Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Tastatura Gaming Mecanica Logitech G713 White RGB GX Red Switch, layout US, USB (Alb)
Logitech Tastatura Gaming Mecanica Logitech G713 White RGB GX Red Switch, layout US, USB (Alb) CONFORT RIDICAT, AMPRENTA REDUSA G713 va va sustine in joc. De aceea, suportul nostru pentru palma, asemanator unui nor, este inclus pentru a completa vibratiile de vis ale desktopului. Salvati ziua si biroul dvs. cu o amprenta compacta, fara tencuial 4066287
699.99 In stock

Tastatura Gaming Mecanica Logitech G713 White RGB GX Red Switch, layout US, USB (Alb)

COD: [ 920-010678 ] ID: 4066287
  • Servicii evoMAG
699,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Tastatura Gaming Mecanica Logitech G713 White RGB GX Red Switch, layout US, USB (Alb)

Descrierea produsului Tastatura Gaming Mecanica Logitech G713 White RGB GX Red Switch, layout US, USB (Alb)

CONFORT RIDICAT, AMPRENTA REDUSA

G713 va va sustine in joc. De aceea, suportul nostru pentru palma, asemanator unui nor, este inclus pentru a completa vibratiile de vis ale desktopului. Salvati ziua si biroul dvs. cu o amprenta compacta, fara tencuiala. Mousepad-ul dvs. va va multumi. Si asigurati-va ca degetele dvs. sunt relaxate si gata de explorare cu picioarele cu inaltime reglabila. Joaca toata ziua? Da, va rog.

 

 

STILIZAT DE LIGHTSYNC

LIGHTSYNC aduce jocurile la viata cu un perimetru de halou moale si eteric si cu iluminare sub taste. Straluceste cu patru animatii Play Mood imersive preincarcate, iluminarea caracteristica pentru Aurora Collection. Sau personalizati-va propriul aspect de iluminare si efectele de animatie cu ~16,8M de culori RGB programabile utilizand software-ul gratuit G HUB.

 

 

 

CONECTATI-VA, JUCATI

G713 este intotdeauna gata de joc, simplu si fara griji, cu conectivitate USB cu fir. Cablul USB-C la USB-A inclus se detaseaza pentru o curatare si o calatorie usoara. Bucurati-va de o experienta de tastatura super-rapida si mereu activa.

 


TEHNOLOGIE DE CALITATE PENTRU JOCURI LA INDEMANA TA

Lasati jocurile (bune) sa inceapa cu senzatia satisfacatoare a comutatoarelor mecanice GX si a comenzilor media complete la indemana. Tot ce ai nevoie pentru a juca cat mai bine si pentru a controla rapid muzica, filmele si multe altele. Ruleaza pana la volumul perfect intr-o clipa. Continutul dvs. la discretia dvs. Si nu uitati sa alegeti comutatorul GX potrivit pentru dvs. Linear este silentios si cu frecare redusa. Tactil va ofera un feedback pe care il puteti simti si un oarecare clic. Clicky este preferatul clasic al gamerilor, cu cel mai mare feedback.

 

 


REGLATI-VA ECHIPAMENTUL CU G HUB

Tastatura este navigatorul tau, iar G HUB iti ofera control total asupra stilului tau de joc si a aspectului tau estetic. LIGHTSYNC RGB vine preincarcata cu Play Moods si are o selectie de efecte si animatii distractive. Modul de joc este, de asemenea, un salvator, prin care puteti dezactiva anumite taste in timp ce jucati, astfel incat sa nu intrerupeti nicio aventura epica. Si mai sunt multe de personalizat si de programat, asa ca mergeti cat de departe doriti sau pur si simplu incepeti sa va jucati imediat. G715 este gata de plecare.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsTastatura
Specificatii TastaturaConectivitateWired
Interfata tastaturaUSB
Tastatura GamingDa
Tastatura MecanicaDa
IluminataDa
Culoare LEDRGB
Key SwitchesGX Red
LayoutUS
CuloareAlb
Dimensiuni (L x l x g)(mm)370.6 x 157 x 37.2
Greutate (kg)0.96
Lungime cablu (m)1.8
Vezi mai mult