayPort la DisplayPort (1,8 metri) | Cablu USB de mare viteza 5 Gb/s ascendent.

Detalii tehnice

GeneralRecomandat pentruMedia
Tip PanelIPS
Tip DisplayLED
Diagonala (inch)27
TouchscreenNu
Ecran CurbatNu
FormatFull HD
Rezolutie1920 x 1080
Timp raspuns (ms)5
Contrast tipic1000:1
Unghi de vizualizare orizontal/vertical178 / 178
Intensitate luminoasa(cd/mp)300
Difuzor integratNu
3D ReadyNu
TV TunerNu
Aspect imagine16:9
Dimensiune punct(mm)0.3114
Reproducere culori (milioane)16.7
Functii specialeErgonomie
Kensington Lock
TehnologiiEasy Arrange
ComfortView
Flicker Free
Low Blue Light
PowerNap
ConectivitateHDMI1 x HDMI 1.4
VGA1 x VGA
DisplayPort1 x DisplayPort 1.2
Caracteristici FizicePivotDa
Montare pe pereteVESA 100 x 100
CuloareNegru/Argintiu
Greutate(Kg)6.7
Clasa energeticaClasa D
Continut pachet1 x Cablu DisplayPort
1 x Cablu alimentare
1 x Monitor
Adauga review

Review-uri

Teo P 26.11.2023 18:24
★★★★★
Super!

Pro

Foarte bun, l-am luat pentru wfh, este excelent!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult