Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Aspirator robot Ecovacs DEEBOT T20 OMNI, 45 W, 5200 mAh, Putere aspirare 6000 Pa, Recipient praf 0.3 L (Alb)
Ecovacs Aspirator robot Ecovacs DEEBOT T20 OMNI, 45 W, 5200 mAh, Putere aspirare 6000 Pa, Recipient praf 0.3 L (Alb) Deboot T20 OMNI Ca nimeni altcineva O nouă generatie de DEEBOT All-in-One cu spălare cu mopul cu apă caldă. Mop cu ridicare automată Folosind sunetul ultrasonic, DEEBOT T20 OMNI recunoaste covoarele c 4129047
4199.90 In stock

Aspirator robot Ecovacs DEEBOT T20 OMNI, 45 W, 5200 mAh, Putere aspirare 6000 Pa, Recipient praf 0.3 L (Alb)

COD: [ DEEBOT T20 OMNI ] ID: 4129047
4.199,90 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
4.199,90 Lei
(TVA inclus)
Aspirator robot Ecovacs DEEBOT T20 OMNI, 45 W, 5200 mAh, Putere aspirare 6000 Pa, Recipient praf 0.3 L (Alb)

Descrierea produsului Aspirator robot Ecovacs DEEBOT T20 OMNI, 45 W, 5200 mAh, Putere aspirare 6000 Pa, Recipient praf 0.3 L (Alb)

Ca nimeni altcineva

O nouă generatie de DEEBOT All-in-One cu spălare cu mopul cu apă caldă.

imagine produs

Mop cu ridicare automată

Folosind sunetul ultrasonic, DEEBOT T20 OMNI recunoaste covoarele cu o acuratete extraordinară. Sistemul de mop cu ridicare automată ridică plăcile de mop atunci când este detectat un covor. Datorită sistemului inteligent de ridicare automată a mopului, se poate schimba liber între modul doar cu aspirat, doar cu mop, cu aspirarea în timp ce sterge, aspirati mai întâi înainte de modul de stergere.

imagine produs

Spălarea cu mopul cu apă fierbinte

ECOVACS foloseste apă fierbinte pentru a spăla mopul în aspiratorul robot - nu este nevoie de dezasamblare frecventă si spălare manuală. Spălarea mopului în apă fierbinte dizolvă petele persistente, îndepărtează eficient mirosurile si stimulează activitatea solutiei de curătare, făcându-l partenerul tău perfect de curătare.

imagine produs

TrueDetect 3D 3.0

Bazat pe tehnologia luminii structurate si pe algoritmi de imagistică 3D, DEEBOT T20 OMNI utilizează scanarea si detectarea 3D în timp real pentru a obtine evitarea strategică, asigurând o practică de curătare lină si pasnică.

imagine produs

Statia OMNI all-in-one

Spune la revedere interventiei manuale. Statia OMNI oferă o solutie de curătare complet automatizată. Acceptă Auto-Clean cu apă caldă, Auto-Empty, Uscare cu aer cald si Auto-curătare. De fiecare dată când porneste, îti va oferi întotdeauna o experientă complet hands-free.

imagine produs

Sistem rotativ de curătare OZMO Turbo 2.0

Sistemul unic de curătare rotativă OZMO Turbo 2.0 roteste plăcile de mop si aplică o presiune constantă pe podea pentru o curătare profundă, curătând eficient petele persistente chiar si petele de cafea de 72 de ore.

imagine produs

Putere de aspirare 6000 Pa cu perie de cauciuc

O nouă perie de cauciuc cu putere de aspirare de 6000 Pa, este mai durabilă si îmbunătăteste aspirarea covorului. În plus, părul încurcat pe perie poate fi îndepărtat si curătat cu usurintă.

imagine produs

Modul de menaj personalizat

Cu noul Modern Housekeeper Mode 2.0, DEEBOT îsi poate ajusta în mod inteligent si dinamic parametrii de curătare în functie de mediul de acasă si de preferintele de curătare.

imagine produs

Curătare profundă a marginilor

Cu noua functie Edge Deep Cleaning, DEEBOT îsi roteste corpul atunci când functionează pe o anumită distantă în colturi. Valul inteligent al fiecărei plăci de mop întinsă poate ajunge la colt cu o distantă de 3 mm, cu rata de acoperire a marginilor în crestere puternică.

imagine produs

Asistent vocal YIKO

Pur si simplu activati DEEBOT-ul sunând „OK YIKO”. Tehnologia inteligentă de control vocal AI vă ajută să ghidati DEEBOT să înceapă munca de curătare fără efort.

imagine produs

TrueMapping 2.0

Indiferent cât de complicată este casa ta, tehnologia optimă TrueMapping 2.0 DEEBOT T20 OMNI poate efectua o scanare la 360° a mediului de acasă. Hărtile de etaj 3D pot fi construite si accesate în aplicatia ECOVACS HOME oricând, făcând navigarea rapidă si eficientă chiar si în întuneric.

imagine produs

Curătare continuă cu încărcare inteligentă

Alimentat de o baterie de 5200 mAh, se poate reîncărca si reîncărca automat, asigurându-vă că serviciul dvs. de curătare personală este întotdeauna activat. Odată ce calculează că are suficientă putere pentru a termina lucrarea, robotul tău revine la curătare exact de unde a rămas.

imagine produs

Performantă puternică de mobilitate

Construit pentru a oferi o agilitate exceptională, DEEBOT T20 OMNI se poate misca si naviga cu usurintă prin casa ta. Recunoaste si trece peste praguri în camere, reducând zonele ratate în timpul curătării. De asemenea, poate evita blocarea fără nicio interventie umană necesară.

imagine produs

 

Detalii tehnice

Caracteristici tehniceTip aspiratorRobot
ModelDeboot T20 OMNI
Tip alimentareAcumulator
Timp de incarcare (ore)6.5
Tip baterieLi-Ion
Autonomie (minute)170
Capacitate recipient praf (l)0.3
Tensiune de alimentare (V)110-120
Putere (W)45
Caracteristici fizice & AccesoriiNivel de zgomot dB(A)69
CuloareAlb
Greutate (Kg)4.4
Dimensiuni (mm)448x430x578
ProducatorEcovacs
Vezi mai mult