Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Aragaz Gorenje K5241WH, Gaz, 4 Arzatoare, 50cm (Alb)
Gorenje Aragaz Gorenje K5241WH, Gaz, 4 Arzatoare, 50cm (Alb) Gatitul ca un bucatar poate fi usor. Doar o scanteie creativa, iar soba Gorenje cu placa de gaz va avea grija de orice altceva. Spatiu mare de gatit, arzatoare puternice si alte caracteristici avansate ofera suport pentru cele mai salb 4119838
1199.90 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Aragaz Gorenje K5241WH, Gaz, 4 Arzatoare, 50cm (Alb)

COD: [ K5241WH ] ID: 4119838
1.349,90 Lei
-11%
(mai ieftin cu 150,00 lei)
1.199,90 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
1.349,90 Lei
-11%
(mai ieftin cu 150,00 lei)
1.199,90 Lei
(TVA inclus)
Aragaz Gorenje K5241WH, Gaz, 4 Arzatoare, 50cm (Alb)

Descrierea produsului Aragaz Gorenje K5241WH, Gaz, 4 Arzatoare, 50cm (Alb)

Gatitul ca un bucatar poate fi usor. Doar o scanteie creativa, iar soba Gorenje cu placa de gaz va avea grija de orice altceva. Spatiu mare de gatit, arzatoare puternice si alte caracteristici avansate ofera suport pentru cele mai salbatice provocari de gatit. Aprinde creativitatea si surpriza celor dragi cu mancaruri de casa.

Unknown Image
Unknown Image
BigSurface O multime de spatiu pentru fiecare tigaie sau oala

Suprafata de gatit extinsa si distantele mai mari dintre arzatoare ofera o multime de spatiu pentru toate dimensiunile de tigai si oale. Designul elegant si plat va permite sa mutati si sa utilizati cu usurinta vase foarte mari, fara probleme, oferind stabilitate excelenta in timpul tuturor aventurilor culinare.

Unknown Image
Unknown Image
Forma facuta acasa Toate avantajele de coacere in cuptoare pe baza de carbune

Forma rotunjita caracteristica este unul dintre avantajele bucatariei Gorenje. Inspiratia aici a fost sobe pe lemne si dorinta de a asigura fluxul liber de aer cald. Chiar si incalzirea alimentelor pe fiecare parte il face intotdeauna perfect pregatit – fragil la exterior si suculent in interior.

Unknown Image
 
SilverMatte, Nou Acoperire foarte rezistenta si neteda

Tipul si calitatea enaly sunt extrem de importante pentru cuptor si functionarea acestuia. SilverMatte este un material foarte rezistent si puternic, care poate ofili conditii extreme. Suprafetele micro fara porilor ale mantalei cuptorului si ale foii de copt sunt rezistente la temperaturi ridicate. Acoperirea tripla a interiorului este responsabila pentru reflexia caldurii si ofera izolatie suplimentara. Prin urmare, interiorul cuptorului ramane intotdeauna steril si sigur.

 
Unknown Image

AquaClean Easy AquaClean de curatare

Datorita utilizarii unui smalt complet nou in toate liniile noilor aragazuri Gorenje, functia AquaClean a fost imbunatatita. AquaClean faciliteaza curatarea interiorului cuptorului. Doar turnati o jumatate de litru de apa pe tava de copt si incepeti programul AquaClean dupa fiecare coacere. In doar 30 de minute, rezultatele sunt vizibile pe toata suprafata interiorului cuptorului si pe tavi. Murdaria si grasimea sunt inmuiate si mai usor de indepartat, iar cuptorul ramane fara pata.

 
Unknown Image

BigSpace, capacitate mare a cuptorului Mai mult spatiu pentru mai multa libertate de gatit

Noua generatie de bucatarii independente Gorenje se caracterizeaza prin forma unica a partii sale superioare. Acum forma optimizata permite aerului fierbinte sa circule complet liber. Noile aragazuri independente Gorenje au cuptoare cu o capacitate de pana la 70 de litri si pot contine pana la 7 kg de curcan.

 
Unknown Image

SuperSize Ready pentru mancaruri de dimensiuni XXL

Bucatariile Gorenje ofera o suprafata de coacere marita si sunt echipate cu tavi extra-mari. Solutiile inovatoare va permit sa economisiti energie si sa va bucurati de feluri de mancare coapte uniform, indiferent de dimensiunea lor. Cuptorul isi foloseste intreaga latime in mod eficient, iar tehnologia avansata asigura coacerea uniforma a alimentelor la toate nivelurile.

 
Unknown Image

PerfectGrill Alimente crocante datorita incalzitorului dublu

Cele mai bune rezultate la coacere se obtin prin combinarea a doua elemente de incalzire - cel mai mare si cel mai mic - cu cel mai mic din interiorul celui mai mare. Dispunerea inteligenta a elementelor de incalzire permite o circulatie optima a aerului cald si asigura rezultate de coacere reproductibile, perfecte - mancarea este crocanta la exterior si moale la interior. Este posibil sa opriti incalzitorul intern sau extern. De asemenea, puteti utiliza ambele incalzitoare in acelasi timp.

 
Unknown Image
Aprinderea tortei Simplu, simplu si convenabil.

Aprindere cu o singura mana torta ofera confort suplimentar si control usor asupra aragaz. Pentru a activa arzatorul cu gaz, apasati pur si simplu butonul si rotiti-l la nivelul dorit cu o mana, in timp ce cealalta mana este libera. Rapid, simplu si eficient.

 
Unknown Image
Incalzirea vaselor Serviti-va mancarea profesional din confortul propriei case

Farfuriile incalzite previn pierderea gustului si se asigura ca mancarurile au cel mai bun gust posibil: de la supe, prin paste, la legume aburite. Cu functia WarmPlate, aragazul va depozita vasele la o temperatura adecvata de pana la 60°C. Bucurati-va de servicii profesionale din confortul propriei case.

 

Detalii tehnice

PlitaAlimentare plitaGaz
Numar arzatoare4
Arzatoare mici1
Arzatoare mari1
Arzatoare normal1
Arzator WoK1
GratarDa
CuptorAlimentare cuptorElectric
Capacitate (L)62
AlteleLatime (mm)500
Adancime (mm)594
Inaltime (mm)850
Dimensiuni (cm)50 x 59.4 x 85
Greutate (kg)39
Greutate bruta (kg)43
CuloareAlb
Vezi mai mult