Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Subwoofer Sonos Sub Mini (Alb)
Sonos Subwoofer Sonos Sub Mini (Alb) Sonos Sub Mini White  Sub Mini este subwoofer-ul compact care va imbunatateste filmele, muzica si jocurile cu un bas suplimentar. Asociati-le cu Beam sau Ray pentru un continut TV mai captivant sau bucurati-va de mai multa profunzime si claritate pentru 4151291
2499.00 In stock

Subwoofer Sonos Sub Mini (Alb)

COD: [ SUBM1EU1 ] ID: 4151291
2.499,00 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat maine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza poimaine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.499,00 Lei
(TVA inclus)
Subwoofer Sonos Sub Mini (Alb)

Descrierea produsului Subwoofer Sonos Sub Mini (Alb)

Sonos Sub Mini White

 

 

Sub Mini este subwoofer-ul compact care va imbunatateste filmele, muzica si jocurile cu un bas suplimentar. Asociati-le cu Beam sau Ray pentru un continut TV mai captivant sau bucurati-va de mai multa profunzime si claritate pentru muzica atunci cand asociati cu One, One SL sau un difuzor SYMFONISK.

 

Bas indraznet: simtiti-va mai cufundat in fiecare scena si melodie, cu bas bogat, clar si echilibrat, perfect pentru spatiile mici si mijlocii.

Sunet echilibrat: wooferele cu anulare a fortei genereaza un nivel scazut profund si dinamic, in timp ce neutralizeaza zumzetul si distorsiunile. Procesarea avansata a semnalului digital maximizeaza raspunsul la bas si reproduce frecventele joase cu tonuri complete asteptate de la un subwoofer mult mai mare.

Adaptabil: Sub Mini gestioneaza frecventele joase, astfel incat difuzoarele asociate precum Beam, Ray, One sau One SL se pot concentra pe mai multe frecvente medii si inalte pentru o experienta de sunet mai bogata si mai puternica. Trueplay ajusteaza sunetul si mai mult pentru spatiul dvs.

Design curbat: Sub Mini a fost proiectat cu un design cilindric compact, elegant, care este diferit de orice alt subwoofer. Asezati-l langa canapea sau credenza dvs. fara a va concentra pe televizor sau pe stilul dvs. interior.

Experienta fara efort: Odata ce conectati cablul de alimentare, aplicatia Sonos va detecta automat Sub Mini si va va ajuta sa il adaugati la sistem. Reglati volumul televizorului cu telecomanda sau schimbati muzica din aplicatia Sonos, Sub Mini ramane sincronizat cu difuzorul asociat.

Extindeti-va sistemul: amestecati si potriviti Sub Mini cu orice bara de sunet Sonos sau difuzor non-portabil pentru a va crea sistemul de sunet. Adaugati atunci cand sunteti gata sa va bucurati de un home theater mai captivant, de muzica in fiecare camera si de un sunet grozav din mers.

 

Woofer-uri

Woofer-uri duble de 6" sunt orientate spre interior unul spre celalalt pentru un efect de anulare a fortei.

 

Amplificatoare

Ambele amplificatoare digitale de clasa D sunt perfect adaptate la arhitectura acustica unica.

 

Arhitectura

Carcasa etansa neutralizeaza distorsiunile si imbunatateste raspunsul la bas.

 

EQ reglabil

Setarile audio se egalizeaza automat pentru a echilibra Sub Mini si produsul(ele) Sonos asociat(e). Utilizati aplicatia Sonos pentru a regla manual basul si volumul.

 

Trueplay

Acest software masoara acustica camerei, apoi regleaza fin sunetul. Este necesar un dispozitiv iOS compatibil.

 

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTipSubwoofer
CuloareAlb
SubwooferDimensiuni (mm)230 x 230 x 305 mm
Vezi mai mult