Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Consola Microsoft Xbox Series X 1TB, Negru + Joc Diablo IV Bundle
Microsoft Consola Microsoft Xbox Series X 1TB, Negru + Joc Diablo IV Bundle Consola Microsoft Xbox Series X 1TB, Negru + Joc Diablo IV Bundle      SE DEZLANTUIE IADUL Alatura-te bataliei nesfarsite dintre Cerurile Inalte si Iadurile Arzatoare cu pachetul Xbox Series X - Diablo® IV. 4117552
2899.99 In stock

Consola Microsoft Xbox Series X 1TB, Negru + Joc Diablo IV Bundle

COD: [ RRT-00037 ] ID: 4117552
2.899,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 5 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 6 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.899,99 Lei
(TVA inclus)
Consola Microsoft Xbox Series X 1TB, Negru + Joc Diablo IV Bundle

Descrierea produsului Consola Microsoft Xbox Series X 1TB, Negru + Joc Diablo IV Bundle

Consola Microsoft Xbox Series X 1TB, Negru + Joc Diablo IV Bundle 

 

 

SE DEZLANTUIE IADUL

Alatura-te bataliei nesfarsite dintre Cerurile Inalte si Iadurile Arzatoare cu pachetul Xbox Series X - Diablo® IV.

   

Puterea viselor tale

Experimentati Xbox Series X, cel mai rapid si mai puternic Xbox din toate timpurile. Jucati mii de titluri din patru generatii de console - toate jocurile arata si se joaca cel mai bine pe Xbox Series X.

  • Cel mai rapid si mai puternic Xbox

Explorati lumi noi si bogate cu o putere de procesare grafica bruta de 12 teraflopi, DirectX ray tracing, un SSD personalizat si jocuri 4K.

  • Joaca-te mai mult, asteapta mai putin

Profitati la maximum de fiecare minut de joc cu Quick Resume, timpi de incarcare fulgeratori si un gameplay de pana la 120 FPS - toate acestea fiind alimentate de Xbox Velocity Architecture.

  • Mii de jocuri gata de joc

Bucurati-va de jocuri din patru generatii de Xbox, cu sute de titluri optimizate care arata si se joaca mai bine ca niciodata.

   

Ai castigat

Capturati si partajati fara probleme continut, cum ar fi capturi de ecran, inregistrari si multe altele, cu ajutorul butonului Share.

   

Cuplati si comutati cu usurinta

Include tehnologia Xbox Wireless si Bluetooth® pentru jocuri fara fir pe consola, PC, telefoane mobile si tablete. Conecteaza orice casti compatibile cu mufa pentru casti stereo de 3,5 mm.

   

Ramaneti la tinta

Ramai la tinta cu noul D-pad hibrid, cu manerul texturat al declansatoarelor, cu bumperele si cu carcasa din spate.

   

Diablo® IV

Batalia nesfarsita dintre Cerurile Inalte si Infernurile Arzatoare continua, in timp ce ura ameninta sa consume Sanctuarul. Cu demoni neincetat de macelarit, nenumarate abilitati de stapanit, temnite de cosmar si prada legendara, aceasta lume vasta aduce promisiunea aventurii si a devastarii.

   

Faceti cunostinta cu creatorul dvs.

Sanctuarul a cazut din nou in intuneric, deoarece Lilith a fost invocata printr-un ritual intunecat dupa eoni de exil. Acum, ura ameninta sa consume Sanctuarul, pe masura ce raul se raspandeste si un nou val de sectanti se ridica pentru a imbratisa venirea lui Lilith.

   

Descopera o lume deschisa expansiva

Forjeaza-ti drumul prin Sanctuary - o lume continua, in continua crestere, plina de alegeri, misiuni, coruptie si prada. Alatura-te colegilor de aventura, recucereste orase asediate, patrunde in temnite de cosmar si lupta pentru soarta lumii.

   

Dezvoltarea nelimitata a personajelor

Creati personaje care sa devina neclintite in fata intunericului. Faureste-ti eroul dintr-o abundenta de personalizari, cosmetice, talente si abilitati diferite, creand un personaj care este numai al tau, devenind mai puternic pe masura ce progresezi.

   

Unelte legendare, batalii epice

Descopera si experimenteaza un vast arsenal de arme puternice, armuri, abilitati si multe altele pentru a lupta impotriva demonilor care ameninta aceste tinuturi cu rezultate devastatoare. Imbratiseaza-ti numeroasele puteri in timp ce te lupti in lupte captivante, pline de actiune.

   

Povestea de pana acum

Sanctuarul si soarta omenirii sunt prinse in conflictul etern, iar odata cu intoarcerea lui Lilith din izgonire, ne asteapta intunericul si mizeria. Iadul se apropie, vei putea sa o opresti?

   

 

Detalii tehnice

CaracteristiciPlatformaXbox Series X
ProcesorCustom Zen 2, 8X Cores, 3.8 GHz (3.66 GHz w/SMT)
Capacitate HDD1 TB
Conectori3 x USB 3.1 Gen 1 1 x HDMI 2.1
ReteaWi-Fi
Greutate (kg)4.400
Vezi mai mult