Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Gratar portabil O-GRILL 900, 3.2 kW, alimentare gaz (Negru)
O-grill Gratar portabil O-GRILL 900, 3.2 kW, alimentare gaz (Negru)   Gratar gaz O-Grill Model 900   O-Grill este gratarul suprem de luat oriunde. Desing-ul compact si usor portabil il face ideal pentru spatiile limitate din portbagaj si rulota. O-grill este simplu si rapid de amenajat si pregatit, si va f 4127666
999.99 In stock

Gratar portabil O-GRILL 900, 3.2 kW, alimentare gaz (Negru)

COD: [ O-Grill 8828 ] ID: 4127666
1.174,99 Lei PRP
999,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 175,00 Lei
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
1.174,99 Lei PRP
999,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 175,00 Lei
Gratar portabil O-GRILL 900, 3.2 kW, alimentare gaz (Negru)

Descrierea produsului Gratar portabil O-GRILL 900, 3.2 kW, alimentare gaz (Negru)

 

Gratar gaz O-Grill Model 900

 

O-Grill este gratarul suprem de luat oriunde. Desing-ul compact si usor portabil il face ideal pentru spatiile limitate din portbagaj si rulota. O-grill este simplu si rapid de amenajat si pregatit, si va fi gata pentru prepararea mesei cat ai zice “foc”. Conecteaza butelia de gaz, ajusteaza butonul rotativ pana la pozitia “Start”, apasa butonul rosu si regleaza temperetura dupa nevoie folosind acelasi buton rotativ.

 

Este un gratar pe gaz, iar sursa de gaz poate fi orice butelie clasica din metal sau compozit din sticla(propan, butan, GPL). Arzatorul in forma “D” al O-grill-ului va genera temperatura intensa si eficienta. Conectarea sursei de gaz la gratar se va face prin simpla atasare a furtunului cu ceas la stuter (cu diametrul de 10 mm sau 15 mm; compatibil cu ambele variante).

 

Temperatura Gratarului O-Grill este controlata de butonul rotativ din zona lateral-spate care permite controlul total al fluzului de gaz si asupra performantei gratarului. Suprafata emailata a gratarului este perfecta pentru gatit carne, peste si legume.

Capacul de otel al gratarului O-Grill serveste atat pastrarii temperaturii optime si umezelii cat si monitorizarii temperaturii prin termometrul prevazut pe capac. Componentele interioare cu suprafata antilipire includ un recipient de colectare a grasimii care poate fi usor indepartat si curatit. O-grill este prevazut cu mecanizm de inchidere si picioare rabatabile. 

Detalii tehnice

Caracteristici GeneraleTip produsGratar gaz
Tip combustibilGaz
MaterialPlastic Otel Email
TipPortabil
CuloareNegru
Inaltime (cm)27
Greutate (Kg)7
Vezi mai mult