Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Placa video ASUS GEFORCE GTX 1650 DUAL EVO OC, 4GB GDDR6, 128-bit
Asus Placa video ASUS GEFORCE GTX 1650 DUAL EVO OC, 4GB GDDR6, 128-bit Placa video ASUS GEFORCE GTX1650 DUAL EVO, 4GB GDDR6, 128-bit      2 ventilatoare. 2 x distractie. Placile grafice duale au ca scop eficienta maxima. Reteta este simpla; eliminati caracteristicile care nu afecteaza p 4133107
803.99 In stock

Placa video ASUS GEFORCE GTX 1650 DUAL EVO OC, 4GB GDDR6, 128-bit

COD: [ 90YV0EZD-M0NA00 ] ID: 4133107
  • Servicii evoMAG
803,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza poimaine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Placa video ASUS GEFORCE GTX 1650 DUAL EVO OC, 4GB GDDR6, 128-bit

Descrierea produsului Placa video ASUS GEFORCE GTX 1650 DUAL EVO OC, 4GB GDDR6, 128-bit

Placa video ASUS GEFORCE GTX1650 DUAL EVO, 4GB GDDR6, 128-bit 

 

 

2 ventilatoare. 2 x distractie.

Placile grafice duale au ca scop eficienta maxima. Reteta este simpla; eliminati caracteristicile care nu afecteaza performanta si amestecati doua ventilatoare puternice rezistente la praf cu componente PCB care sunt montate utilizand un proces de fabricatie automatizat. Rezultatul este o masina reglata exclusiv pentru performante de durata, ceea ce face din ASUS Dual GeForce® GTX 1650 o introducere solida in cea mai noua generatie de performanta grafica.

   

Rezistenta la praf IP5X

Praful este inamicul numarul unu pentru ventilatoare. Este usor de curatat paletele, dar demontarea ventilatorului pentru a indeparta praful care si-a facut loc in interior nu este o sarcina simpla. Trecerea certificarii IP5X inseamna ca carcasa este ferita de particule urate, astfel incat nu veti avea niciodata nevoie de acea curatare in profunzime.

   

Tehnologia Auto-Extreme

Tehnologia Auto-Extreme este un proces de fabricatie automatizat care stabileste noi standarde in industrie, permitand ca toate lipiturile sa fie realizate intr-o singura trecere. Acest lucru reduce presiunea termica asupra componentelor si evita utilizarea de substante chimice de curatare dure, ceea ce are ca rezultat un impact mai redus asupra mediului, un consum mai mic de energie de fabricatie si un produs mai fiabil.

   

Suport din otel inoxidabil

Suportul de montare al modelului Dual GeForce GTX 1650 a fost intarit cu otel inoxidabil 304, care este mai dur si mai rezistent la coroziune.

   

GPU TWEAK III

Monitorizati, ajustati si reglati

ASUS GPU Tweak III este mai intuitiv si mai bogat in functii ca niciodata. O interfata revizuita ofera o mai mare accesibilitate prin integrarea functiilor de baza intr-un tablou de bord centralizat, iar tunerul nostru de tensiune-frecventa a fost revizuit pentru a face overclocking-ul si mai usor. Bunatati suplimentare, precum tehnologia ventilatorului 0dB, schimbarea automata a profilurilor, un afisaj pe ecran complet personalizabil si capacitati de inregistrare, va asigura ca veti obtine maximum de la placa dvs. grafica.

   

NVIDIA® G-SYNC®

Aceasta placa grafica este compatibila cu tehnologia de afisare NVIDIA® G-SYNC® pentru o experienta super-usoara cu rata de reimprospatare variabila. Bucurati-va de jocurile AAA fara a va deranja cu ruperea ecranului sau cu balbaieli.

 

Detalii tehnice

EsentialeChipsetnVidia
Model ChipsetGeForce GTX 1650
InterfataPCI-Express x16 3.0
Sistem de racireActiv (Dual-Slot)
OpenGL4.6
Caracteristici tehniceMemorie (MB)4096 MB
Bus memorie128 biti
Tip memorieGDDR6
Conector alimentare (pini)1 x 6 pini
Unitati de procesare896
Sursa minima recomandata300W
FrecventeFrecventa procesor1755 MHz - 1785 MHz OC
ExpunereRezolutie maxima (digital)7680 x 4320
Vezi mai mult